endometru, ovulatie, temperaturi (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

ANTONIA, am o idee: du-te tu pe mesajul tau (ala cu 'la multi ani'), sterge-l si apoi transmite din nou, dar pune mai putine figurine care papa flori, sau da pauze intre ele, ca de aia ne-am latit asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nu pot! O fi un semn, ca ne vom lati toate pe curand!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tonnia

Ingusta-o-as si n-am cui!

Antonia

Cauta si tu la mica publicitate.

Fetelor, am ras vineri cu lacrimi de o scrisoare a unuia care-si cauta pereche, spunea acolo ca este dotat cu tot ce trebuie, ca e 'igienic' (aici era sa cad pe jos de ras) si cate si mai cate, ce stie el sa faca (totul era scris de mana pe 2 pagini, cu greselile de ortografie de rigoare, adresa lui era de undeva din Cucuietii din Deal), si ca vrea o doamna care sa stie sa faca 'ciorba buna', pe langa faptul ca dorea si casa. Exigent tipul!

Mergi la inceput

Sa faca intai o spermograma si poate ma ofer!

Mergi la inceput

Ba poti: introdu numele si parola sus, apoi o sa-ti apara deasupra mesajului tau (ala LAT) optiunea de 'sterge' (ultima poza din dreapta cu un cosulet).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Vai de mine...am umblat dupa raspuns si abia acum l-am gasit...sa ne ajute cineva sa facem pagina cum a fost please!!!! Nu pot sa introduc nici figurinele...naspa...Tonnia poate ne ajuta moderatorii....si ma bucur daca te-ai distrat la petrecere...misto...Mirelas76...da imi luam temp. luna asta iar marti ma duc la monitorizare ziua a11-a ...de aia am zis eu ca a fost ceva ciudat, pentru ca sunt abia in ziua a 9-a si de obicei ovulam in ziua 13-15...in fine....voi vedea marti...treaba este ca mucusul ca albusul mi-a aparut cam imediat dupa rusii...sa vedem ce o mai fi...Ariadna33...trebuie sa iei niste masuri de destepenire...si ai grija cu parul ud...ca afara este asa de frig...si oricum cred ca maine vom fi ca la Polul Nord...si sa nu uit: La multi ani, Felicity, multa sanatate pentru tine, bebe si toti cei dragi si numai impliniri!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Pai io am inteles ca nu are nici o legatura potenta cu spermograma... sau am inteles gresit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Si Ale daca esti prin preajma...poate te uiti si la graficul meu! Bine ca a revenit la normal pagina...!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

n-ai inteles deloc gresit Ariadna!

Mergi la inceput

Ariadna, nu are legatura! Glumeam, normal. Eu nu am cosulet de gunoi, nu am cum sa sterg!!!

Mergi la inceput