Bebelusi de iulie-august 2004 (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Nicole, scumpa si haioasa fetita ta. Pupicei multi si dulci de la Stef si de la mine, dar mai degraba i-as gusta un pic degetelele de la picioruse

Andreea (philip), Stefan are 5 luni si 11 zile si doarme ziua 2 reprize de cate jumatate de ora. Noapte, in general de la 22 la 10, dar cu multe, multe treziri. Daca se trezeste la 8, se mai adauga o repriza de 1 ora de somn ziua. Si Stef se trezeste din somn plangand, ziua, noaptea, dar nu mereu. Asteptam pozici cu voi!

Catinca, asa e, dupa aprox 6 luni laptele matern nu le mai e suficient bebelusilor si de asta se incepe diversificarea. Cum au zis si fetele, la inceput da-i cate o lingurita, creste treptat si apoi ii dai cat vrea el. Noi am inceput de curand diversificarea, am ajuns azi la 40 ml de supa, dar mi-a plans ca mai vroia. Maine o sa ii dau cata vrea el. Daca ai timp sa tragi un ochi la dieta "south beach", are meniul pe 2 sapt, la inceput mi s-a parut greu, dar acum ca tin dieta, e chiar usor, mancarea se face repede (cel putin pt primele 2 zile de cand tin eu) si e si mancare pe saturate. Se zice ca ar trebui sa slabesti in 14 zile intre 4 si 7 kg. Mai e si Motignac, eu acum il citesc ca sa il urmez peste 2 sapt. Multa sanatate si numai bine! Salutari de la Stef lui Stefanel!

Azi Stef mi-a dormit o ora si un pic de la 21 si apoi a stat trez si nu a vrut deloc sa faca nani pana ce nu a venit tati ca sa se joace. Dupa o portie de harjoneala la greu, a cazut la datorie. L-am pacalit si azi si a adormit singurel in patut. Ce bine ar fi daca nu s-ar mai trezi asa des noaptea, as fi o mamica cat de cat odihnita. Gata, m-am plans prea mult, ma duc si eu in pat. Som usor mamici si strumfuleti iubareti!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii "proaspete"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sa-mi fie rusine ca eu intreb, da tocmai eu nu raspund la subiect. philip tocmai a implinit 6 luni si acu vreo 2 saptamani avea vreo 8 kg. mananca in jur de 600-700 ml de lapte pe zi, plus legume, fructe si cereale. cu somnu...are tendinta sa adoarma de cate ori e obosit, adica la fiecare 2 ore si doarme pt 30-40 de minute. cateodata, daca il tin mai mult treaz (desi imi trebuie nervi de otel pt ca maraie) doarme mai mult, 1-2 ore. nu stiu daca este pt ca sta mai mult treaz, sau asa vrea el, dar se mai intampla (rar) si minuni de astea. astfel ca ajunge sa doarma si de 4 ori pe zi. problema e ca daca doarme pana pe la 5-6 pm, nu-l pot tine treaz mai mult de 2-2.5 ore, asa ca tre sa-l pun la nani cel tarziu la 8.30. dimineata, la 6 cand ma duc eu la el in camera, el e deja treaz si suge degetul. daca la inceput eram multumita cu degetelul, ca adoarme foarte usor asa, acu parca nu mai sunt, ca toata ziua sta cu el in gurita.
cam atat...ceva sfaturi?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Multumesc de raspunsuri si...mai astept. Pai, avem catev poze in albumul principal, pt cine vrea sa ne vada. Nu c-o fi mare lucru de capu nostru.
A, altceva. Tocmai s-a deschis un loc liber pt micut la gradi si ma gandeam sa-l duc. Mai are cineva copilas asa mic la cresa?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Mitzu, e super misto cadita cu suport, adica ea se joaca in voie, fara sa o tin eu intr-o pozitie aiurea, iar pentru mine e ok ca o pot spala singura si e foarte usor!

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Doamna Bibi, cu cat imi spui mai multe medicamente luate gratuit, cu atat mai tare ma enervez! Pai nu trebuia sa ne dea si noua ?Asteapta sa ii cer eu????

Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Eu si cand ma duc la medicul meu de familie cer cu tupeu medicamente macar compensate,ca vorba aia la cati bani dau la CAS ma apuca plansul,sa nu mai vorbim de nedrefnonio ci c k;ptatea cu CIC.Pana la urma noi luam 7 milioane si cat erau sau nu?!?!?! Sa stiu daca ma duc la coafor hi,hi,hi...
hb vtgh

Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Rain, si pana la ce varsta crezi ca va incapea in ea? Are rost sa ii mai iau acum? ca noi avem o problema cu statul in baie, vrea numai in fund, da mi-e frica sa nu cada.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Din nou Bobo la aparat!!!! A vazut-o pe Andreea lui Nicole si i s-au aprins calcaiele dupa ea.Informatician il face mama,il pasioaneaza butoanele,cel putin telecomanda e jucaria preferata.

Monica si bebe Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Fetelor sint in pragul depresiei....imi vine efectiv sa pling..acasa nu pot la servici nici atit...eu o iau razna...si nu sint genul de tipa sensibila, calculez totul, nu ma sperie nimic (poate si pentru ca a trebuit sa venim aici si singuri sa ne luam viata de la capat si sa descoperim o alta cultura......o alta lume...). Asa ca sa nu ma numiti plingacioasa, dar trebuie sa ma descarc....telefoane de acasa nu pot...numai e-maiurile cu pritenele ramin...si voi...
Aseara am inceput cum va spuneam cry it ot training...Luca s-a culcat la 22 apoi la 1.20 a inceput miscarea....suzeta am eliminat-o de 24 de ore...nu i-am oferit nici apa si nici lapte ,....abia se culcase..... Si uite asa am stat eu 30 de minute (lui tati i-am dat vata sa-si puna in urechi...dar tot degeaba...)linga capul patului lui (fara sa ma vada)....si a miorlait, scincit si chiar plins in toata regula...30 de minute...mi s-a rupt sufletul dar pentru el o fac in primul rind...Este clar ca are ceea ce se numeste tulburari ale somnului si care daca nu se rezolva aum ,pot tine pina la 3-4 ani si-i pot influenta personalitatea...asa ca este chiar o problema grava...
La 3.40 s-a trezit din nou dar a plins numai 5 minute si a adormit....La 5.50 i-am dat apa (m-am gindit ca s-a deshidratat ..) a adormit instant...si apoi La 6.50 i-am facut lapte....cerdeti ca a vrut ? Nu , a luat o gura si-a inclestat gurita si nu a mai vrut. A adormit si dormea si la 8 cind am plecat noi....
Macar acum stim ca nevoia de suctiune este cea care-l trezeste...ma uitam facea cu gurita in aer ca un pestic....dar nu-i dadea in minte sa-si bage manutele sau paturica...ce naiba , unde-i instinctul....ca atunci isi rezolva problema singur...
Eu zic ca pentru prima noapte nu a fost chiar rau...dar ce ma fac daca-i incapatinat ca maica-sa si ca taica-su.....
Desi situ ca m-am lungit (nu dati !), depressia mea vine din atmosfera care pluteste in casa....sotul care este hotarit sa-i trimita in Ro...eu care nu am cu cine sa-l las....si rudle care dupa ce ne-au facut nebuni azi dimineata cind m-au intrebat daca Luca adormit si a aflat ca nu si ca l-am lasat sa plinga...s-au socat si mi-au zis ca ei nu inteleg stilul nostru ciudat de ati creste copilul si lor li se rupe inima....cu alte cuvinte sintem oameni fara inima , care-si maltrateaza copilul....nu va spun ca matuse-mea nu ne suporta cu copilul in brate....imediat ni-l cere...Si ca sa intelegi frustrea mea, trebuie s ava spun ca ei nu au copii...deci nici macar de experienta nu se pune problema....

OF,OF

L-ati mai votat pe Luca?

O mamica derutata....

http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeANWjFuxbuWzrw
http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeANWjFuxbuWzvg

Mergi la inceput

Votat,mai da adresa o data...
Fara replica,nu stiu ce sa mai zic...oricum cel mai nasol moment este cu rudele,cum adica nu va sufera cu copilul VOSTRU in brate?!?!?Asta depaseste orice limita.De fapt daca zici ca ei nu au copii e de inteles,dar inacceptabil.Poate ca ar fi mai bine sa faci cum zice sotul,sa plece in tara si-ti iei o bona profi,macar necunoscuta dar cu experienta.Nu stiu,e dificil...Clar iti trebuie nervi de otel (am vazut ca si tu esti tot sagetator,deci posezi asa ceva),trebuie dezvatat de aceste treziri.Ai incercat sa il iei cu tine in pat,sa doarma la pieptul tau?

Monica si bebe Bogdan

Mergi la inceput