spermograma Giulesti sau Medansa?
Fetelor stiu ca toata lumea asta intreaba , dar mai lamuriti-ma si pe mine o data . Unde ar fi mai bine sa faca sotul meu aceasta analiza , doctorita mea insista sa o faca la Giulesti , dar din ce aud pe aici ca cei de la Giulesti mai dau si "erori " , mai ales ca sotul meu a mai facut o spermograma in alta parte cu rezultat eronat .Cine face analiza la Giulesti doctorita Moisa ?, ar fi mai bine sa-i fac analiza la ea la cabinetul particular ?
Am mai stat odata la coada la analiza ,la Giulesti si din cauza asistentelor acre am plecat fara sa mai facem vreo analiza . Stiti noi nu suntem din Bucuresti si ar trebui sa recoltam la fata locului . Ce credeti unde ar fi mai bine ?
Va rog sa-mi raspundeti ca sunt intr-o mare dilema ?
Va pup !
Raspunsuri
georgiana.popescu spune:
Sotul meu a facut spermograma la CFR2.Acolo este o doctorita foarte priceputa.Se numeste Mioara Matei,ne-a dat rezultatul pe loc.
Desigur trebuie sa fi si tu atenta pentru asta.
Tia spune:
Sotul meu a facut spermograma si la Giulesti si la Medsana, diferentele au fost minore, a primit acelasi diagnostic. Daca nu esti din Bucuresti, trebuie sa tii cont ca la Giulesti trebuie sa duci recipientul direct, nu exista sala pentru recoltare, nici macar toaleta (cum se practica la Medsana). In rest nu este nici o diferenta, doar ora la care duci recipientul este alta, la Medsana il duci dupa amiaza, la Giulesti dimineata la prima ora.
Nu se sta la coada pentru predarea recipientului, intri si cu recomandarea din partea medicului tau (la noi a fost dr. Cocei) il dai si pleci. La Medsana e la fel.
Bafta!
nicole74 spune:
Sotul meu si-a facut spermograma la Giulesti, la Medsana, la CFR2, Sabyc. Diferentele intre Giulesti si restul au fost enorme. La Giulesti ne-a iesit azoospermie, iar la restul ne-a iesit oligospermie (~2 mil spermatozoizi).
La CFR2 avantajul este ca poti sa-i vezi la microscop. In plus doamna Matei este foarte priceputa in spermograme si draguta.
lauion spune:
Noi am facut spermograme atat la Giulesti cat si la Medsana.
La Giulesti ultima spermograma a fost atat de proasta ca ne gandeam deja la adoptie, ne-a spus ca a numarat cu greu vreo 20
. La putin timp am refacut spermograma la Medsana si a iesit mult mai buna decat toate cele de la Giulesti din toate punctele de vedere.
danpad spune:
Eu am facut spermograma la Medsana pe 25.01.2005.Trebuie sa te duci cu recipientul la ei in cazul in care itzi faci recoltarea acasa(trebuie sa o aduci la ei in max.30 min de la recoltare, tinuta la temperatura corpului). Acolo este si o toaleta cu chiuveta inclusa, separata, foarte curata si care se incuie(etajul 1). Pretul este de 450.000 lei si rezultatul ti-l da a doua zi dupa ora 10.00 . Programul este de luni- vineri intre orele 14.30- 15.30. Trebuie sa nu consumi alcool cu 24 ore inainte si fara contact sexual min. 3 zile inainte. Adresa este Str. Nanu Muscel, nr.12, sect.5, tel. 021/4108643;4108543;4108459. Mai multe detalii gasesti pe site-ul lor la www.medsana.ro. Nu trebuie facuta programare.Raspunsul ti-l poate trimite si prin fax sau telefon.
Mai am o adresa de la clinica Medicover(in curand o se se numeasca Synevo). Eu o consider una dintre cele mai bune clinici unde se fac analize.Trebuie facuta programare. De obicei te programeaza pe ste o saptamana cel putin. Analiza se face numai miercurea intre 11.30-13.30. Adresa este Laboratorul Synevo, str.Dr.Grozovici, nr.6,sect.2, tel: 021/212 21 55. Recoltarea se face la ei la laborator deci nu esti nevoit sa vii cu ea de acasa.
Va doresc bafta!
bety spune:
Noi am facut spermograma (si in 2002 si in 2004) numai la Giulesti si chiar am si congelat-o acolo. Nu suntem din Bucuresti si a fost recoltata acolo, intr-o camera pentru recoltare. Ce este drept, al meu sot nu are probleme. Eu sunt pacienta doctoritei Moisa si ea ne-a prelucrat-o de fiecare data. Daca te programezi, nefiind din Bucuresti, nu este nici o problema. Recoltarile incep de la ora 8.30.
Beatrice
elena.c spune:
buna
noi am facut spermograma la C.F.R.2, in policlinica la et. 2 , camera 17 ( mioara matei).
iti da rezultatul in 20-30 min .
daca vrei iti dau nr . de tel al d-rei Matei.
succes.
ingres spune:
buna fetelor
eu sunt noua pe aici,dar imi placeti f mult intrucat va vad solidare.
felicitari
inapopescu spune:
Fetele cele care ati facut spermograma la CFR2,cit ia-ti dat Dr matei?
in afara de ea mai trebuie platit si altceva?Unde este spitalul si unde o gasim pe dr?
merci
lauravoinicu spune:
Dragute ca de obicei , va multumesc din suflet , m-am mai lamurit si eu ca eram tare incurcata , cred ca o sa facem analiza la Medsana , daca la Giulesti nici nu ai unde sa recoltezi , iar daca va trebui sa o repet am sa o fac la CFR . Daca as veni cu "gigei" recoltati deja ar trebui sa ma duc la Medsasa sa-mi iau recipient steril, sau se gasesc si in farmacii?