Asigurarea de viata

Asigurarea de viata | Autor: Christel

Link direct la acest mesaj

Eu am o asigurare de viata la Generali Asigurari pentru o perioada de 15 ani.Am platit in primul an o prima de aprox. 3 milioane dupa care in fiecare an din ce in ce mai mult, astfel anul trecut am platit aproape 6,8 mil iar anul acesta mi-a spus ca trebuie sa platesc aproape 9,5 mil, conform cu inflatia. La inceput cand am incheiat contractul era si obtiunea sa platesc in valuta, la cursul zilei cand se facea plata, asa ca m-am gandit acum ca ar fi mai convenabil pentru mine sa platesc in valuta avand in vedere ca valutele ($ si EU) nu au crescut foarte mult in ultimul timp DAR, consilierul care se ocupa de asigurarea mea tot incearca sa imi spuna ca nu este in avantajul meu, blablabla…, ca e mai bine sa ramana asa, ca ar trebui schimbat contractul,dar eu ma gandesc ca in ritmul acesta o sa ajung sa platesc o prima de peste 20 mil.pana la sfarsitul contractului, desi ei spuneau ca, cu cat avanseaza contractul voi plati o suma din ce in ce mai mica. Ma intreb unde este profitul, ca doar ei se folosesc de banii mei de 5 ani de zile? Voi ce spuneti este mai bine ca plata sa fie in lei sau in valuta?
Este printre noi vreun consilier de asigurari care sa imi dea cateva sugestii? Ca am inteles ca cel care se ocupa de contractul meu nu imi va spune niciodata cu sinceritate ce este mai bine pentru mine, ci cum ii este lui mai bine(avantajos)?

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa121 spune:

Christel,astazi sper sa pot sta de vorba cu un agent de asigurari si sa pot pune in discutie si problema ta.
Promit sa iti raspund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna si eu am aceiasi problema.
Am o oferta de la ING si la plata primelor,pe un desfasurator,anul acesta prima e de 8 mil iar la anul de 17 mil.O fi inflatie dar...nici chiar asa,100%.
Si culmea nu cred ca au oferta in valuta.De ce?
Cine ma poate sfatui ce sa fac,ca sumele de la un an la altul cresc infiorator si salariul meu e la fel,si totusi eu vreau sa inchei o asigurare,dar tot nu stiu la ce firma...

Alipiticot 38 sapt
Dr Mihalceanu Elena. Cuza Voda
DPN 15-20 febr 2005
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinan spune:

Nu sint foarte bine informata dar am inteles ca asigurarile vor creste foarte mult , tind sa se alinieze la cele din comunitatea europeana.

Mergi la inceput