dureri mari la ovulatie

Fetelor asta e una din problemele care ma macina acum. Am dureri mari de tot la ovulatie, nu pot sa merg!Vi se intampla la fel? Pe mine ma tin cam jmatate de zi dar luna asta a fost si mai groaznic ca m-au apucat noaptea si acum inca ma mai doare ovarul drept(ca acolo e foliculul). Si mai am o problema pe care poate o aveti si voi: ma doare cand fac sex in zilele de ovulatie. Si e paradoxal ca fix atunci trebuie. Eu ma supun, strang din dinti dar ma intreb e normal asa?
Daca avetit probleme asemanatoare spuneti-mi si mie macar ma mai linistesc.
Va multumesc!
Raspunsuri

GeorgianaI spune:
Ploiana, draga mea, eu am avut asa dureri in cele trei luni de stimulare. de abia mergeam, parca mi se lasa durerea in picior. Ce sa-ti mai zic, ca actul sexual devenise chin pentru mine din cauza durerilor. Acum, eu nu stiu daca ai luat ceva pentru stimulare ovariana sau nu.
Pupici.

adimaff spune:
Poliana , suna ciudat dar nu stii cat ma bucur ca am mai descoperit pe cineva ca mine . Si eu simt aceleasi dureri , exact in a 14 zi de la CM , taman cand trebuie sa fii cat mai dispusa pt.. Nu stiu cat de normal e sa fie asa , dar mi-a trebuit ceva timp pana m-am lamurit cam ce se intampla cu mine !Eram la fel de speriata ca si tine dar acum m-am linistit .
Acum , m-am smecherit si nu mai indur asa .... iau o pastila de TADOR sau AULIN si totul e OK . Fa si tu la fel.

poliana spune:
Acum am reusit sa intru si eu din nou! Am avut probleme cu netul.
Da Georgiana intradevar eu fac stimulare! E a doua luna de clostilbegyt. problema e ca am avut dureri la ovulatie si cand nu faceam stimulare. E drept ca parca nu erau asa de intense si tineau mai putin.
adimaff si eu ma bucur ca nu sunt singura cu astfel de dureri dar ma intreb oare suntem avantajate ca stim exact cand e ovulatia sau suntem dezavantajate ca ne doare?!

gabiu spune:
Si eu aveam astfel de dureri, dupa stimulare, mai precis dupa injectia cu Pregnyl-la aprox.48 ore.

MRL spune:
poliana, pentru voi este un avantaj mare ca stiti cand are loc ovulatia dar, din pacate aveti si dezavantajul din cauza durerii. Imi pare rau sa citesc ca sunt fete care au dureri destul de mari in aceasta faza. Cred ca sunt insuportabile de cele mai multe ori. Ma gandesc ca poate exista remedii pentru atenuarea durerilor. A/ti intrebat la dr? Ce au spus?
Pupici
LilianaM

poliana spune:
gabiu asa e! 48 de ore dureaza. Durerile incep cam la 24 de ore, ating un punct maxim si apoi descresc pana trec de tot.Aseara mai simteam asa o jena si acum nu ma mai doare deloc.Este insa foarte neplacut la contact sexual ca te doare nu gluma!!!Dar eu stau si ma intreb ami fetelor daca eu am avut mereu dreri la ovulatie(mai mici sau mai mari) si intotdeauna am avut contact sexual exact atunci de ce nu am ramas oare?
Ca din cate am vazut cea mai mare problema pentru majoritatea fetelor(fara alte afectiuni) este sa nimereasca perioada de ovulatie.Eu una am facut analizele hormonale - perfecte, spermograma - perfecta, monitorizare - ovulatie exista, am facut si stimulare si tot nimic.
Si as mai avea o curiozitate:care este exact momentul ovulatiei.Adica din cele 48 de ore de durere exact cand se sparge foliculul??

camy062004 spune:
nu fac nici un fel de stimulare dar totusi in perioada ovulatiei am dureri de ovar[ stang] ca este singurul ramas si sangerari banuiesc ca nu este bine dar sincera nu-mi vine deloc sa mai ma duc la medic.stiti ce ar putea sa fie?
camy

poliana spune:
Camy din pacate nu ma pricep si nu stiu sa iti dau decat un singur sfat care insa sigur e bun. Indiferent cat esti de satula de medici(si te cred) du-te sa vezi de ce sangerezi ca nu e de gluma. Cred ca poate fi o dereglare hormonala. Am inteles de asemenea ca si la implantarea ovulului fecundat e posibil sa sangerezi putin dar pentru a te convinge mergi la doctor.
Te pup si iti doresc multa bafta si cat mai putine drumuri la medic!

Elise spune:
Poliana, si eu pateam exact la fel.
Nu puteam sa merg si pace pe la jumatatea ciclului menstrual (adica atunci cind era, probabil, ovulatia). Ma durea ovarul drept, cu picior cu tot, de parca il injunghia cineva.
Du-te si fa-ti niste investigatii mai amanuntite - mie abia la laparo mi-au descoperit cauza. Aveam un chist hematic, dar se pare ca ele (chisturile) nu dor.
Mai ai cumva alte simptome? Greata... etc?
Elise

MirelaV spune:
eu la ovulatie am dureri mari si se lasa durerea pe picior. ma doare cam toata ziua.. MirelaV
pupicei pe burticei