gradi bune in dr. taberei
stiti gradinite bune in dr. taberei? si particulare si de stat. care aveti copii la ele puteti sa ne povestiti cum este?
oana si maria (18.12.2002)
Raspunsuri
ruth spune:
Buna
Fetita mea este la gradinita 209 gradinita curata si educatoarele din grupa mica drgute,atente si destepte.
Mancare diversificata in general buna (50/zi=1100.000)
Optionale engleza,gimnastica (100 fiecare/luna)
In loc de hartie ig.,apa,caiete si alte rechizite in fiecare luna 200.ooo
Salariul pt. cea de-a 3 educatoare 100.000/luna (sunt 30 copii
cu 3 educat.)
Spectacol 30.000
paza 40.000
Total `~1700.000-1.800.000 dar se merita
Dar sa inteleg ca doresti lucru asta pt.ea acum iarna? sau te pregatesti.....?????
annablue spune:
Vin si eu cu o intrebare ,desi al meu pusti e inca la cresa. Ruth, unde vine aceasta gradi ? Ca eu cunosc bine Drumul Taberei, am locuit aici o viata. Spune-mi strada, sau zona.
Multumesc mult !
Ana
Annablue si Adita 1.11.2002
moana spune:
quote:
Originally posted by ruth
Buna
Fetita mea este la gradinita 209 gradinita curata si educatoarele din grupa mica drgute,atente si destepte.
Mancare diversificata in general buna (50/zi=1100.000)
Optionale engleza,gimnastica (100 fiecare/luna)
In loc de hartie ig.,apa,caiete si alte rechizite in fiecare luna 200.ooo
Salariul pt. cea de-a 3 educatoare 100.000/luna (sunt 30 copii
cu 3 educat.)
Spectacol 30.000
paza 40.000
Total `~1700.000-1.800.000 dar se merita
Dar sa inteleg ca doresti lucru asta pt.ea acum iarna? sau te pregatesti.....?????
pt la toamna, da inteleg ca daca vrei undeva unde e bine tre sa te pregatesti din timp
ruth spune:
Din aprilie a fost la mine in mai nu mai erau locuri dar pe parcurs..............s-au mai gasit cam 7-8dar.....
Umflatzel spune:
Buna fetelor,
Ana, la ce cresa este puiul tau, ca din primavara vreau sa il dau si eu pe al meu la cresa 13 dr taberei si vroiam niste date daca se poate
cu multumiri si pupic
umflatzel si Andrei 1 an & 1 luna & 2 sapt
annablue spune:
Da, si noi suntem la cresa 13, sunt super multumita de ea, noi suntem la grupa 3 zi, e o grupa nou creata unde sunt si copii mai mici decat Adi, sunt 2 educatoare o minune. Noi am fost pana de curand la 5 zi si ma tot batea gandul sa-l schimb, pt ca educatoarea cea tanara cred ca batea copiii, plus ca am auzit ca avea tot felul de comportamente ciudate cu copiii (Adi inca nu-mi spune, dar s-a ferit intr-o seara cand am intins mana si credea ca-l lovesc, dar eu n-am facut-o pana acum niciodata pe fata lui.(doar la fund uneori) si alta mama am auzit ca i-a spus copilul ca i-a dat cu chilotii la nas ca s-a scapat cu pipi. Deci, fugi de grupa asta. Dar, poti sa-l duci pe pusti cat de curand, sunt si copii mai mici, nu e o problema. Daca vii si ii dai ceva la Asistenta-sefa, te poti asigura ca e totul ok. Plus ca eu sunt f multumita de cele de la Adi. Chiar fi-miu nu mai vrea sa plece deloc de la cresa, decat cand plecam cu educatoare cu tot.
la mamici si pitici !
Ana
cgaby spune:
annable - unde este cresa asta??? si eu tot in dr taberei stau...si ma batea gandul sa-l dau la cresa...
multumesc
pupici
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
radu26 spune:
In Drumul Taberei alegeri bune sunt, in ordine, 209, 230 si 94. NU merita sa-ti duci copilul la 208 (e pacat) si nici la 57.
annablue spune:
Cgaby, cresa e in apropierea statiei de salvare, vizavi de piata Valea Ialomitei. Adresa oficiala este Aleea Craiesti nr 1 sau 3 nu mai stiu exact.
Radu26, unde vin aceste gradinite ? Ca nr.ele mie nu-mi spun nimic, desi locuiesc de-o viata in Dr. Taberei. Multumesc mult.
Ana