Dupa cate zile e concludent rezultatul testului
Raspunsuri - Pagina 7
thea_m spune:
ESTI FOARTE GRAVIDUTA!Un test slab pozitiv in ziua 23 va fi un test clar pozitiv peste 2-3 zile. Felicitari!
Teodora
Mia. spune:
Sint in ziua 41,saptamina trecuta mi-a iesit test negativ,sa mai incerc din nou cu un test?
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
kim spune:
Mia
Mai fa un test ca sa fii sigura, dar cel mai indicat ar fi sa mergi la medic, sa faci test de sange si chiar echografie... ca sa vezi ce e...
KIM
daciovi spune:
Fetelor, eu vin de la "Foste viitoare mamici".Luna trecuta am pierdut o sarcina la 5 sapt care am obtinut-o cu IA iar luna asta am incercat pe cale naturala pt ca ne-au spus ca avem sanse mari.Sunt in a 9 a zi DPO si in a-7 si a 8-a zii nu m-am putut abtine si am facut cite un test si au iesit amindoua slab pozitive.Voi ce parere aveti?Sper di toata inima sa fie OK.In ziua a 12-a o sa mai fac un test.Sa imi tine-ti pumnii.Testele sunt sigure.Le-am primit din Ungaria de la dr.
Medeea76 spune:
Daciovi, te-am urmarit si la foste viitoare si sunt alaturi de tine. Sa stii ca se poate ca testele sa iasa slab pozitive de la stimularea pe care ai facut-o. Sper insa ca totusi e sarcina si iti doresc sa ti se implineasca visul. Sfatul meu e sa te duci repede sa faci o dozare Beta Hcg si maine afli sigur.
Bafta multa!
Medeea
irinadum spune:
Buna ziua!
Ziua 23 de la UM . Pot sa fac test sau este prea devreme? Nu am facut niciodata test mai ales ca e prima luna cand incercam sa facem un
si nu prea avem multa rabdare.
merciiiiiiiiiii mult
coralia76 spune:
Irinadum depinde cate zile are de obicei CM si cam pe cand ai ovulat..daca ai un ciclu mai scurt de 25-26 de zile...s-ar putea sa se vada ceva,in schimb daca ai un ciclu mai lung..e cam prea devreme ziua 23.Sper sa fie cu okisori!
Te pup
irinadum spune:
Merci mult pt raspunsul prompt! As putea zice ca are 28 de zile insa de ovulatie habar nu am cand a fost . Nu am absolut nici o simptoma in afara faptului ca imi este somn non stop dar sper sa nu fie si autosugestia de vina insa de dormit dorm foarte mult si oricand si nu imi sta deloc in obicei.Probabil ca am sa mai astept doua trei zile atunci . Oricum multumesc mult ca ai fost asa de draguta.
Medeea76 spune:
Irina, e cam devreme, teoretic cel mai devreme azi abia are loc implantarea. Mai asteapta cateva zile. Daca nu ai rabdare, fa un test de sange, unde rezultatul se vede deja la 6 zile de la conceptie.
Medeea
daciovi spune:
Medeea, multumesc pt raspuns.Miine dimineata merg la Bioclinica sa fac beta hcg.Abia astept sa aflu rezultatul.Va tin la curent si va doresc tuturor sa ne intilnim la gravidute.Va pup.