chist ovarian

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inga spune:

Fetelor,am si eu o rugaminte la voi:ce fel de ecografie ati facut?Normala sau transvaginala?Vreau sa imi masor si eu monstrii din burta si nu prea stiu care ar da rezultate mai concludente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

Inga, eu am facut mai intial eco. abdominala dar pentru a masura mai bine, dr. mi-a facut si eco transvag., ba chiar la un momentadat eram cu sonda ...acolo si cu eco. pe burtica... ca sa "masoare cat mai corect" a spus doctorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu am facut echo normala si transvaginala - si nici una nu a fost concludenta (la laparo s-a descoperit altceva).

Elise

Mergi la inceput

Multumesc lala1!Pe mine ma omoara chestia aia cu "trebuie sa beti 1 l de apa inainte"la eco abdominala...O sa incerc una trans.sa vedeme ce o iesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

La cea trans.trebuie sa nu bei apa te trimite inainte de echo la wc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

mie dr. mi-a spus sa beau 1,5 l si pentru eco transv.
Recunsoc, imi era teama ca o sa fac pe mine cand introduce sonda dar nu s-a intimplat nimic.
Va pup!

Mergi la inceput

Multumesc fetelor! Ptr.mine e un adevarat cosmar cu apa,nu pot sa ma tin si chiar mi se face rau...Sper sa o rezolv cumva...Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori spune:

auziti? ce se intampla daca un chist e descoperit la o gravidutza? oare se poate opera? cum se procedeaza? anticoncepionale nu poate lua..tratament nici atat..

bb Bia si mami Cori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by cori

auziti? ce se intampla daca un chist e descoperit la o gravidutza? oare se poate opera? cum se procedeaza? anticoncepionale nu poate lua..tratament nici atat..

bb Bia si mami Cori

Cori,
din ce am auzit si eu, cica e de bine: adica, nemaiavind ovulatie, chistul nu creste sau se resoarbe. Acum... ce sa spun...e o informatie obtinuta empiric, poate poti sa verifici.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

O prietena care a avut chist ovarian pe timpul sarcinii a facut o punctie (polizu) si a rezolvat
Cred ca punctie intravaginala, nu necesita operare

Mergi la inceput