FIV 29

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna fetelor

Eu scriu foarte rar pe aici, dar va citesc zilnic mesajele. Astept si eu sa fac FIV, dar din pacate din cauza unor probleme suntem nevoiti sa amanam. Oricum va doresc succes la toate, iar celor care au reusit sa va vedem bebeii sanatosi, ii meritati din plin.

Adelia, azi am intrat de mai multe ori in speranta ca voi afla ceva de tine. Sper si ma rog la D-zeu sa ne dai o veste buna.
Pupici la toate.

http://community.webshots.com/user/flaviaramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Flavia, tu de ce nu poti da faci pe cale naturala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Ramona, exact la Global-Art (www.global-ivf) am facut eu ultima incercare.
Cum se procedeaza : ti se spune schema donatoarelor , ovocitele se doneaza doar odata pe luna, deci exemplu : in noiembrie a fost donarea de ovocite pe 2 nov , ET pe 4 noiembrie.
Deci incepind cu a 20- a zi a ultimului CM mi s-a administrat o injectie care sa-mi opreasca ciclul meu natural , deci ovarele au fost scoase din priza (la tine nu este cazul)...apoi ti se administreaza pastile de estradiol (doza fiind fixata dupa necesitatea fiecaruia_rezultatele analizelor), cu o saptamina inainte de ET incepi si cu pastile de progesteron . Eu una am congelat asta vara sperma , deci am fost singura la ET. Inainte de ET esti intrebat de preferiintele pe care le ai privitor la donatoare (eu cred ca este o timpenie , pt. ca au mai mereu acelasi donatoare....)deci daca vrei sa fie blonda , cu ochi violeti , par cret , inalta , slaba etc, etc , etc...., iar dupa primesti un certificat in care sint date ale donatoarei (bineinteles anonim), si pt.ce analize a fost testata.
Dupa ET , mergi in continuare cu estradiolul si progesteronul pina la ...test.
Daca mai ai intrebari , nu te jena , intreaba-ma.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Gianni, ce stii tu despre Global-Art? Ai vazut scandalul iscat in mass-media? Cica acolo ar fi centru pt. trafic de ovule. Acolo se recolteaza, apoi se trimit spre fecundare in alta tara de unde iau destinatia New-York si Londra. Au fost ceva reporteri la locatia respectiva, in Bucuresti, si nu au gasit pe nimeni. Ziceau ca acea societate nici macar nu este inregistrata, nu exista. Tie cum ti s-au parut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada77 spune:

A facut cineva FIV in Cluj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

quote:
Originally posted by ramonav23

Pusi, ai idee daca la CLuj se face FIV? Chiar mi-ar place sa fac acolo, cu medicul care m-a operat pe mine, ar fi excelent.

MA rog, la mine, deja nu se mai pune problema de congelare de ovule, asa ca, ramane de vazut ce variante ar fi pentru mine.

Ramonav,
stiu ca si la Cluj se face, la Spitalul Clinic Judetean- sectia Ginecologie I. Tu unde te-ai operat? pacienta carui medic ai fost?

Cristina.

Mergi la inceput

Gianni, deci tu ai facut acolo? Si, ai reusit?

Am citit si eu espre scandalul respectiv. Dar!!!!!!!!!! Fetele, ati citit ca cele care fac FIV, dar care sunt de acord sa doneze ovule si pentru alte femei, au reducere de 73% la Sabyc? Buna treaba. Ei folosesc ovulele sa ia bani de la alte femei din afara, mult mai multi bani, iar tie iti fac reducere....si pentru noi, 75%, e considerabil, nu credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Eu stiam ca scandalul s-a iscat la Sabyc , chiar am intrebat la clinica daca este vorba despre ei.
Totusi ,daca spui de Londra si New York , incep sa am dubii , pt. ca eu cautam disperata in toata lumea o clinica care sa doneze ovocite , cind sotul meu mi-a spus ca-n Buc . este cel mai mare centru de recoltare de ovocite pt. Londra si New York -deci la Global Art- si asa am luat avionul si ne-am intors la Buc....
Este adevarat ca de afara nu se vede nimic , nu tu mare firma Fertilizare , bla , bla , doar numele Global Art (sigur , mai nimeni nu stie ce se intimpla acolo...), precum la Sabyc sau New Med Life (am fost si acolo , deci stiu...), inaintru o curatenie desavirsita, personalul foarte dragut , o managera fantastica , doar doctorita este... incepatoare (ea lucreaza impreuna cu doctorii din Israel , deci ea doar urmareste stimulariile , nu face (din fericire!!!) punctii , ET etc.-pot sa-ti spun ca trebuie sa mai invete...este afoana rau!!!) , lucru care i l-am spus si managerei , pt. la sfirsit trebuie sa completezi un formular cu sugestii , idei etc...deci...
Ceea ce m-a mai surprins este ca atunci cind am venit in tara pt ET , clinica era plina de englezoaice care faceau si ele ET cu ovocite donate - pt. ca in Anglia este ca si la noi (in NL) interzis sa 'cumperi'ovocite .
Eu stiu ca clinica are un nume f. bun aici afara. De fapt colaboreaza deci cu mariile spitale de fertilizare din Londra.
Plata de altfel se face pe un cont de banca israelian din Londra.
Dar ca ar fi o clinica fantoma ? Nici poveste , eu am tinut legatura cu doctorita si managera (care este chiar grozava) aproape zilnic.
daca mai ai intrebari ..
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mi-am luat rezultatele la rubella si citomegalovirus:
rubella am avut am anticorpi, citomegalovirus am avut am anticorpi si peste cateva zile aflu daca am si in mom de fata.

Mergi la inceput

Gianni, nu mi-ai zis daca ai reusit sau nu.

Pusi, m-am operat la spitalul de oncologie, nu mai stiu cum se cheama....dar pe docotr in cheama Traila Alexandru. Am o admiratie pentru el, infinita, sa dea Dumnezeu ca toti doctorii sa fie la fel ca el

Mergi la inceput