Fahrenheit 9/11

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Motanik, nu cred ca ai o problema de intelegere, ci intentionat te prefaci ca nu intelegi despre ce e vorba.

deci pe topicul tau tu accepti ca din start cei care ar avea parere contrara sa fie catalogati drept creiere spalate?

ti-am dat citatul lui cipcip, ce anume nu intelegi?

scandalul este declansat de modul tendentios si ofensator in care te referi la partenerii de discutie, nu de mine. eu m-am simtit vizata de remarca "creiere spalate", si, sa ma scuzi, nu permit asa ceva nimanui. in plus, e forum public. tu poti sa ma jignesti la tine acasa cand nu te vad si nu te aud. daca o faci aici, asteapta-te la reactii cand te legi de urechea mea fina sau alte cele.

si, da, recunosc ca m-am enervat cum nu mi s-a intamplat niciodata pe DC. una e sa vorbesti patimas, alta ca la usa cortului. or, in a doua varianta, cum nu e nici un arbitru pe topic inca, raman sa imi fac dreptate singura.

quote:
Originally posted by motanik

Conchita....apai cred ca Aisha nu se referea la tine prin acea postare...
Cat despre auto-sanctionarea mea...crede-ma ca am ajuns sa ma gandesc de 2 ori inainte sa scriu ceva ca sa nu cumva sa supar pe careva pe aici...nu de alta, dar nu am chef sa ma cert cu nimeni. Ceea ce nu pot spune si despre tine, caci am senzatia ca ai venit aici pusa pe scandal.
Si...nu cred ca te-am alungat de pe topic. Am zis doar ca de ce te mai obosesti sa ne bagi in seama daca ti se pare ca limbajul nostru deranjeaza urechii tale fine? pardon, ochiului....

--------------------

Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani

-----------------------
Nu exista libertate in ignoranta. (manual american)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

in sfirsit ai reusit sa spui ce te doare!

Cit despre Kant sper sa te tin de mina cind il intilnesc.

"folositi nene un limbaj elevat si un discurs argumentat, ca ashea cu zoaie in cap la trecatori poa sa arunce toata lumea, zau. ne mai aflam si la Arte."

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

sunteti incorigibile...daca si de la filmul asta v-ati luat la harta si va certati de asa maniera. Scuze ca nu invoc regulamentul dar asa ca si parere personala cateodata optiunea ignore e binevenita.

Si ca sa ne reintoarcem la film ca asta era sub si cel putin in RO acum e la mare moda...care e adevarul pana la urma? Mie una mi s-a parut ca a inceput tare si dupa aia a cam lancezit-o. Si aud ca apare si partea a doua...adevarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Conchita...desi am deviat muuuuuult de la subiect si am ajuns pe taramuri muuuuult departate de ceea ce am vrut eu sa inteleg.....iti raspund. Mie personal nu mi s-a parut nimik aiurea in postarea lui Cipcipcip pt ca, asa cum se vrea a fi, fiecare are dreptul de a spune orice...chiar si tu si eu si Cipcip si Aisha si oricine mai vrei...In momentul in care limbajul cuiva NU este adecvat....deja este treaba moderatorilor pt ca noi nu am venit pe acest forum sa ne judecam unii pe altii...

Sa nuu crezi ce ai scris si anume ca ma fac ca nu pricep. Cipcip se refera la o parte din cei pro-Bush care intr-adevar sunt pro-Bush pt ca li se indoctrineaza fel de fel de tampenii si pt ca refuza sa vada si cealalalta fatza a problemei. daca tu esti pro-Bush nu trebuie sa te simti ofensata de postarea lui Cip DECAT DACA nu cumva esti in situatia de mai sus si te-ai lasat dusa de val....

Ma rog..Si eu mi-am facut destui nervi aici, am impresia ca subiectul asta ajunge la ZZ si ca sa nu se intample asta si ca sa ne linistim cu toii, avand in vedere ca nu se mai discuta la obiect, rog moderatorii sa puna lacatelul pe acest subiect ce s-a dorit o explicatie pt mine pt o mai buna intelegere a evenimentelor....

daca mai sunt coerenta sau nu, ramane sa realizez maine cand voi reciti ce am scris pt ca acum sunt prea nervoasa.

Cu respect.

--------------------

Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

Despre Forbes....

"As the Wall Street Journal put it, "The Bush tax cuts, which included a reduction in the top tax rate, as well as reductions in taxes on estates, capital gains and dividends, helped bolster the fortunes of the fortunate."

Many Forbes 400 members are now bolstering Bush. Forbes reports, "Members of The Forbes 400 overwhelmingly support President Bush -- judging by their pocketbooks. Of the 240 rich listers who contributed money to either campaign directly, a whopping 72% gave to Bush."

Forbes 400 members and their corporations are getting tax cuts while jobs are being outsourced, profits moved offshore, and the national debt is swelling.

Forbes 400 members are getting tax cuts while teachers, firefighters and police get pink slips.

Forbes 400 members are getting tax cuts while more Americans can't afford health insurance or college.

Are those your priorities?

It's boom time for billionaires, and more people can't pay their bills.

It's boom time for billionaires, and more people are living in poverty while working full time.

It's boom time for billionaires, and the middle class is shrinking.

Is this your American Dream? "

Restul articolului il gasiti aici: http://www.commondreams.org/views04/1005-34.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

jazz...nu ti se face mila de noi sa ne si traduci?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jazz
Inseamna ca tu ai citit ce ai vrut din Forbes! Te-ai uitat la procente? Si la nume? Stii de cat a beneficiat Bush pentru campania lui si de cat a beneficiat Kerry?

era de datoria ta sa dai detalii, nu a mea sa le caut.
procentele ce dovedesc? ca republicanii au mai multi donatori, asa si? e asta dovada de coruptie sau nu mai inteleg eu romaneste?

quote:
Era doar un exemplu de "moralitate crestina" doamna Conchita. Daca ne tot citim printre randuri si ne psihoanalizam....

Jazz, la ce exemplu te referi? a scos Bush homosexualii pe stadioane si i-a impuscat? sau cum? ce e cu ambiguitatea asta? si cand o sa scoti ghilimelele de la moralitate crestina o sa te cred ca stii ce vorbesti si ai buna credinta sa vrei sa demonstrezi.

quote:
Draga doamna Conchita... Ai dedus gresit! Nu sunt democrata. Democratii ar face un pas inainte daca ar munci la principiile lor si ar indrazni sa ridice vocea. Republicanii si democratii sunt, cu mici exceptii, la fel! Si toti fac politica lor, nu a omului de rand.

ops, atunci ai parte de toata intelegerea mea, e clar de ce folosesti jumatati de adevaruri intr-un puzzle de model vechi...imi pare sincer rau pentru tine si bine pentru mine, asa ceva nu e posibil in US si sper ca nu va fi nicicand, ca vor fi soldati la fel de bravi ca acum sa apere libertatea si democratia. mie experienta europei de est traita direct mi-a dovedit suficient ca asemenea utopii sunt chiar criminale.

quote:
Aici n-am ce sa mai zic, ca deja tu nu intelegi definitia cuvantului protest, asta face parte din tabloul cu "anti-american" la care, din fericire, nu particip doar eu ci jumatate din tara asta. Si da asta e ocupatia mea zilnica, sa santajez economia americana. Noi mergem in Cuba sa ne cumparam masini, mancare, sapun, casa si treadmill...

protest e un cuvant, sabotarea economiei prin abtinere de la cumparare e altceva. sper din suflet ca poti sa faci diferenta. iarasi dezinformezi! de fapt, minti pur si simplu ca jumatate din US a participat la protest. daca era adevarat, acum ai fi avut computerul inchis din lipsa de curent electric.

quote:
"Libidinosul" de Moore-asta e si mai tare.... Deja doamnaConchita ataca intr-un mod extrem de elevat "persoane" si nu "idei". Numai ca sa mentin tonul tau vreau iti spun ca e pacat, cand am intrat pe forumul asta, am crezut ca esti "o dulce"...

una la mana, tu ce atacai cand te refereai la americanii care il cred pe bush, nu persoana? nu atac la persoana se numesc si ghilimelele la "moralitate crestina", religie adoptata de si mai multe milioane de oameni? a doua la mana, nu am pretentia sa ma considere nimeni o dulce si nu scriu aici sa NU dezamagesc pe cineva. am idealuri ceva mai inalte in viata. a treia la mana, nu-i asa ca e nasol sa fii lovit cu propriile arme? uite ca si creierele astea spalate de republicani pot da dureri de cap, nu-s chiar asa prosti cum ii credeti.

quote:
Si, da urmaresc destule documentare dar topicul asta nu este despre "orice" documentar ci despre un anume documentar.

stii care e regula numarul unu cand prezinti o opinie? sa o prezinti si pe cea contrara. sa dai, adica, referinte si trimiteri la alte surse care confirma, dar si infirma o informatie. din respect pentru audienta, ca doar ea alege ce sa creada. asta, in caz ca intr-adevar vorbiti despre "documentare". nu am vazut nici o trimitere la alte documentare cu acelasi subiect, desi exista. ceea ce dovedeste fara drept de apel ca acest topic este unul politic, de propaganda anti si nimic mai mult.

acestea fiind zise, declar ca m-ati obosit cumplit pe ziua de azi, are cineva un sfat medical pentru extenuare? extenuarea data de stupefactie, nu de altceva.

-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Am citit cu ochii cit cepele ultimele postari si nu-mi vine sa cred unde s-a ajuns, desi sincera sa fiu chiar m-a bufnit risul pentru ca nu am inteles nimic din betia de cuvinte a Conchitei. Conchita, daca mesajele mele te-au ofensat in vreun fel, eu imi cer scuze public. Iar daca esti la minunata virsta a cautarii de sine, chiar ma bucur pentru tine. In rest, nu inteleg ce e cu creierele spalate, eu nu am vorbit de asa ceva.

Pacat ca nu mai putem vorbi de film...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirupati
la minunata virsta a cautarii de sine, chiar ma bucur pentru tine. In rest, nu inteleg ce e cu creierele spalate, eu nu am vorbit de asa ceva.

incep sa cred ca am o problema sau asist la conspiratii. Mirupati, ce anume te impiedica sa intelegi si sa vezi mesajul lui cipcip de pe prima pagina? EA a vorbit despre asa ceva, asta m-a enervat pe mine la culme, de aceea nu ma mai opresc!

Motanik, merci ca incerci sa ma excluzi dintre aia indoctrinati cu tampenii, dar n-ai succes. ma recunosc parte dintre ei, asa cum ii vedeti voi. imi dai voie sa am aceeasi parere si despre tine? regulamentul daca e regulament ne va sanctiona pe amandoua atunci.

-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

@Conchita
Eu ti-am dat numere si dovezi, se pare ca le ignori...si imi tot spui lucruri legate de argumente. Te repeti, draga Conchita dar nu aduci nimic concret in conversatie. Bineinteles, in afara de a ma ataca pe mine sau pe "libidinosul" de Moore, ma mir ca nu il numesti "canadian libidinos" cum am mai auzit.

Mergi la inceput