Dupa cate zile e concludent rezultatul testului

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Irina, ti-am trimis mail. Esti insarcinata!
Vezi ca avea Laurici de la aspirante un tabel cu dozarea Beta Hgc - ca sa stii daca valorile tale sunt normale (eu, de exemplu, am avut 219 in ziua 19 DPO).

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Ma pot baza pe rezultatul unui test facut in a 27-a zi? E vorba de un test ozone la care s-a colorat a 2-a liniuta dupa aprox.1-2 min., este o liniuta subtire dar vizibila, in conditiile in care in zilele 24,25 si 26 au iesit negative testele? Intreb, pt. ca eu am mai patit-o cu niste teste femina care au fost fals pozitive. Am ciclu de 30 zile. Este oare prea devreme?

"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ariadna 33 esti SUPERGRAVIDA!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Cata, nu exista test fals pozitiv decat daca ai facut stimulare. In concluzie, parerea mea, dupa 4 sarcini pierdute, este ca atunci ai avut un avort menstrual.
Daca acum nu ai facut tratamente, esti insarcinata! Bafta multa!

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ariadna,si eu zic la fel: ESTI INSARCINATA !cu 3 zile inainte sa-ti vina, daca a iesit pozitiv,e cu ochisori !Felicitari! Poti incerca si tu o beta HCG ca sa te convingi.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

hai sa va spun fetelor cum a fost la mine...
in februarie ne-am hotarat sa facem un bebeu... si ne-am pus pe treaba, dar era prea tarziu, si mi-a venit cm...
ei, in luna martie am tras tare, si dupa 7 zile de la presupusa fertilizare, am facut 1 test...negativ...
ei, dar nu aveam rabdare, si am mers la o clinica, unde am facut o ecografie...numai ca tembela de doctorita mi-a facut eco normala, a vazut endometru ingrosat si mi-a zis ca nici pomeneala, trebuie sa-mi vina ciclul....
sotul meu, nu si nu..."Du-te de aici cu proasta aia si cu rasnita aia de ecograf de pe vremea lui pazvante chioru, ca tu imi faci bebe luna asta!..." uite asa o tinea intr-una...
eu eram sigura ca nu am ramas, nu simteam nimik...
si vine un week-end, care corespundea chiar zilelor 28-29 de cm, si nu imi vine... am crezut ca intarzie din cauza activitatii intense practicate; luni dimineata, la servici, ma intreaba sor-mea (lucreaza cu mine) daca mi-a venit, si ii zic ca nu; ea zice pai in ce zi esti - pai 30..."mai nu esti zdravana, hai in pauza de masa sa facem un test", ei zic, hai...
fetelor, eram soto ca nu e, dupa ce imi spusese doctorita...
venim noi cu testul (apropo, le recomand pe astea de 50000 lei, sunt identice cu alea scumpe, fac tot aia...), si sorme-a citeste pe el, imi zice ce cantitate sa preztez intr-un paharel de plastic, il ia si se inchide cu el in wc...
eu, linistita, ma apuc sa ma spal pe maini tacticoasa, parca imi era sila de alta dezamagire...
si iese...cica "ia uite gagica..."
mai era o liniuta (a doua) roz, slaba si mica, asa de mica cat era si ousorul meu pe care l-am vazut la acografie dupa 2 zile - 1 mm...
dienutagraviduta si bebe 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dienuta, sarcina usoara si sa fii sanatoasa! Tare frumos ai povestit: scurt, la obiect si cu mult umor.
Pupici!

Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisia spune:

Dienuta,
sarcina usoara,un sanatos si frumos!!!
Alisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Ce fericita as fi daca as putea, de data asta da timpul inainte cu cateva zile, ca sa stiu de e alba sau e neagra situatia!!!!Pana atunci poate ma ajuta cineva dintre voi. Asadar, am renuntat acum o luna la anticonceptionala, iar cu o luna inainte de asta le luam ca dupa ureche cand imi aduceam aminte.Acum menstra mi-a intarziat o saptamana, sunt acum in a 37 zi de la ultima menstra. Acum 4 zile am facut un test care a iesit negativ( test facut insa in mijlocul zilei dupa e am baut cata apa am putut. Am ameteli in general dupa-amiaza, putine secretiid e culoare deschisa, ceva dureri ffff surde in zona ovarelor si o pofta de mancare cum n-am avut niciodata.In rest nimik special; din pacate abia peste doua saptamani pot ajunge la un medic ca asa e treaba aici, mori pana ajungi la programare.Intrebarea mea este- se poate sa fie sarcina sau am reusit sa imi dau peste cap organismul si mi-e sa nu ma aleg cu o dereglare hormonala?multam anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Luna aceasta am facut stimulare cu clomifen, si pregnyl 10000ui in ziua a 14-a dupa eco.
Ovulatia banuiesc ca am avut-o la cca 30h, dupa simptomele pe care le-am mai avut(asemnatoare cu atunci cand am mai ovulat) si m-am incadrat cu programul de cu cca 1h inainte.
Acum sunt in a 21zi si test obisnuit oricum nu are rost sa fac, dar din a cata zi se poate face analiza de sange HCG?
Pe graficul cu valorile HCG valorile incep cu sapt 2-3-valori 10-50mUI/ml
Sa astept macar 10 zile de la ovulatie?
Sunt tare nerabdatoare si chiar daca nu am nici un semn,(am avut o sarcina oprita in evol la 9 sapt., si inafara de mersul la baie des si usoare dureri de piept nu am avut nici un simptom de sarcina) dar sper ca Doamne Doamne sa ma fi ascultat.

Ana

Mergi la inceput