endometru, ovulatie, temperaturi (7)
Raspunsuri - Pagina 11
ariadna33 spune:
Sa vedeti ce mi s-a intamplat vineri. La posta parchez masina in panta. Opresc motorul, bag in viteza (ca iarna nu folosesc din obisnuinta frana de mana), dau scaunul in spate (pt. ca io ca sa conduc tb. sa-l trag mult in fata, ca altfel nu ajung la pedale), si cand dau sa deschid usa, vad ca masina o luase la vale cu spatele! SOC! Dar am reflexe, asa, cu scaunul in spate am nimerit pedala de frana, din pacate tot s-a proptit intr-o Dacie. Proprietarul masinii a fost cam nervos, i-am aratat ca era in viteza, el nu ma credea, in sfarsit m-a iertat, si-a indreptat numarul (ca se indoise putin), la mine nu se vedea nimic 'modificat', si am plecat fiecare intreaba noastra fara sa deschid portofelul.
Asta de semn divin!
asteryaro spune:
Felicity, la multi ani, fata buna si frumoasa! Iti doresc din toata inima sanatate, fericirea toata de pe acest pamant si sa fii iubita! Iti mai doresc greturi (n-am dorit in viata mea cuiva asa ceva, cu exceptia mea, desigur, tare-mi doresc si eu greturi...).
Ai primit cel mai frumos cadou: bblinu' la burtik! Sa fiti sanatosi amandoi!
Inca o data, la multi ani!
Astery
rucsi spune:
In sfarsit reusesc si eu sa scriu.Pana acum m-am chinuit degeaba ca nu mergea si pace!
Tonnia, e corect ca unii sa se distreze si altii sa stea acasa? Dar te iertam ca esti draguta foc ! M-ai bagat la idei cu spermograma ! E facuta la Medsana.Sa fie o eroare de a iesit asa de bine?
Felicity, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, sa ai sarcina usoara si un bebe cat mai sanatos si mai frumos!
Tonnia, iar o sa ne fraieresti si te duci la nani?
Tonnia spune:
Medsana are laborator foarte bun. Stai linistita! Si-apoi la antecedentele voastre, era sigur ca nu de-acolo e vreo problema!
Nu va mai fraieresc! Azi stau pe acasa. Dar am ramas fara tigari! Cineva trebuie sa iasa! Numai el poate fi cineva in casa asta!![]()
Felicity, sa stii ca eu iti trimisesem un mesaj foarte frumos, dar fetele au fost invidioase ca al meu era cel mai lat si mai frumos, si m-au pus sa-l sterg! Eu n-am vrut sa-l sterg din prima, dar m-au amenintat si numai eu stiu cate am patimit! Asa, spuse!
rucsi spune:
Fetelor, sa va intreb ceva.Ce parere aveti de testul de sarcina Clear Blue ?Oare este posibil ca la 2 ore de cand a fost facut sa apara foarte vag a doua liniuta ? Poate fi ceva sau nu are absolut nici o valoare dupa 2 ore? E foarte adevarat ca se vede foarte slab ( numai daca ma uit in lumina) iar in momentul in care l-am facut, in locul in care ma aflam,lumina era foarte slaba si nu cred ca s-ar fi vazut.In concluzie nu sunt sigura daca a aparut imediat sau la 2 ore. Cine crede ca nu sant nebuna sa-si dea cu parerea, pleasseeeeeeeeee!!!!!
Pupici.Rucsi
rucsi spune:
Stiam oricum ca eu sunt problema, drept pentru care , daca nu raman gravida mai repede, in semn de protest, imi tund trompele.Uite asa!!!
Sa vada ele cine este seful aici!!!!!
Tonnia spune:
Rucsi, e de bine! Asa cred. Acum, tu sa fii pregatita pt. orice, sa nu-ti faci sperante 100%, lasa un procent de scepticism!
Dar eu cred ca poate fi de bine. Multe fete povesteau ca la inceput se pozitiva mai tarziu, chiar daca ei pe test spun ca dupa 5 min. sa il arunci. In a cata zi esti? Parca a 12-a, nu? Doamne ajuta! Dar nu mai repeta pana in a 14-a!!!!
Ai ceva semne ?
rucsi spune:
Nu stiu sigur, sigur.11 sau 12.Semne, nu prea! Ma doare capul in fiecare zi, dar nu cred ca asta este un semn.Nu ma mai dor sanii, deci nu e bine.Parca, dar cred ca este autosugestia, urinez mai des.Si inca ceva, mi-e greata dupa ce mananc, dar eu am probleme cu bila.In rest am toate sembele de cm, ameteli ( am probleme mari cu calciul)parca ma doare si mijlocul.Sunt TRISPERATA
Din ce ai auzit de la fete, ca esti mai veche pe aici, se poate sa se pozitiveze , chiar daca este vag si mai tarziu si totusi sa nu fie sarcina? Stau si ma intreb, de ce sa apara a 2-a liniuta daca nu este nici urma de HCG ?N-am dormit toata noaptea cu gandul la testul ala idiot !!!!