chist ovarian
Raspunsuri - Pagina 4
Inga spune:
Fetelor,am si eu o rugaminte la voi:ce fel de ecografie ati facut?Normala sau transvaginala?Vreau sa imi masor si eu monstrii din burta si nu prea stiu care ar da rezultate mai concludente...
lala_1 spune:
Inga, eu am facut mai intial eco. abdominala dar pentru a masura mai bine, dr. mi-a facut si eco transvag., ba chiar la un momentadat eram cu sonda ...acolo si cu eco. pe burtica... ca sa "masoare cat mai corect" a spus doctorul
Elise spune:
eu am facut echo normala si transvaginala - si nici una nu a fost concludenta (la laparo s-a descoperit altceva).
Elise
Inga spune:
Multumesc lala1!Pe mine ma omoara chestia aia cu "trebuie sa beti 1 l de apa inainte"la eco abdominala...
O sa incerc una trans.sa vedeme ce o iesi.
lala_1 spune:
mie dr. mi-a spus sa beau 1,5 l si pentru eco transv.
Recunsoc, imi era teama ca o sa fac pe mine cand introduce sonda dar nu s-a intimplat nimic.
Va pup!
Inga spune:
Multumesc fetelor! Ptr.mine e un adevarat cosmar cu apa,nu pot sa ma tin si chiar mi se face rau...Sper sa o rezolv cumva...Va pup!
cori spune:
auziti? ce se intampla daca un chist e descoperit la o gravidutza? oare se poate opera? cum se procedeaza? anticoncepionale nu poate lua..tratament nici atat..
bb Bia si mami Cori 
Elise spune:
quote:
Originally posted by cori
auziti? ce se intampla daca un chist e descoperit la o gravidutza? oare se poate opera? cum se procedeaza? anticoncepionale nu poate lua..tratament nici atat..bb Bia si mami Cori
Cori,
din ce am auzit si eu, cica e de bine: adica, nemaiavind ovulatie, chistul nu creste sau se resoarbe. Acum... ce sa spun...e o informatie obtinuta empiric, poate poti sa verifici.
Elise
MadaS spune:
O prietena care a avut chist ovarian pe timpul sarcinii a facut o punctie (polizu) si a rezolvat
Cred ca punctie intravaginala, nu necesita operare