spermograma Giulesti sau Medansa?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Se gasesc si in farmacii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.c spune:

buna,
la CFR2, nu costa nimic
eu am dat 400 000.acumda fiecare cit poate.vrea cineva nr de tel al d-rei matei ?

in legatura cu recipientul :mie mi-a spus ca pot pune proba intr-o cutie de medicamente mai mare .aceasta sa fie oparita inainte.
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Merci mult, cam asa ma gindeam si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danpad spune:

Recipientul il gasesti si in farmacii sau mergi intr-un laborator de analize si o rogi pe asistenta de la ghiseu sa-tzi dea un recipient pentru urocultura. Daca vezi ca stramba din nas ii dai un 20.000 lei si ai rezolvat-o.
Daca se va duce la Medsana isi ia recipientul de la ei si la etajul unu este toaleta (camera unica cu cheie si chiuveta) care o poate folosi linistit.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Laura, si eu incepusem sa merg la Giulesti. Tot din cauza acriturilor de asistente am renuntat intr-o zi cand am stat la usa lor mai mult de o ora jumate si eu si sotul pentru a ne recolta sange. Atunci le-am zis idioatelor de acolo ca nu ma mir ca sunt faimosi pentru spermogramele proaste pe care le fac daca in halul asta lucreaza...si am tuns-o la Medsana unde am inceput demersurile pentru fiv, chiar daca initial hotarasem sa facem la Giulesti. N-am avut nervii suficient de tari pentru Giulesti.
Din punct de vedere al spermogramei nu stiu ce fac cei de la Giulesti, dar trebuie sa duci un tauras de prasila ca sa-i iasa spermograma buna la ei, daca duci un barbat normal ti-l scoate cu azoospermie, teratoazoospermie, etc., tot felul de minuni din astea.
Asa ca eu nu-ti recomand Giulesti pentru spermograma. Alegerea fa-o tu unde o s-o faceti. Noi am facut-o la Medsana si suntem multumiti, dar sunt convinsa ca sunt si alte laboratoare care o fac bine (in sensul ca-ti da un rezultat real).
Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Sotul meu a facut prima oara spermograma la Polizu anul trecut
si a iesit ok.Anul acesta am repetat-o la cabinetul particular al dr. Anca Moisa.A mers foarte repede intr-o ora ne-a dat si rezultatul
care a fost aceelasi cu cel facut anul trecut in Polizu.Eu am incredere in dr. Moisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Eu una nu mai am incredere in Medsana si Medicover. Sunt suprasolicitati pentru ca oamenii din ziua de azi sunt foarte grabiti si atunci prefera sa dea un ban in plus si sa nu mai astepte si sa aiba si rezultatele foarte repede, numai ca vorba aia "graba strica treaba".
Spermograma facut de sotul meu acum 3 luni la Medsana era jalnica, nici macar IAS nu puteam face, aveam sanse doar la FIV ICSI. Acum am repetat-o la Dr.Matei la CFR2 si a iesit mult mai buna. Si cand spun mult mai buna, inseamna diferenta nu gluma. Daca era vorba de o diferenta mica de unu doua milioane nici nu ma deranja dar este mai buna aceasta spermograma de 4,5 ori, adica de la 2milioane la 9 milioane si mobilitate de la 40% la 80%, de la oligoastenospermie severa la oligospermie moderata.
Va doresc numai bine si ..... aveti grija de voi pentru ca nimeni nu o face, nici macar doctorii a caror meserie este aceea de a avea grija de noi.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

nici eu n-am incredere in MEDSANA.... am mai povestit de ce!!
aveam niste probleme majore (salpinginta acuta - la alt spital m-au op. de urgenta) si ma tavaleam pe jos de durere cind am ajuns la ei - si ce tratament credeti ca mi-au prescris? Diane 35!!
Asta dupa 5 minute de conversatie...si atit. Ca sint tinara si imi trece.

Asa ca n-as avea curaj sa ii recomand sotului spermograma...de fapt n-as avea curaj sa mai recomand nimanui medsana.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluzia spune:

Buna fetelor!
deja m-am descurajat total, eu l-am trimis pe prietenul meu sa faca o spermograma pentru ca asa mi-a spus doctorita mea de la policnica Lotus, dr. Tatu, dar va citesc pe voi si nu stiu ce sa mai cred pana la urma care policlinica este mai buna, in primu' rand ca prietenul meu nu cred ca ar avea probleme si sper sa nu se duca sa faca analiza si sa vina bolnav acasa , ca nu stiu ce-o sa ma fac.
bine, bine o sa ma intrebati de ce face spermograma daca este prietenul meu? ei bine eu m-am hotarat sa faq un bebita cu el, fara sa ma marit si daca o sa trebuiasca sa ma si marit o sa ma marit dar mai intai vreau sa fac un bebe. eu am facut toate analizele si sunt bune iar doctorita Tatu a spus clar ca vrea o spermograma de la prietenul meu, dar daca nu o sa o faca cei de acolo bine, sa o mai repetam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

Alina 25,
Daca se poate as vrea sa-mi dai si mie cateva amanunte pe PM legate de cabinetul particular al dr.Anca Moisa,tel,adresa,program.Am si eu un sot care nu apuca sa-si faca spermograma datorita programului sau foarte incarcat iar unde m-am interesat programul era destul de complicat...

MARYD

Mergi la inceput