Dupa cate zile e concludent rezultatul testului

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Ingeras,
Ce sa zic, eu de cand ma stresez cu obtinerea unei sarcini deja m-am obisnuit. Asa ca la inceputul fiecarei luni ( fiecarui ciclu) imi spun ca e o noua sansa luna asta si imi fac sperante pana cand imi vine ciclul, ma dezamagesc testele negative dar sper in continuare pana la venirea menstrei, cand deje incep iar sa sper pt. luna respectiva.
Dupa cate am inteles eu tu esti deabia la inceput cu incercarile, eu am 3 ani de cand nu raman insarcinata si inca nu-mi vine sa cred ca mi se intampla mie, asta este, trebuie sa ne facem toate investigatiile posibile, sa aflam unde este problema, sa incercam sa o rezolvam si daca nu se poate abia atunci sa ne stresam, dar cine poate?!
In alta ordine de idei, mie tre sa-mi vina azi. Simptome de sarcina nu am. Sunt in asteptari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dariana, iubita, ce faci? In ce stare mai esti?
La mine: temp 36.85, secretie albiciosa, nici un alt fel de stare, teste negative si astept rushii miercuri...
astept vesti mai bune de la tine...
Bobociu, bafta multa si sa fugi repee! nici nu ai de ce sa fii stresata! ti-ai facut test, ca poate, poate!

pupicei ! un ingeras care va iubeste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Pai cred ca pana aici mi-a fost! Azi mi-a curs o picaturica de sange, cred ca vine ciclul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Gagigute, din cate am inteles, aveti mare incredere in testul Clear Blue, numai ca, stiu ca este f. scump in farmacii- 200.000 lei. Ei bine, intamplator, l-am vazut in Carrefour(la raionul de cosmetice) si este doar 150.000 lei. daca va intereseaza...... NU FAC RECLAMA!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

AJUTOOOOOOR!!!
m-au napadit rushii!!
in sufletul meu speram ca poate nu vin...

Dar asta este, o luam de la capat! cu si mai multa speranta!

Pupicei multi, Un ingeras care va iubeste mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Fetelor, in sfarsit am hotarat sa avem un bebe.Deci, prima zi de ciclu a fost 1 mai, iar pe 14 si 15 am muncit din greu pt a ne atinge scopul. Am facut un test (Femina)pe 24 si a iesit negativ. Nu am liniste, nu mai am rabdare. Vreau bebe. Cand oare ar putea iesi pozitiv?
Imi doresc din tot sufletul sa nu mai vina CM luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

putzuruca, nu te stresa asa mama. Mai stai tu olecuta si fa din nou testul peste vreo 2 zile. Poate, cine stie?
Chiar daca nu e luna asta, gandeste-te ca orice calatorie incepe cu primul pas. Tu ai inceput bine. Continua!
Bafta si spune-ne de test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Off se vede treaba ca nu-s singura stresata de chestia asta..
Si eu astept fetelor de 2 ani de zile, luna de luna trec prin acelasi calvar, poate nu mai vine, poate nu mai vine.. am inceput sa cred ca nu mai ma mult pana sa ma tzacanesc.
De cund ma stiu nu mi-a intarziat menstra niciodata si totusi de la sfarsitul anului trecut a inceput sa-mi joace feste.
In decembrie mi-a intarziat aproape 2 saptamani si am fost aproape convinsa ca de "data asta" va fi, desi testele aratau negativ; nu pot spune ce am simtit cand ciclul s-a aratat intr-un final si ce sentiment am avut mai ales cand a trebuit sa-i spun sotului meu ca nu-l voi "face tatic", asa cum ma rugase atat de staruitor cand aflase de intarziere
Acelasi lucru mi s-a intamplat si luna asta in mai, dar de data asta s-a lasat cu dureri de san si de burta si cu temperatura 37.3, ce ziceti de asta? Iarasi am fost mai mult decat convinsa ca va fi....
Dar n-a fost
Mi s-a parut mai mult decat am putut indura, am crezut ca fac o depresie
Dar asta e... Viata merge inainte, speranta moare ultima.
Si vreau sa nu ma mai gandesc la asta in felul cum am facut-o pana acum; mai rau imi fac, sunt tot timpul stresata si nu mai vreau sa fiu (usor de zis.. :( - ma dau viteaza)..
Sper ca Dumnezeu ne va asculta pana la urma si ne va darui si noua mult dorit!
Succes va doresc si voua!
Va pup!

Mergi la inceput