dureri mari la ovulatie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Eu pina luna asta nu am constientizat durerea la ovulatie...dar dupa ce am baut ceaiurile de napraznic si cretisoara si am luat si un supliment pentru stimularea ovulatiei...este prima luna in care constientizez....au inceput de aseara....de le la 19:00 ...si acum este la fel...asa ca diseara ma apuc de prestat...cu adevarat sunt si avantaje si dezavantaje...sincera sa fiu...eu as suporta chiar daca m-ar dura daca as putea sa identific mai bine ziua ovulatiei...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Da mai fetelor asa este! Si eu as suporta orice numai sa am si eu un bebe. Problema e ca desi eu( ca si voi probabil) am simtit mereu momentul ovulatiei si l-am fructificat de fiecare data ....nu am ramas niciodata de mai bine de un an. Oare chiar sa fiu asa de ghinionista?!
Va puuuuuuup pe toate!!!!!!

Mergi la inceput

Eu mai am o saptamana pana pot sa imi fac testul luna asta asa ca ..tineti-mi si mie pumnii!!!!!!!!
Va mai pup o data!!!!!!!

Mergi la inceput

Iti tin pumnii Poliana...si eu prestez de 7 luni degeaba...dar sper ca azi sa se prinda bebe mic...sa dea Domnul pentru toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monuta spune:

Buna fetelor!
Ma inscriu si eu in grupul fetelor cu dureri la ovulatie.Pana sa ma intereseze sa raman insarcinata credeam in fiecare luna ca am probleme de sanatate datorita durerilor foarte agresive.Cum acestea nu tineau decat aprox 3 zile,uitam pana luna viitoare.Dar am observat ca acest lucru se intampla cam din ziua a 11a(cmul vine la 25-27 zile).Durerile erau foarte puternice si noroc ca am scos apendicele ca altfel ar fi trebuit sa ma operez in fiecare luna!!dupa parerea medicilor.I-am spus medicului si mi-a dat un diagnostic pt acest lucru insa nu va pot spune cum se numeste.
Si mai am o problema.Am observat ca ,faptul ca suntem femei care nu raman superficile cand isi doresc cu adevarat un lucru,deranjeaza medicii.In loc sa fie incantati de faptul ca suntem interesate si ca de multe ori le usuram munca prin fapul ca ii conducem spre un diagnostic datorita informatiilor pe care le avem,mi se par ofensati si reticenti.Ma intereseaza daca ati simtit si voi acest lucru.Eu sincera sa fiu,dupa ultimul control am ramas foarte dezamagita de reactia medicului meu,si nu este primul care reactioneaza asa.

Mergi la inceput

Monuta sunt de acord cu tine. Si mie mi s-a intamplat si nu o data, sa deranjez atunci cand stiu prea multe. Eu am obiceiul sa citesc tot ce prind atunci cand am o problema.Devorez prospectele... etc. Probabil unii medici prefera pacientii docili care stau si asculta. Nu ar trebui insa sa ii judecam pe toti. Unii medici chiar sunt incntati sa vada ca pricepi ce iti explica si ii ajuti cu informatii sa iti ouna diagnosticul.
Cred ca e foarte important( mai ales in problema asta a infertilitatii care te consuma mult psihic) sa ne gasim fiecare un medic pe sufletul nostru.
Eu cred ca l-am gasit! Cel putin pana acum a fost super ok!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Poliana, cine e dr. tau ? E din Constanta ? Mi-l spui si mie, please ?
Acum am vazut subiectul tau si-mi vine sa mooooor ....
Dupa un an si ceva de cand incerc sa raman gravi, cu cicluri neregulate, analize, etc, prin noiembrie m-a durut rau piciorul la incheietura, nu puteam merge, am crezut ca l-am sucit la serviciu. M-am dus la Urgenta si mi-am facut radiografie sa vad daca nu e fractura. Aia de la raze (Spit Jud C-ta) zice : doamna, daca credeti ca sunteti insarcinata, nu faceti raze, ca e periculos ! Io, stiind ca in ziua 21 aveam progesteronul 0,33, zic : nu-i problema. Bineinteles ca radiografia mi-a iesit buna, n-aveam nimic la picior. Dar ... eram insarcinata !!! M-am dat de ceasul mortii, am postat chiar si un subiect ("Am facut radiografie la bazin si eram gravida !")fetele m-au incurajat, am luat Utrogestan, dar in sapt. 6 am pierdut copilul.
De atunci a trecut o luna si un ciclu (de data asta mi-a venit la 30 zile). Dr. Savu care m-a chiuretat a zis ca dupa 3 luni ma pot apuca din nou sa prestez in vederea unui bebe.
Abia ACUM realizez ca, ceea ce am crezut tot timpul sarcinii si dupa, adica ca aveam ceva la picior, A FOST DE LA OVULATIE !!
Ah, de ce nu mi-a spus nimeni ca s-ar putea sa fie asta ?
Fetelor, nu faceti ca mine !!
Pupici.

Mergi la inceput

Draga mea, eu merg la d-rita Lutzescu. Pana acum am numai cuvinte de lauda. E dragutza, are rabdare sa iti explice una alta si a avut destule reusite( eu nu ma numar printre ele inca din pacate dar sunt optimista).
Nr de tel 0241/637436. Vezi ca s-ar putea sa te programeze mai tarziu decat ti-ai dori pentru ca e foarte aglomerat dar odata intrata printre pacientele ei nu vei mai avea de asteptat.
iti doresc multa multa bafta!!!!!!!!!

Mergi la inceput

6 ani de zile cit am luat pastile nu am avut nici un fel de durere...din cauza pastilelor....imediat dupa ce am renuntat la pastile au inceput si cu durerile la ovulatie...prima data mi-am zis ca am vreo criza...de splina...de ficat...nici eu nu mai stiam...sau ca m-am lovit...acum stiu exact despre ce este vorba...dar oricum durerile ma tin cam 2 zile...luna asta m-a durut cel mai tare...foliclul a fost pe stinga...si am avut niste dureri destul de mari...ind am vazut asta...parca nu stiam cum sa ma mai protejez pe partea stinga...sa nu ma lovesc sau ceva...cred ca eram cam dusa cu pluta dar imi tratam foliculul ca pe un bebe....in fine...luna asta vom vedea ce va mai fi...ca eu abia am bifat la capitolul rusi!

Mergi la inceput