Dupa cate zile e concludent rezultatul testului
Raspunsuri - Pagina 8
daciovi spune:
Fetelor, sunt foarte deprimata si nu mai inteleg nimic.Dimineata am luat rezultatul Beta HcG si este 0.00.Luna asta pauza si probabil iar ajungem la inseminare ca eu pe cale naturala nu cred ca am nici o sansa.M-am saturat de tot si mai mult iar o sa tr. sa lipsesc de la servici si probabil ca in curind or sa ma dea afara.Oricum nu renunt. va pup
irinadum spune:
fetelor au am facut doua teste insa a doua liniuta o vad doar eu ( sotul meu zice ca poate dar foarte vagggggggggggg) si atunci o vad doar in anumite pozitii depinde de unde bate lumina . Deci trebuie sa ai ochi buni ca sa poti vedea . Acum nu stiu ce sa fac mai stau ca mai sunt vreo 3-4 zile pana la CM. Voi ce credeti?
Va pup, Irina
irinadum spune:
fetelor o a doua liniuta rosie foarte slaba da foarte slaba poate sa dea drept la speranta sau nu?
va pup, Irina
andicu spune:
Buna seara fetelor, sunt si eu o disperata dupa 2 liniute
.
Sunt in ziua 26 in care ar fi trebuit sa-mi vina, si a 10a de la ovulatie, testul (clerablue) mi-a iesit negativ; ce credeti, sa mai incerc? sau m-agit degeaba? luna asta am avut ovulatie in ziua 15-16 si ciclul meu este de obicei de 26-27 zile. Eu tot sper...de vreo 3 luni (ca acum 6 am avut SEU si am ramas fara o trompa).
andicu spune:
Daciovi,imi pare rau ptr tine, dar nu dispera! Inteleg ce simti, si eu trec prin asta in fiecare luna, chiar ieri am clacat, am facut crize de nervi,am plans,azi mi-e mai bine
. Sa stii ca vara-mea a ramas dupa 2 ani, nenumarate analize si o incercare nereusita de inseminare artificiala, pe cale naturala; problema era sotul si-i dadeau sanse minime. Acum e in 6 saptamani si totul e Ok; o am pe ea in minte si continui sa sper....
vreau sa am burtica cu bebica
Medeea76 spune:
Irina, sigur ca ai dreptul la speranta. Nu vrei tu sa mai astepti doua zile? Si eu am patit asa, abia in ziua a 15-a de la ovulatie a iesit pozitiv, si nici atunci nu se vedea foarte bine, ci vag.
Andi, valabil si pentru tine!
Bafta multa, fetelor!
Daciovi, curaj pentru urmatoarea incercare, nu dispera.
Medeea
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Sunt o aspiranta optimista aflata la inceput de drum.
Sunt in ziua 25 a CM (care are 28 de zile, fara exceptie); incerc sa nu ma autosugestionez, dar parca am o usoara presimtire. Azi au aparut niste pete maronii(de regula, de abia in ziua 28 apar primele semne).
M-am hotarat sa fac maine dimineata un test Clear Blue dar am o intrebare: cate secunde trebuie tinut testul in proba de urina? Pe prospect scrie sa tii testul sub jet 3-7 secunde; dupa 3 secunde sa acoperi cu capacelul aflat la celalalt capat. Iar apoi mai spune ca poti colecta urina intr-un recipient, unde trebuie tinut testul 15 secunde.
Poate vi se pare o intrebare prosteasca, dar este prima oara cand fac un test de sarcina si cred ca am si ceva emotii. Poate este evident si imi scapa mie.
Apreciez orice raspuns in cursul zilei de astazi.
Multumesc,
Adriana
AdrianaB
Avalon spune:
Adriana mica, cel mai bine e sa tii testul in urina dintr-un recipient.
Iti tin pumnii ca primul tau test sa fie cu 2 liniute! 
romaniaau spune:
Eu am primit aici o schema de la medic si scrie pe ea ca test de sarcina se face in ziua 35.
Multa bafta!
Adriana mica spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari. In mod normal nu as mai fi scris nimic, dar asa...Sotul meu are un examen important astazi, si nu i-am putut impartasi temerile mele.
Sunt confuza!!!Rezultatul "pare" negativ, dar nu sunt sigura: nici macar liniuta de control nu este clar conturata(sau poate asa trebuie sa fie); are aspectul unei liniute trasata cu o carioca pe terminate.
Am citit in urma si am vazut ca mai sunt fete care isi pun aceeasi problema: oare este prea devreme? Pana acum, am avut o usoara jena la burtica, si poate ceva greata, dar nu sunt sigura ca aceste semne pot fi fara dubiu asociate cu o sarcina. In plus, de ieri au aparut pete maronii?! MAi astept pana luni(ziua 29) si daca nu vine CM refac testul.
Oricare ar fi situatia, nu este o tragedie. Dupa cum va spuneam, sunt inca la inceput de drum. Acum trei luni am oprit administrarea anticonceptionalelor si ne-am impus o pauza in care organismul sa se refaca. Treptat am inceput sa ne relaxam si sa ne gandim din ce in ce mai intens ca este timpul pentru bebe. Totusi cred ca vom continua sa nu ne stresam prea tare daca nu se intampla, cel putin inca o perioada de acum incolo.
Tinem legatura.
AdrianaB