Bebelusi de iulie-august 2004 (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

ce scumpaaa e Andreea ! Mor dupa ea !!!! nici nu stiu care sa zic ca-mi place cel mai mult .. ca toate sunt super !!!!
pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Alex, poate il rog pe tati sa-mi faca o poza astazi, ma gandesc cu ce sa ma imbrac, trebuie sa fie ceva sexy !

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

M-am delectat si eu cu Andreuta...e tare scumpa.

Sa va zic o poezie dupa care fac eu gimnastica cu micuta mea...

Unu,doi...facet toti la fel ca noi
C-asa crestem noi cei mici
Sanatosi, voiosi, voinici.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Dragi noi prietene,
Nu stiu daca aici e cel mai nimerit sa pun intrebarea asta, dar incerc si eu. Cum dorm copiii vostri? Adica de la cat la cat noaptea, si cate ore in timpul zilei. Daca imi raspundeti, va rog sa precizati si varsta micutilor vostri.
Copilasii vostri se trezesc plangand din somn, atat nopatea, cat si ziua, ca si cum ar fi speriati?
Care dintre voi isi alimenteaza micutii cu formula si ce cantitate ii dau micutului (micutei) zilnic?
Va multumesc inainte sa-mi raspundeti

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Doamne, ce dulce e Andreea!!! Pupici multi pentru ea! Cum e cadita cu suport, e de ajutor? Adica e bun suportu?

Noi nu mai vrem sa papam fructe. Azi pentru prima data am aruncat o juma de borcanel cu fructe. Nu l-a vrut nicicum. Dupa aia i-am facut mar cu putin biscuite si nici pe ala nu l-a mancat. daca ar putea sa manance legume toata ziua ar fi cel mai fericit. Si cand ma gandesc ca la inceput nu-i placeau deloc....

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Andreea, micuta mea doarme in general de la 22 la 9 dimineata, cu o pauza pe la 5 cand bea 200ml lapte milumil2.Ziua doarme in jur de 4-5 ore...in 2 reprize...de pe la 12 la 14-15 si pe urma seara de la 17-18 la 19 si ceva.
Vezi ca la inceputul paginii e o lista luuunga cu mamici si bebici...acolo poti afla varsta, grutatea...
Andrusca mea are 6 luni jumate....si papa pe zi in jur de 400-500ml de lapte.
Am avut si noi nopti nedormite...cam pe la 5 luni jumate....bine ca au trecut.

pupici

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Ce ametita sunt....alalta seara v-am zis ca i-am facut compot de mere cu cereale...saracu copil nu stiam de ce nu vrea sa manance(si mie mi s-a parut un gust ciudat)...ca tot i-am combinat ba cu biscuite si intr-un final a mancat cu banana.DAR...io cerealele le-am facut cu apa ...am uitat ca astea nu ai lapte integrat...abia aseara mi-am dat seama cand sa i le fac.Eee...aseara a papat compotul pt. ca am pus lapte in cereale....

Dimineata i-am dar cate o jumate de banana, para, mar...si perma am pus la storcator cateva felii de porto si cealalta jumatate de para...a iesit 60ml suc..."pe care l-am baut"(Malaiele).
La pranz...supa de legume ...unde in piure am pus ceva branzica....buunnn.
Seara ...cereale simple de porumb ca sa-si regleze scaunul.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello din tara maraitilor.
azi la noi a fost zi de circoteca, asta ca sa nu va mai extaziati ce cupil cuminte am. fitze, mitze, maimutzareli, plinsete....din astea. mi-a facut si un pic de febra...a trecut cu panadol si ceva somnel.
in schimb pot sa va fac geloase cu soarele si cele 8 grade de aici.... ca la noi iarna asta iok.
Mitzule, baie, sanie, ce o fi....da niste poze tot vrem!
Andreea...hehe, da' esti pusa pe fapte mari! pai sa iti zicem...Patrick are 6 luni (simbata 29 le implineste) si doarme ziua 10-10.30, 13-15.30 si ceva dupa-amiaza, apoi seara de la 20.30 pina la 6. lapte praf....cam 800-900 ml pe zi plus fructe plus piure de legume amestecat cu carne si supa (mai pe scurt maninca ca spartu).
Catinca, daca la inceput nu iti face nici o problema la un fel nou de mincare ii poti da dupa 2-3 zile ce cantitate vrea fara sa te mai temi de probleme cu burtika. si oricum la virsta asta ei cresc mult si au nevoie de mai multa papa, si de la tine dar si altceva. pofta buna si pupicei la voi!
ma duc sa imi caut niste modele de rochii, va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Am uitat sa va zic ca si Eferalgan (sirop si supozitoare),Calpol,supozitoare cu glicerina,glicerina boraxata toate mi lea- dat gratis pediatra care este si medicul lui Bobo de familie (special am cautat asa ceva...).

Am fost la o plimbare luuunga,ca tot a iesit soarele in Bucuresti.Sunt asa de ingrijorata pana o veni sotul meu acasa,saracu' cate a avut de infruntat pana a ajuns in tara,natura dezlantuita...Macar a ajuns la vama romaneasca,maine dimineata e acasa...sper...

Philip,cred ca nu e elocvent sa-ti spun cat papa Bobo,iti spun doar ca la 5 luni are 9 kg ,deci...el manaca orice si oricat!!
De dormit doarme f. bine,de la 10 seara pana la 7 dimineata,baga un bibe de 200ml lapte,apoi adoarme la loc pana pe la 10.Baga aproape o cana de fructe (mar cu banana si cereale),apoi la 12 baga un bibe de 200ml lapte,pe la 3 baga un bibe cu 200ml supa groasa de legume,pe la 6 lapte 200ml, pe la 8 ceva fructe,iar la 10 seara 200ml lapte cu 2-3 lingurite de cereale.In timpul zilei nu doarme mai mult de 3 ore,dar cate juma de ora/repriza...deh...somnu' ingrasa,nu?

Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Mai,copii vostri va...pupa????Ca al meu ma albeste de cat ma linge pe fata,ma prinde cu manutele de fata si ma trage spre el,alte dati intinde manutele si ma mangaie pe fata,pe nas,pe ochi.E asa de dulceeeeee,mor dupa el si eu la randul meu il albesc de atat pupat.Si asa vorbeste cu mine,ce o povesti el stie,dar le zice....pe limba lui.

Ati vazut pozele,ce grasan am?

Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput