Oltenia (7)

Oltenia (7) | Autor: Nedda

Link direct la acest mesaj

Oltence dragi,
suntem la capitolul 7!!
Sa ne continuam povestile aici.

Oltence

Drobeta Turnu Severin

Salmida
Nedda si Lara 07 aprilie 2004

Craiova

Corneliaa
Ciuf si Luca 11 noiembrie 2003
Liana30
Oana0204
Pistachio si Alex 11 luni
Rodica P si Stefan Daniel 21 august 2003
Sirod si Otilia
Smmiha (DNP 25.03.2005)www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=5245&cid=3523" target="_blank">

Ramnicu Vilcea

Chatonel
lorena andreianu si Miron Radu 06 octombrie 2004

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fetelor, eu am disparut pentru cateva zile fiindca am fost la Chicago s-o luam pe soacra-mea de la aeroport si ne-a prins o ninsoare de zile mari la intoarcere. Am facut 8 ore pe drum desi trebuia sa ajungem in 2,5 ore acasa!! Uf, tare greu a fost! Apoi, zilele astea am stat cu soacra mea la povesti si nici n-am avut timp sa ating computerul.

Rodica, foarte frumoasa lista noastra! Eu, ca si Salmida, sunt de la Severin.

Cornelia, curaj! (Poate ai si nascut pana acum!) Eu am nascut-o pe Lara la 42 de saptamani si nici atunci nu se dadea dusa din burtica. A trebuit sa mi se induca nasterea, ca ea ar mai fi stat la caldura. Totul a fost perfect si am nascut natural cu anestezie epidurala.

Miha, hai ca poate te prind in Bucuresti cand vin eu si ne putem vedea. O sa fie cam greu sa faci naveta cu bebe mic dar daca mergi cu masina si ai noroc ca puiului sa-i placa in scaunelul de masina, nu e chiar imposibil.

Oana, ma bucur ca totul e bine la voi. Eu chiar nu inteleg problemele pe care le ai cu medicii aici, in SUA. Cum sa nu iti arate monitorul sa-l vezi si tu pe bebe mic?? Mie nu mi s-a intamplat asa ceva. De fiecare data am primit explicatii peste explicatii, desi mi s-a spus ca procedura obisnuita e ca ei sa transmita datele la medicul care imi urmarea sarcina. (Imi aduc aminte ca o data, chiar si inainte de a ma intinde pe pat pentru ecografie a venit o asistenta si mi-a explicat ce urmeaza sa mi se faca si abia apoi a urmat controlul medical.)
Intotdeauna mi s-a raspuns politicos la toate intrebarile avute.
Iar de personalul de la cabinetul doctoritei care mi-a urmarit sarcina, nu mai zic. Foarte politicosi si cu foarte multa rabdare.
Apoi in spital, la nastere, am avut iarasi o experienta mai mult decat placuta. N-am de ce sa ma plang.
(Si nu-ti mai zic ca eu am avut ceva de umblat pe la doctori fiindca am nascut la doua saptamani dupa termen si m-au monitorizat si para-ecografiat ca sa vada daca totul e in ordine cu puiul meu.)
Eu sper sa rezolvi si tu cumva cu toate neplacerile, chiar daca trebuie sa faci vreo reclamatie pe undeva sau sa te certi putin cu ei.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

hello!sunt anita si am un baietel de 11 luni,alex si sunt din craiova.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Nedda te rog pune tu lista in mesajul de la inceput si pe urma o sterg eu de aici.
Am facut si modificarile.

Bine ai venit Anita. Noi incercam sa facem o intilnire intre Craiovence daca poti sa vii hai sa incercam sa ne intilnim.

Ciuf cind ajungi in Craiova ca tu ai fost cu ideea sa ne intilnim si acum nu mai dai nici un semn!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Multe salutari calde dintr-o zi cumplita de ianuaRIE!
Bine venisi Anita!
Nu am timp de nimic, uite luai o pauza sa halesc si printre doo inghitituri va scrisei - ne vedem sau nu in we?

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

io vin sigur, Doris :)
in gind, bine'nteles
Bine venirati, fetele noi!!
Fisticel, simpatic nume ai :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Urata vreme!
Bine ai venit printre noi, Anita!

Scumpele, din pacate, eu nu pot veni in acest weekend la intalnire, pt ca-i ziua sotului si avem o gramada de musafiri in transe, ca nu au loc toti odata

Da macar spargeti voi gheata, ca apoi ma alatur si eu grupului.

Acum ma doare spatele si ma dor coastele de-mi vine sa ma urc pe pereti.
Va pup si sa speram ca maine va fi mai frumos afara, macar de-ar ninge!

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

sigur ca as veni la intalnire dar din pacate sunt cam la 1800 km de craiova!
dar venim in romania in aprilie,poate ne vedem atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Nedda, inafara de nevroze, pe care le "nasc" in fiecare zi...nu prea dau semne!
Azi am fost sa-mi caut doctorul la spital si nu m-am putut apropia ca era Sanepidu in control exact la maternitate! Shit!!! iar doctorul meu n-a raspuns toata ziua pe mobil. Asa ca abia vineri seara mai pot da de el sa-l intreb ce-are degand cu mine!

pana atunci... in fiecare zi!
Multumesc din nou pentru incurajari!

(41 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Fisticule (Anita sper ca nu te superi ca-ti zic asa) bine ai venit printre noi. Esti o fericita ca poti sa ajungi in tara in aprilie. Eu cu burtica la purtator si apoi cu bebe mic cine stie cand mai ajung prin locurile natale.
Nedda , si pe mine la primele doua acografe m-au expediat foarte frumos si elegant ultima, rusoaica a fost un pic mai dura, poate si din cauza accentului. Asa se poarta frumos cu mine, mai putin cand vine vorba de rezultatele la ecograf dezvaluite pe loc...
Miha LA MULTI PENRU SOTUL TAU !
Rodica multumim pentru listuta.
Chatonel , lasa ca ne facem noi "mari", ajungem noi si pe acasa
Cornelia, nu mai plange, va veni si vremea ta... cand vei tine pe bebe in brate vei uita de tot ce a fost stresant, dureros si inebunitor de pe parcursul sarcinii. Curaj, acest moment se apropie, chiar daca tie ti se pare o vesnicie.
Pupicei pe buricei

Oana D - 7 saptamani

Foto

Mergi la inceput

scuze......voi va refereati la intalnire pe net,nu?
e,eu sunt noua asa ca-mi ia ceva timp sa ma obisnuiesc cu chestiile aste...scuze

Mergi la inceput