amazon.com/amazon.ca/amazon.de

amazon.com/amazon.ca/amazon.de | Autor: tinatache

Link direct la acest mesaj

Vreau sa comand un cadou de pe amazon sa-l platesc din Germania dar sa-l trimita in Canada. Cum fac?? Sau exista alta posibilitate de a trimite un cadou in Canada si sa-l platesc din Germ.?
thx!

Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Pe Amazon platesti cu credit cardul si specifici ca adresa unde sa trimita coletul e diferita de adresa card-ului, in plus poti specifica faptul ca este cadou si atunci ei nu includ factura in colet ci ti-o trimit tie parca. Asta poti face pe amazon.com, de cel nemtesc nu stiu. Cauta bine pe site-ul lor si iti explica ei cum se face.

http://community.webshots.com/user/roxanabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Daaaa, se poate.

Am un prieten care trimite frecvent cadouri in America (el e in Spania) si comanda pe amazon.com

Se plateste cu credit card si trebuie sa precizezi undeva ca e cadou si sa treci adresa destinatarului corect, iar ei livreaza direct acolo si-ti iau banii tie de pe card.

Daca nu ai cont, trebuie mai intai sa-ti faci un cont la ei si pe urma poti face cumparaturi.

Bafta!

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Chestia cu cadoul si factura merge si pe amazon.de. Nu stiu cu trimisul in alta tara. Dar atita timp cit platesti cu carte de credit, cred ca e orice posibil...

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

mersi mult! m-am uitat azi un pic si pe amazon.de dar numai trimisul costa 13.00€. Dar mie mi se pare ca pe amazon.de sunt mai multe de ales. Am sa vad, bine ca stiu acuma. Uite ca la cont nu m-am gandit, dar am sa-mi fac de siguranta si la celelalte.
inca o data, mersic!

Cristina

Mergi la inceput