chist ovarian

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

MickeyD, de ce te "arunci" tu la fiv?
Doar pentru niste chisturi mici?

Chisturile astea pot fi absolut normale - si in 3-4 luni sa dispara de la sine.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

acum 3 luni am fost operata de chisturi 5cm pe ovarul drept 3 cm pe ovarul stang. azi am fost la un control sa vad ce se mai intampla,si deja am chist de 4 cm nu-mi vine sa cred cat de repede se formeazadupa atata chin cu operatia dr. mi-a dat orgametril din a16 zi de ciclu 10 zile sper sa fie bine.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

Este groaznic ce ti se intampla tie Camy, cum sa se formeze din nou si atat de repede chisturile? Of...Doamne
Tu ai facut tot laparo? Poti sa-mi spui si mie cate zile ai stat in spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Camy, sanatate multa iti doresc !!! Ce tratament ai facut dupa operatie ???
Lala, succes la operatie, daca esti hotarata !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia-primele-6-luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Elise

As vrea eu sa fie doar asta problema. Din pacate sotul meu are azoospermie si astfel unica posibilitate este de fapt ICSI, dupa ce va face el o punctie pentru a "extrage" tesut din testicole.
Chisturile au fost o chestie care mi-au atras atentia. Cu siguranta nu sunt de ignorat insa ... ai dreptate nu ar fi dus ele singure la un FIV

Mickey

Mergi la inceput

Lala eu ma-m operat cirurgical am stat 7 zile internata operatia chirurgical e putin mai grea decat cea laparo. nici eu nu am stiut ca chisturile se formeaza atat de repede 3 luni de la op. si deja chist de 4 cm incredibil nu?Daria iti multumesc pt. urarea ta de bine,si multumesc tuturor fetelor care ma-u sustinut a contat mult pt. mine,dupa op. nu am facut nici un tratament probabil nu a fost nevoie nu stiu ca sa zic.Lala ce sa-ti zic, mult noroc si mult curaj sa ne tii la curent.bafta multa!

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inga spune:

Camy,si doctora ce parere are despre faptul ca s-a refacut atat de repede? Si eu am fost operata si nu am facut tratament dupa operatie din vina mea ca nu m-am dus la control la timp,iar cand am binevoit sa ma duc aveam deja un chist de 5 cm si doctorul a urlat cat a putut ca trebuia sa fac tratament imediat dupa operatie.Ma rog,eu am endometrioza dar cred ca si tie trebuia sa iti dea macar anticonceptionale ca sa puna putin in repaus ovarul.Cred mai bine ai mai consulta si alt doctor...Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisia spune:

Fetelor,
De fapt, ce cauzeaza formarea de chisturi pe ovare?
Aparitia lor este influentata in mod direct,de dereglari hormonale?
Si eu am o distrofie chistica ovariana,doctorul mi-a spus ca in general,femeile au chisturi care se resorb in timp.
Acestea influenteaza aparitia unei sarcini?
Alisia

Mergi la inceput

dr.nu sa mirat deloc parca parea ceva normal chiar ea ma incuraja spunandu-mi :stai linistita ca 4cm nu e asa de mare,mi-a dat acum tratament si mai vedem cum merge,peste o luna ma duc iar la ea sa vedem daca sa mai tras chistul.nu stiu ce se intampla dar si in spital cat am stat internata erau marea majoritate a fetelor internate cu chisturi majoritatea tinere si toate pregatite de operatie.groaznic ce se intampla iar mai rau este ca nu scapi de chisturi chiar si operate ele tot se refac si in timp destul de scurt.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Din pacate operatia nu rezolva dereglarile hormonale , si la cateva luni dupa operatie chisturile se refac . Adica se trateaza EFECTUL nu CAUZA . Cand doctorita mi-a spus ca singura solutie este laparoscopia am intrebat-o daca rezolva dereglarea hormonala . S-a uitat asa mirata la mine si mi-a zis nu , cum sa rezolve . Si se pot reface ? Bineinteles, daca este vorba despre o dereglare hormonala .
Era sa-i zic si atunci de ce spuneti ca e cea mai buna solutie ? Ar trebui sa ma operez de 2 ori pe an ca sa fie ok ??
Ma rog , s-a dovedit clar ca nu era singura din moment ce dupa 3 luni nu mai aveam chisturi si nici acum nu mai am (am mai scris de multe ori cum : supozitoare cu carpicon si tinctura de mladite de zmeur).

Mergi la inceput