Dupa cate zile e concludent rezultatul testului
Raspunsuri - Pagina 9
andicu spune:
Adriana mica,eu am incercat mereu testul tinandu-l sub jet,asa cat numeri pana la 3 si a fost mereu ok (din pacate, singura data cand a iesit pozitiv a fost cand aveam extrauterina); acum ma uit si eu la el in lumina pana ma dor ochii, poate-poate mai vad inca o liniuta. Eu zic ca daca nu iese, sa mai astepti o zi -doua si sa mai faci unul. Dupa simptome ai toate sansele sa fii gravidutza
.Succes!
vreau sa am burtica cu bebica
alexandrina spune:
Adriana, nu stiu cat te poate ajuta experienta mea:
In ziua 24 - pata maronie.
In ziua 25 - test negativ.
In ziua 26 - de obicei vine menstra.
In ziua 29 - test pozitiv (nu m-am mai grabit sa-l fac pentru ca devenea certitudine datorita simptomelor).
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Nu a mai fost nevoie sa refac testul, caci azi(ziua29) a venit CM. Nu este o tragedie; macar m-am linistit.
In plus, am fost sa imi iau rezultatul la analizele de rutina pe care le-am facut: sunt foarte bune. Doctorita mi-a recomandat o vizita la gineco si analize specifice inainte de a purcede la treaba pentru bebe. Inclin sa fiu de acord cu aceasta abordare, pe principiu ca paza buna trece primejdia rea. Si apoi, atat timp cat suntem arondati cu firma la aceasta clinica particulara, de ce nu? Pe 9 mai am programare, asa ca pana atunci vom fi precauti.
Multumesc inca o data pentru incurajari
AdrianaB
andicu spune:
SI eu m-am linistit. Aseara mi-a venit CM dupa 4 zile de intarziere si 4 teste
negative; am realizat si eu, in final, ca am exagerat (nu zic cat am cheltuit), drept pt care m-am calmat si o s-o las mai moale. Am si eu o programare pe 07mai si sper sa ma lamuresc atunci.
Va pup fetelor, o saptamana insorita si multe teste pozitive!
irinadum spune:
fetelor am facut pds azi si mia dat rezultatul 116 . problema e ca nu stiu ce reprezinta exact de stiu stiu sigur ca trebuia sa fiemai mare de 5. puteti sa imi spuneti mai multe?
va rog mult ca aici pana ajung la un doctor mai dureaza o saptamana doua si nu mai am rabdare
merci mult
va pup , Irina
liliana27 spune:
Intreb si eu cam care sunt simptomele de sarcina. Eu am uitat o pastila si la o saptamana dupa am facut prostioare. O saptamana mai tarziu mi-a venit ciclu (o zi mai devreme si a durat doar 4 zile nu 5-6 ca de obicei) Odata cu ciclu am avut niste ameteli de abia ma tineam pe picioare insotite de greturi. Mi-am facut doua teste si ambele au iesit negative. Am fost si la medicul de familie si mi-a facut radiografie. Mi-a aratat un punct si mi-a spus el crede ca o sa imi vina cm in cateva zile. I-am zis ca am avut cu o saptamana in urma si atunci si-a dat cu presupusul ca ar putea fi sarcina si m-a trimis la ginecolog. Acolo la transvaginala nu s-a mai vazut nici punctul ala si doc. mi-a povestit ca ametelile si greata vin de la oboseala si stres. Eu l-am crezut da sanii imi sunt si acum foarte sensibili, ma dor (mai ales seara). In rest, nici un alt simptom. Dati-va si voi, va rog cu parerea. Analize la singe nu am unde sa fac deocamdata si nici nu prea ma trage inima sa ma duc iar la doctor, sa pierd timpul pe acolo, si sa creada aia ca-s nebuna si ca-mi imaginez cai verzi pe pereti. Merci si sper sa nu va fi plictisit cu problemele mele. A, si pastile iau in continuare.
Emi si mami spune:
Liliana, chiar ai facut radiografie? Sau vrei sa spui ecografie? Daca ai facut radiografie abdominala, e nasol daca e sarcina. Mergi si ia-ti de la farmacie un test Clear Blue si fa-l, asta daca ai depasit 35 de zile de la ciclul precedent (nu ma refer la asta ciudat).
Iar daca e sarcina, sa-ti dea Dumnezeu puterea de a-l pastra pe bb.
Bafta!
liliana27 spune:
Scuze, am vrut sa spun radiografie. O sa mai imi iau un test astazi si o sa va tin la curent.
andicu spune:
Liliana,daca iti iese testul negativ, nu te ingrijora, simptomele pot fi si de la pastile;cand intrerupi,cateodata,poti sa ai tot felul de dereglari hormonale,chiar si la durata ciclului.
Daca e pozitiv, ar fi bine sa te duci sa-ti faci o analiza HCG; atunci o sa stii exact cum stai.
Sper sa fie cum vrei tu.
liliana27 spune:
Doamne, am scris de doua ori acceasi tampenie. Ecografie am vrut sa spun. Merci pentru raspunsuri. Totusi as vrea sa stiu si adevaratele simptome ale unei sarcini. Cu anticonceptionalele pe care le iau ma impac foarte bine si pauza n-am mai facut de vreo 10 luni. Dar s-ar putea sa fie si de la uitat pastila. Mai ales ca o seara inainte am luat pastila abia dimineata, ca atunci mi-am adus aminte.