Fahrenheit 9/11
Raspunsuri - Pagina 5
aysha spune:
quote:
Originally posted by conchita
Mirupati, vehementa a fost pe potriva ofensei, nesanctionata inca de nimeni, deja ma simt cavaler ratacitor pe zona. daca tu te simti cu constiinta impacata ca langa tine se baga milioane de oamenii in gramada si sunt numiti creiere spalate, in timp ce "duamna" aysha vorbeste ca la usa cortului, sa ma scuzati, dar e normal sa imi sterg mesajele. da, pentru ca mi s-a facut jena de mine insami in asemenea companie si, in aroganta mea, chiar am crezut ca ma injosesc daca mai raman. nu ma asteptam insa sa mai vad alte pietre shuierand in urma mea. faceti bine si uitati-va in oglinda cand mai aveti chef sa spuneti altuia ca are creierul spalat pentru ca nu gandeste ca voi. De ce nu incerci tu sa fii ca Anamaria cand te pronunti despre prostii care au votat nu stiu cum? cu alte cuvinte, urmeaza-ti propriile sfaturi daca vrei sa fi credibila. pana la proba contrarie, eu n-am apelat niciodata pe cineva cu "esti creier spalat" cand am avut opinii diferite.quote:
Originally posted by Mirupati
Conchita, m-ai amarit rau cu iesirea ta ... nu ma asteptam la asa o vehementa, speram sa ne putem spune opiniile respectindu-i pe ceilalti, fara sa sarim unul la gitul altuia. Cum sa fim anti-americani doar pentru ca ni s-a parut interesant felul in care pune Moore problema si informatiile pe care le prezinta in film ? Ia exemplul Anamariei (Ocebine) care a dat un raspuns de bun simt cu argumente de bun simt. Si ceilalti la fel ... Sper doar ca ai fost suparata din alt motiv si ti-ai varsat naduful aici ...
Acum observ ca postarea ta a disparut, poate ti s-a facut jena si l-ai sters.
Mai vroiam sa mai adaug ceva la aceasta discutie: cred ca filmul lui Moore e si mai de actualitate dupa alegerile cistigate de Bush atit de detasat: ce nu inteleg e cum de l-au votat americanii cu asa procente dupa ce toata lumea a fost de acord ca Bush si administratia sa au mintit poporul american fara nici o jena cu armele de distrugere in masa din Irak ?
Miruna,
Horia si Martin, 26 August 2003
http://community.webshots.com/user/petimiru
-----------------------
Nu exista libertate in ignoranta. (manual american)
Pardon...sint domnisoara!
Si,hmmm,intr-adevar sint la usa cortului si vorbasc pentru ca ma deranjeaza neroziile celor DIN cort.
Apoi,daca nu stii sa vorbesti cu citate din Freud esti categorisit anti.
De accord. Anti-insulte naroade.
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
motanik spune:
quote:
[b] daca tu te simti cu constiinta impacata ca langa tine se baga milioane de oamenii in gramada si sunt numiti creiere spalate, in timp ce "duamna" aysha vorbeste ca la usa cortului, sa ma scuzati, dar e normal sa imi sterg mesajele. da, pentru ca mi s-a facut jena de mine insami in asemenea companie si, in aroganta mea, chiar am crezut ca ma injosesc daca mai raman.
04. Incercati sa combateti idei, nu persoane
Incercati sa combateti idei, nu persoane. In momentul in care un mesaj degaja un atac la persoana - mesajul va fi sters de catre moderatori iar, in fuctie de gravitatea atacului, utilizatorul va fi sanctionat.
--------------------
Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani

conchita spune:
Motanik, nu inteleg, acelasi punct din regulament nu era valabil si pe prima pagina a topicului?
ia uite aici:
quote:
Originally posted by cipcipcipquote:
Originally posted by motanik
Mda..dar ce ma intreb eu: daca a fost de mult timp prezentat filmul asta americanilor, cum a iesit tot Bush presedinte?
--------------------
Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani
De ce? Pentru ca multi americani au refuzat sa vada filmul si au preferat sa-l faca mincinos pe Moore din start, iar dintre cei care l-au vazut multi au refuzat sa-i dea crezare.
Si al treilea motiv pentru ca se face multa spalare la creier in USA si multi il vad pe Bush ca pe un mare leader
http://community.webshots.com/user/roxanabella
quote:
Originally posted by motanikquote:
[b] daca tu te simti cu constiinta impacata ca langa tine se baga milioane de oamenii in gramada si sunt numiti creiere spalate, in timp ce "duamna" aysha vorbeste ca la usa cortului, sa ma scuzati, dar e normal sa imi sterg mesajele. da, pentru ca mi s-a facut jena de mine insami in asemenea companie si, in aroganta mea, chiar am crezut ca ma injosesc daca mai raman.
Incercati sa combateti idei, nu persoane. In momentul in care un mesaj degaja un atac la persoana - mesajul va fi sters de catre moderatori iar, in fuctie de gravitatea atacului, utilizatorul va fi sanctionat.
--------------------
Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani
-----------------------
iubibubi spune:
quote:
aici sta sa ninga si sunt 29F...
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei
conchita spune:
Motanik, hai ca iti usurez munca, uite si aici motiv de aplicare a regulamentului si de sanctionare a impricinatului.
quote:
Originally posted by aysha
Eu intotdeauna am crezut ca daca te bagi in kkt pina la urechi nu trebuie sa te mai intrebi de ce-ti miros cerceii,nu?
okay, daca in loc de scuze voi nu sunteti capabile decat de agresivitate si mai crescuta, aici sunt, nu mai plec nicaieri.
-----------------------
conchita spune:
Motanik, uite aici si un motiv de auto-sanctionare a ta personala:
pentru ca subscrii la ofense si alungi lumea care nu e de acord cu tine de pe topic.
quote:
Mey Conchita,
Cred ca fiecare dintre noi are dreptul sa gandeasca ce vrea si sa fie pro sau contra cui vrea, asta fara sa aiba un limbaj elevat si fara sa trebuiasca sa fie atacat imediat ce a scris ceva.
Eu aseara am vazut prima oara in viata mea acest film documentar si mi-am exprimat nemultumirea fatza de ideile pe care eu, la cat ma duce pe mine capul, fara sa fiu contra lui Bush sau a Americii, le-am inteles.
Cineva a scris ca in momentul in care i s-a transmis ca WTC e atacat, Bush citea copiiilor. Ei, mai exact, asculta ce citeau copiii si poate ca intr-adevar nu trebuia sa iste panica, de aceea nu a schitat nici un gest. Insa in 2 minute stirea a facut inconjurul globului si ma refer la aceleasi minute in care dl Bush statea si asculta copiii....Caci 20 de copii dintr-o scoala erau, bineinteles, mai importanti decat miile din WTC. Aveti dreptate, cum am putut sa ma gandesc eu altfel?
Pe de alta parte, Conchita, nici tu nu ai fost in echipa lui Moore ca sa stii ca ideile lui sunt trunchiate, nu? Asa ca nu ne spune noua de spalari de creier si alte nerozii pt ca aici nu discutam ca sa ne impunem unii asupra celorlalti. Daca nu iti convine ce se discuta si vezi ca sunt atatia inculti, de ce te mai obosesti sa ne bagi in seama? Deh....suntem la arte, nu-i asa? si tocmai fiinca suntem aici trebuie sa vii tu sa ne scoti la tabla si sa ne dai note mici la exprimare neelevata.
Pe forumul asta din ce in ce mai des nu mai poti frate sa spui nimik ca vezi, ba esti considerat anti-american, ba anti-francez..Nu ne ramane decat sa nu mai scriem deloc ca sa nu mai riscam sa ne sara careva in cap doar pt ca am indraznim sa ne spunem vreo idee in public.
Cu tot respectul.
--------------------
Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani
-----------------------
aysha spune:
quote:
Motanik, hai ca iti usurez munca, uite si aici motiv de aplicare a regulamentului si de sanctionare a impricinatului.quote:
Eu intotdeauna am crezut ca daca te bagi in kkt pina la urechi nu trebuie sa te mai intrebi de ce-ti miros cerceii,nu?
okay, daca in loc de scuze voi nu sunteti capabile decat de agresivitate si mai crescuta, aici sunt, nu mai plec nicaieri.
-----------------------
Era o remarca generala nicidecum personala.
Dar daca tu tii neaparat sa o faci personala...apai eu ce sa zic?
Fiecare dupa voia sa,nu?
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
conchita spune:
aysha, eu pe tine nu te stiu decat ca pe tipa care plimba pampersii lui rashid pe toate topicele si care face comentarii rasuflate despre dezinterie, de aceea nu inteleg ce anume ti-a creat probleme de interpretare legate ce cerceii citati de mine? tu ii ai, tu sa-i porti sanatoasa, eu te-am dat de mostra de limbaj elevat pe forum, nu m-am simtit ofensata de tine in nici un caz. doar rusinata de companie, atata tot. din cauza comentariilor tale absolut vulgare si neavenite mi-am sters si mesajele de pe topicul cu pacientii unde se discutau chestii interesante de preventie. zau, aysha. acuma, si tu poti s-o iei cum vrei, inclusiv personal. eu si Freud iti acordam toata simpatia, despre Kant nu bag mana in foc dar poti sa-l intrebi tu maine, sunt convinsa. :-)
quote:
Originally posted by ayshaquote:
Motanik, hai ca iti usurez munca, uite si aici motiv de aplicare a regulamentului si de sanctionare a impricinatului.quote:
-----------------------
Era o remarca generala nicidecum personala.
Dar daca tu tii neaparat sa o faci personala...apai eu ce sa zic?
Fiecare dupa voia sa,nu?
Cu sinceritate,Aisha.
-----------------------
motanik spune:
Conchita....apai cred ca Aisha nu se referea la tine prin acea postare...
Cat despre auto-sanctionarea mea...crede-ma ca am ajuns sa ma gandesc de 2 ori inainte sa scriu ceva ca sa nu cumva sa supar pe careva pe aici...nu de alta, dar nu am chef sa ma cert cu nimeni. Ceea ce nu pot spune si despre tine, caci am senzatia ca ai venit aici pusa pe scandal.
Si...nu cred ca te-am alungat de pe topic. Am zis doar ca de ce te mai obosesti sa ne bagi in seama daca ti se pare ca limbajul nostru deranjeaza urechii tale fine? pardon, ochiului....
--------------------
Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani 
Jazz spune:
quote:
Jazz, nu te maguli singura. nu stric epitete valoroase pe asemenea mostre de faulty reasoning. fiecare propozitie de mai jos cuprinde 1/3 zvon, 1/3 manipulare, 1/3 rea credinta. daca stii de Maslow, inseamna ca intelegi despre ce pattern vorbesc, da? sigur ca nu e treaba mea sa dovedesc asta, pentru ca un vorbitor de buna credinta isi argumenteaza si intareste cu dovezi credibile orice afirmatie publica. treaba mea ca cititior/ascultator este sa folosesc critical thinking si sa depistez bias in discurs. ceea ce la tine exista din plin.
Draga mea, Conchita
Ma asteptam la chestia cu zvonuri si cu rea credinta! Plus manipulare! Astea sunt poezii pe care le aud si cu care sunt familiara de ambele parti. Ma faci sa zambesc..
quote:
un exemplu: ce legatura are Forbes ultimul numar cu sprijinitul lui Bush? foloesti un nume strain ca sa aiuresti auditoriul una la mana ia uite ce chestii citesti tu, plus intimidare ia uite ce prosti e aia care nu citesc Forbes. aceasta strategie de manipulare emotionala il face pe cititor sa treaca cu vederea ca alaturi doua informatii care nu se coreleaza logic. plus o omisiune: ca aceiasi bogatasi din Forbes 400 au sprijinit deasemenea si campania lui Kerry. ca acesta e sistemul american, ca atat democratii cat si republicanii beneficiaza de donatii. ca sunt milioane de sponzorizari si pentru Kerry, care, in sine, nu au absolut nici o relevanta cand se vorbeste de coruptie
Inseamna ca tu ai citit ce ai vrut din Forbes! Te-ai uitat la procente? Si la nume? Stii de cat a beneficiat Bush pentru campania lui si de cat a beneficiat Kerry?
quote:
al doilea exemplu:
"-e impotriva casatoriile intre parteneri de acelasi sex si pro-familie si din nou pentru moralitate crestina. Se pare ca moralitatea crestina merge mana in mana cu lichidarea celor care nu gandesc ca tine."
duamna Jazz, mie mi-ar fi rusine obrazului sa mistific realitatea in asemenea hal. sper sa nu o iei ca pe ofensa, eu vorbesc de mine si rusinea mea aici. cum poti sa sustii afirmatia aiuritoare de mai sus? te gandeai cumva la Vadim care visa executii publice pe stadioane? ce legatura are o opinie contra (asa cum ai si tu), cu lichidarea celor care nu gandesc ca tine? Jazz, ma doare mintea de stupefactie, vorba lui antonin artaud.
Era doar un exemplu de "moralitate crestina" doamna Conchita. Daca ne tot citim printre randuri si ne psihoanalizam....
quote:
asa ca, sa ma scuzati doamna Jazz, din asemenea strategie de dezinformare eu deduc ca sunteti democrata si sa va fie de bine ca aveti tot dreptul- dar o democrata care nu face cinste partidului. am cunoscut democrati de buna credinta care nu se jucau cu vorbele, care credeau sincer in reforma tarii si in viitorul american. care erau, in felul asta, mai convingatori, pentru ca nu ii percepeau pe republicani drept dusmani de clasa, ci credeau in solidaritate ca singura solutie politica.
Draga doamna Conchita... Ai dedus gresit! Nu sunt democrata. Democratii ar face un pas inainte daca ar munci la principiile lor si ar indrazni sa ridice vocea. Republicanii si democratii sunt, cu mici exceptii, la fel! Si toti fac politica lor, nu a omului de rand.
quote:
dar tu nu ai cum sa intelegi ce spun eu aici, pentru ca, nu-i asa, tu participi la actiuni de sabotare a economiei americane (nu sariti, ca jazz aduna lumea la asa ceva), actiuni sprijinite de partidul comunist. de aceea poate ca tu vezi in libidinosul de Moore (pentru ca face trafic cu sentimente umane pe bani grei) detinatorul adevarului, iar eu doar un manipulator de creiere spalate (copyright cipcip).
Aici n-am ce sa mai zic, ca deja tu nu intelegi definitia cuvantului protest, asta face parte din tabloul cu "anti-american" la care, din fericire, nu particip doar eu ci jumatate din tara asta. Si da asta e ocupatia mea zilnica, sa santajez economia americana. Noi mergem in Cuba sa ne cumparam masini, mancare, sapun, casa si treadmill...

"Libidinosul" de Moore-asta e si mai tare.... Deja doamnaConchita ataca intr-un mod extrem de elevat "persoane" si nu "idei". Numai ca sa mentin tonul tau vreau iti spun ca e pacat, cand am intrat pe forumul asta, am crezut ca esti "o dulce"...
quote:
de aceea fanii lui Moore nu s-au uitat in viata lor la alte documentare despre Iraq, Afhanistan, Pakistan, Congo etc, ca sa stie care sunt criteriile unui bun documentar informativ. ca daca s-ar fi uitat, ar fi stiut din prima ca Fahrenheit e doar un filmulet de campanie politica [b]realizat cu mult inainte de a se difuza, ca moore intr-un moment de zgarcenie jenanta si-a batut joc pana si de disney, vai vai, acest Bruto al desenului animat democrat.
Si-a batut joc de Disney? Te rog nu-i dezinforma pe cei care nu stiu despe ce este vorba...N-am sa dau detalii, cine vrea sa citeasca aici http://www.commondreams.org/headlines04/0505-02.htm
Si, da urmaresc destule documentare dar topicul asta nu este despre "orice" documentar ci despre un anume documentar.