Dupa cate zile e concludent rezultatul testului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Oare poate cineva sa ne dea un exemplu de genul: in ziua "X" - test negativ, in ziua "Y" - test negativ, in ziua "Z" - test pozitiv?
Sau variante...
Asteptam raspunsuri si de la gravidutze, le-am intrebat si pe ele.

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La mine au iesit doua liniute la o saptamana de cind trebuia sa-mi vina CM, dar deja semnele de sarcina erau evidente, eram aproape sigura ca sint insarcinata inainte sa-mi fac testul (Clear Blue). Pe cutia testului scrie ca e concludent chiar din ziua cind ar trebui sa vina CM.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Super misto subiectul!!!Pot sa va spun ca ultima data cand am ramas gravida (adica acum 2 ani) mi-a iesit un test slab pozitiv cu o zi inainte de a trebui sa vina cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Da, eu pot spune ca am avut intai test negativ si apoi pozitiv. La Alina am ramas insarcinata din prima luna de incercari si mi-a iesit testul f slab pozitiv la 9 zile de la ovulatie. La bebe din burta am facut test la 9 zile de la ovulatie in prima luna de incercari si a iesit negativ. Ca atare, mi-am zis ca nu toti copii ies din prima, si nu am mai vrut sa fac test.Dar nu m-am putut abtine si la 12 zile de la ovulatie (cred ca era cam cu 2 zile inainte de CM) am facut iar test si a iesit pozitiv. La ambii copii am facut Clear Blue doar asa pt confirmare dupa alt test pozitiv (mult mai ieftin) , ca imi era pacat sa stric atatia bani degeaba, la o adica.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papu spune:

parerea mea este ca desi pe unele teste scrie ca se pot face din ziua 7-10 de la ovulatie, nu e bine sa-l faci mai devreme de 12-14 zile, adica ziua in care ar trebui sa vina.

si asta dintr-un motiv f simplu. pt ca implantarea ovulului fecundat are loc cam in 10-12 zile, iar 70% din ovulele fecundate in conditii ideale nu se implanteaza din diverse cauze genetice sau necunoscute. asa ca in perioada de pana la 12 zile e posibil sa fie testul slab pozitiv, iar apoi sa devina negativ.
asa mi s-a intamplat mie in lunile in care nu am ramas: mi-l facem in ziua a 8-a si a 10-a si era slab pozitiv, iar apoi in a 12-a mi se negativa si mai mult stateam cu sperante si ma amageam si apoi eram tare dezamagita cand imi veneau rusii.
iar in luna in care am stat linistita si mi l-am facut abia in ziua a 12-a mi-a iesit clar pozitiv si asa a si ramas :)

de-aceea eu zic ca nu are sens mai devreme de 12-14 zile. dar probabil fiecare cu organismul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Hai ca am raspuns la apelul vostru, eu venind de la mamici de mai-iunie. Nu ma dau mare insa, pentru ca si eu am tras multe ca sa ajung aici. Trei sarcini pierdute pana in luna a doua, fara sa stiu motivul exact. Insa, pe asta nici nu stiu cum am pastrat-o ca nu am facut nici tratamente de sustinere, nici nu am stat in pat sau de-astea... deci nu va pierdeti speranta!!
Eu in general cam dupa 3-4 zile de la intarziere, deja aveam testele pozitive. In prima faza imi luam unul :Blue strip, costa cam 30.000 si daca ala iesea pozitiv, incercam si o BARZA a doua zi de dimineata. Un sfat, feriti-va de testele FEMINA, sunt ieftinutze, dar foarte proaste. Toate imi ieseau pozitive, alea nu. Dar de asemenea nu trebuie sa-l luati nici pe cel mai scump.

BAFTA MULTA SI SA VA VEDEM CURAND LA ODISEEA IN 40 DE SAPTAMANI

Andutzy- UM 18.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Eu sunt de la mamici de iulie-august.Incercam de ceva vreme cam lunga...Si trebuia sa imi vina pe 2 nov,nimic si aveam deja simptomele si pe 6 nov,sotul meu fuge la farmacie sa ia un test si ura-minunea noastra.Test nu cel mai ieftinsi nici cel mai scump. Eu deja eram sigura de simptome,dar nu imi venea sa cred totusi(ma duceam la toaleta f des-pipi),dormeam si ziua in prostie si la cursuri,foame pt 10(nu am vomat decat o data sau 2-am avut noroc),sensiblitate la diverse mirosuri-greata,sanii triplii si superdurerosi,dureri de cap.Cam atat despre simptome,daca mai sunt altele de care imi aduc aminte va mai spun.

Succes mult fetele si sper sa va intalnesc si pe voi la Odisee!

si pestiuc de 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenii spune:

La mine testul a fost facut la o saptamana dupa ce trebuia sa imi vina CM si oricum atunci banuiam cam ce se intamplase pentru ca am avut CM foarte regulat iar testul m-ia confirmat banuiala iar acum sunt fericita purtatoare a unui baietel care deabia asteapta sa vina pe lume(mami mai mult). DPN 20.02.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La un CM de 28/29 zile, am facut o "Barza" in ziua 29 si a iesit pozitiv.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Am avut un test pozitiv in ziua 30 la CM de 29 de zile, deci la o zi de intarziere. Mentionez ca l-am facut atat de tarziu deoarece nu imi trecea prin cap ca sunt insarcinata. Minunea s-a produs in luna in care dupa 2 ani si jumatate de incercari si 2 IAS-uri nereusite am hotarat sa nu mai "prestam" dupa calendar si teste de ovulatie, sa luam o pauza si sa ne intoarcem la doctori, temperaturi si calendare peste o luna.... nu a mai fost cazul !

Bafta si multi bebelusi la aspirante !

bebe Dragos si mamica Lali

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput