Bebelusi de iulie-august 2004 (35)
Raspunsuri - Pagina 3
irrinuca spune:
Salutare si de pe-aici. Ce sa va spun, plous, e un fel de mazga, si eu sunt suparata ca ma cert tot timpul cu soacra.
Rain,cum ai reusit mai sa slabesti atata... este exceleeeeent. E reteta aceea cu "in fiecare zi altceva", de la Roxana ?????
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Gravidutza si bebe mic
Andreas
roxana1974 spune:
Catinca, de ce sa intarci? E adevarat ca e destul de greu cu alaptatul, dar poti sa-i mai dai sa suga macar dimineata si seara. Ca se aduna destul lapte, nu? Peste noapte...si dupa aceea toata ziua...Serban are 7 luni si programul de supt e inca valabil adica 2 mese de supt, dimineata la trezire, iar seara la culcare, dupa 60 ml. de cereale suge tzitzi pana adoarme. Eu am tot vrut sa ma las de alaptat insa mi se rupe sufletul cand vad cu cata pofta suge seara si are o fatza rotunda si satisfacuta si cum sta el asa lipit de mine si eu il mangai...eu nu pot inca sa renunt la chestia asta...
Serban
cazut la datorie
irrinuca spune:
Eheeeeei Roxana, sutn de acord cu tine!
Si piticul meu suge inca de la titi, dar nu prea mai am laptic pentru ca sunt plecata toaaata ziua la serviciu si vin pe la 7:30 pm. Am vrut si eu sa il intarc, dar cand vad cum ma trage de tricou si se gheia o pauzaste langa mine nu ma lasa sufletu'. Si alea 2 picaturi, el e fericit sa le suga. asa ca nu renunta!
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Gravidutza si bebe mic
Andreas
pako spune:
Ce as mai vrea si eu sa-i simt gurita la sanul meu...nu renunta la laptele tau...da-i dimineata si seara si daca nu-i ajunge da-i completare.Cu diversificaerea...eu am stat o saptamana numai cu fructele dimineata pe urma am bagat si supa cate putin.E bine cum ii dai...poti sa-i maresti portia ca atunci cand nu mai vrea nu mai deschide gurita.Si todeauna dupa solidele astea sa-i dai sa bea cateva lingurite de apa sau ceai sau suc.
Rain te felicit pt. kg date jos...
ma duc sa-i dau pireul....
Felicia si Andreea
eli spune:
Buna!
Catinca, eu il alaptez inca pe Stefan. Seara nu prea ii mai ajungea laptele si-i faceam 100ml de formula. De 2 zile insa beau iar ceai de fenicul, anason, chimion si parca am laptic mai mult, nu a mai fost nevoie de completare. Mi-am facut in seara asta si 1 lingurita de chimen fiarta intr-un litru de lapte (asa scria pe prospect pt stimularea lactatiei). Eu vreau sa il alaptez fie pana se intarca el, fie pana nu mai am lapte.
A zis cineva ca da ceai de musetel la bebe, am citit acum cateva zile ca ar distruge flora intestinala.
Multumesc si eu pt pontul cu fiertul la aburi, o sa incerc maine.
Azi, inainte de baie, era Stef marait, foame si somn, i-am dat un biscuite sa suga, i-a placut si s-a facut ca un purcelus pe fata.
Rain, felicitari!
Carmen, si Stef papa putin lapte, 100, maxim 140, dar mananca destul de des.
Mitzura, poti sa modifici tu pe listuta la cap asta sau scrii datele aici si mai reactualizez eu din cand in cand listuta.
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii "proaspete"
Catinca spune:
Pai cam asa e, nu as prea vrea sa renunt la alaptat mai ales ca stau 1 an acasa, dar vreau sa fiu sigura ca-si ia aportul de vitamine zilnic. mi-a mai spus o prietena ca dupa 6 luni de alaptat cica laptele matern nu mai e asa consistent si nu mai acopera necesarul de vitamine si plus slabeste mult organisumul mamei, i.e. carente de calciu, anemii, etc. intelegeti voi.
eu am zilnic si ameteli, nu stiu daca de la alptat, continui sa iau materna ca si in timpul sarcinii.
si cu slabitul asta, cam greu, foarte greu oameni buni, adica eu n-am reusit sa tin dieta nici o zi asa cum trebuie de cind mi-am propus, dar sper cu fiecare zi ca voi incepe.
Catinca si Stefanel 5 luni si jumatate
rain spune:
multumesc!
nu tin cura disociata pe care a tinut-o Roxi, eu tin Montignac, e misto ca poti manca multe, smecheria e sa nu combini glucide cu proteine, mie mi se pare foarte usor de tinut!
haideti sa va zic ce i-am dat azi la moata sa pape si tare mult i-a placut: 3 masuri de cereale, o jumatate de banana, cateva bucati de mar fiert, o lingura de branza, si putina apa in care au fiert merele, toate puse in blender si a iesit super bun ...yami yami, a mancat o ceasca mare mare!
Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
BLUE ANGEL spune:
Nicole felicitari !!! Tine-o tot asa !!! si eu am dat jos 5 kg si parca ma simt altfel ...
Fetelor , alaptati cat de mult se poate ... dupa aceea o sa va fie dor !!!! mie asa de rau imi pare ca nu am putut sa-l alaptez mai mult ... beti ceaiuri , mancati mai consistent si o sa vina laptele !
pupici
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
rain spune:
Simo, si eu ma uit in oglinda si sint de-a dreptul incantata de cum arat!
azi mi-am pus o pereche de pantaloni stramti si wow wow ...abia astept sa vina tati acasa
am pus poze cu moata, diferite ipostaze ...haioase pozitii!
pupici
p.s. ma duc sa fac ardei umpluti ...pentru tati !
Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni