Fahrenheit 9/11
Scuzati ignoranta....s-a mai discutat subiectul? Ma refer, desigur, la filmul lui Michael Moore...Daca da, imi da si mie cineva un link? Daca nu, putem discuta aici?
Eu sper ca am inteles gresit toate ideile prezentate.
--------------------
Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani 
Raspunsuri
apsara spune:
Mie mi-a placut sondajul din final. Dintre senatorii americani doar unul si-ar trimite fiul in razboi. Razboi, razboi da´sa lupte altii...
apsara
roxana1974 spune:
Andra, eu stiam ca s-a mai discutat, demult, insa nu stiu sa-ti dau link...eu am vazut secvente din film si m-au oripilat...il am acasa si ma tem sa ma uit la tot...
Serban
cazut la datorie
motanik spune:
Mda..dar ce ma intreb eu: daca a fost de mult timp prezentat filmul asta americanilor, cum a iesit tot Bush presedinte?
--------------------
Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani 
narcisa spune:
Si eu stiu ca s-a mai discutat subiectul, da link n-am.
Stiu ca filmul a fost citeva sapt. in TOP la Cinema in America prin August? Sau chiar iulie, nu mai retin exact. In Germania a fost difuzat, cu putin SUA. Si eu mi-am pus intrebarea, cum de a iesit din nou? Dar se pare ca fiecare tare are presendintele pe care-l merita, ca doar a fost ales de americani, nu?
Pe mine ce ma ingrozeste, e ca iar incepe cu povesti a la Irak despre un alt stat si sa inceapa alt razboi, de parca nu ajunge haosul din Irak.
toate cele bune
narcisa
Mirupati spune:
Mie mi s-a parut genial ca realizare si ca informatie... Uite aici o discutie despre film dupa ce l-a dat Channel 4 aseara:
http://www.channel4.com/film/filmontv/microsites/F/fahrenheit-911.html
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by motanik
Mda..dar ce ma intreb eu: daca a fost de mult timp prezentat filmul asta americanilor, cum a iesit tot Bush presedinte?
--------------------
Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani
De ce? Pentru ca multi americani au refuzat sa vada filmul si au preferat sa-l faca mincinos pe Moore din start, iar dintre cei care l-au vazut multi au refuzat sa-i dea crezare.
Si al treilea motiv pentru ca se face multa spalare la creier in USA si multi il vad pe Bush ca pe un mare leader

http://community.webshots.com/user/roxanabella
motanik spune:
Miruna, genial genial...omul tare bine informat si nu a lasat nici o portita pt atacuri. Numai ca...ceva nu se leaga...filmul e aparut inaintea alegerilor in US, americanii insa tot il voteaza...
A aparut si vreo declaratie a lui Bush dupa acest film? Ia sa caut eu cu gogu...
--------------------
Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani 
dante01 spune:
va recomand sa vedeti de mai multe ori filmul si sa incercati sa vedeti dincolo de ce vrea el sa va sugereze...
amestecul de jumatati de adevaruri si intrebari lasate in suspans la care sa va raspundeti singuri e printre cele mai puternice forme de manipulare...
e un film pe care trebuie sa-l vezi de cateva ori si sa vrei sa judeci un pic, nu sa accepti tot ce ti se da acolo si sa incepi sa te intrebi ce si cum...
treaba aia cu ce a fost la pentagon, avion sau racheta e mmmuulllttt trasa de par, si din pacte nu-i singura...
cum draq sa fie racheta, ca sunt o mie de radare care ar fi putut-o detecta...si sa nu-mi ziceti ca le aveau sub papuc pe toate...
si asa sunt multe chestii...
dar asa cum ziceam trebuie sa vedeti dincolo de camera, dincolo de ce vi se da pe tava...
e un film interesant, dar atat..
nu are, parerea mea, nici o valoare ca documentar...
nu sunt adeptul lui bush si nici a ceeace face, dar sunt de parere ca felul in care moore a manipulat jumatatile de adevar si a prezentat numai anumite lucruri care se incscriau in teoria lui, nu-i nici pe departe corect...
bafta!
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
Mirupati spune:
Pai in America nu prea s-a difuzat filmul pentru ca s-au speriat cu totii cind au vazut ce bomba e ... iar Casa Alba l-a facut de cacao pe Michael Moore, au zis ca filmul e o porcarie, ca e bataie de joc etc.
Si ati vazut cum a aratat Romania ? Cu Nosferatu ala care se ridica din sicriu intr-un film din anii '40 ???
Freia spune:
uite si in cadrul acestui subiect s-a mai discutat de film : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34630&SearchTerms=Fahrenheit,9/11
Freia si
Alexa