endometru, ovulatie, temperaturi (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Fetelor , nici nu stiti ce mult ma bucur ca sunteti langa mine.O sa revin peste vateva ore cu raspunsul la test.Cam atat preconizez ca va dura sa curat masina, sa ajung la farmacie si sa ma intorc.Va pup mult , mult,mult
Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Tonnia, spune-mi te rog, ce temperatura ai avut astazi, ca nu mai intelg nimic. Fertility friend n-are voie sa dea gres. Si cu ce-mi spui tu, imi incolteste indoiala in suflet...

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ale, am avut 37.2. uita-te te rog la mesajul meu trecut. L-am completat. Spune-mi parerea ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Antonia, asa mila mi s-a facut de tine, cum ai avut tu ghinion luna asta sa n-ai ovulatie, nu stiu, esti asa curajoasa, eu in locul tau ma tavaleam pe jos de suparare... Uite, un de la mine pt. stoicism!

CHI, eu cand am luat marar am luat mai multe plante, ceai de napraznic, de galbenele, de maghiran, tinctura de branca ursului, tinctura de muguri de zmeur si nu mai stiu, dar atunci stateam acasa si numai asta faceam, preparam ceaiuri si tineam pulberi sub limba cu ochii pe ceas. Da, au avut efect, in sensul ca 'am simtit' ovulatia ca si cand as fi facut stimulare (ca aveam termen de comparatie, cu o luna in urma facusem stimulare cu clomifen si pregnyl), si chiar am ramas, dar am avut avort menstrual, adica practic la nici o sapt. de la data cand tb. sa vina ciclul, s-a eliminat. Nu stiu de ce... Nu din cauza plantelor, stai linistita, e altceva la mine, ceva paranormal cred (apropo de chakre si energii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Teoretic ar trebui sa nu mai ai SPM - in cazul in care il ai si jena de ovare de la ovulatie. Altfel, nimic.
Teste de sarcina eu incerc care imi vin la mana. Sigur sensibilitatea lor difera, dar daca s-a prins ceva si lucurile merg cum trebuie, si testul cel mai prost arata cum trebuie.
O tipa a pierdut multe sarcini si cand, in sfarsit, cu tratamente si sustinere hormonala a trecut de perioada fatidica de 3-4 luni, s-a programat la o eco 3D - unde cica programarile se fac cu 3 luni inainte, asa e de aglomerat! nasti pana atunci - si au aflat nenorocirea : copilul era anormal dezvoltat. Dupa 24 ore s-au hotarat si a avortat.
Poate natura trebuie lasata sa-si vada cursul ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

WOW, CHI, dar stiu ca te pricepi sa ridici moralul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

quote:
Originally posted by ariadna33

WOW, CHI, dar stiu ca te pricepi sa ridici moralul!

Chiar!

Mergi la inceput

Eu nu pot sa beau kg alea de ceaiuri. Am o chestie cu lichidele lesioase si caldicele, imi induc o stare de boala si porma am si o diureza de fac carare .Daca tin sub limba buruienile e mai bine ?
Daca nu ar fi vorba de mine, m-ar amuza astfel de dileme.

Deci, ai luat si napraznic si zmeur ca progestative.Branca ursului e absolut naucitoare, mie mi-a scazut tensiunea la 9, de vedeam stelute-stelute .As vrea sa o iau, dar conduc masina zilnic si mi-e cam teama sa nu o impodobesc iara cu vreo zgarietura. Masina.
Livia zice ca numai ceaiul de naprasnic are efect, capsulele determina altele. Mi se pare cam ilogic. Teoretic prin fierbere sau dizolvare in apa fierbinte, principiile solubile trec in solutie iar prin inghitire, sucul gastric, acid, poate dettermina alte reactii. In realitate, daca urmariti site-urile cu naturiste, nu exista ceai care sa nu fie si incapsulat, avand aceleasi indicatii.
Ce ziceti ?

Mergi la inceput

Iertati-ma, sunt cam tampitica uneori.
Sincer, filozofam gandindu-ma la mine, caci povestirea o stiu mai de mult si uneori mai iese la suprafata, ca ramas agatata bine.
Pe de alta parte o prietena de-a maica-mii a ramas gravida la 42 ani, nu si-a facut nici un test genetic sau de alta natura, nici eco de toate felurile si a avut un bb gras si sanatos, de parca ar fi avut 20 de ani.Naturelul fiecaruia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Tonnia, nu stiu ce sa-ti spun. Daca ai luat temperatura la alta ora, nu are nici o valoare, si n-am ce sa spun. Fertlity friend s-a razgindit? Banuiesc ca iti apare ovulatia cu linie punctata...
Nu stiu, mie niciodata nu mi-a dat gres. Bine, nici n-am avut cicluri anovulatorii sa-mi dau seama de diferenta... Iti trimit un PM.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput