Oltenia (7)
Raspunsuri - Pagina 2
Nedda spune:
Rodica, gata! Am adaugat lista la inceputul capitolului. Poti s-o lasi si tu in mesajul tau fiindca e tare frumoasa si tu ai facut-o!
Miha, la multi ani cu sanatate pentru sotul tau! Sa va distrati bine si sa ai grija sa nu-l obosesti pe bebelic prea mult.
Anita, bine ai venit! Asteptam sa ne zici mai multe despre Alex. Ce nazdravanii face?
Cornelia, iti tin pumnii! Sa vezi tu peste cateva lunj cum te intrebi pe unde zboara timpul.
Ciuf, tu nu ne mai zici nimic?
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Uitai sa va zic ca abia astept sa venim si noi in Ro. Cred ca tot prin aprilie o sa "aterizam" la Oltenia desi n-am definitivat planul de calatorie. (Sau v-am mai zis ca venim si am uitat?)
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Rodica P spune:
Nu Anita tu ai inteles bine eu nu am vazut decit ce ma interesa adicatelea ca esti din Craiova si nu vazui mama ca esti prin tari straine. Pune repede si tu niste poze pe net ca sa ne cunoastem.
Doris daca acum nu ai timp siti faci un album ce sa mai virbim cind o veni juniorul.
Cornelia nastere usoara si daca tot veni vorba de cunostiinte sa stii ca precis il cunosc pe sotul tau am fost colegi pe undeva. Ori pe la 35 ori la Traian Vuia in liceu ca de facultate sigur nu am fost ca asta e mai recenta si ma lasa neuronul sa imi mai aduc aminte.
Chatonel o sa ne gindim si la tine cind gustam zaibarelul adica numai eu am sa beau ca doamnele sunt insarcinate si nu au voie .
Doris eu sunt pentru!
Sa va povestesc un pic si ce mai face Stefan. A fost foarte simpatic aseara. Ne uitam amindoi pe o revista Academia mamicilor si am vazut o poza cu o fetita urcata pe un scaunel. Iar baiatul meu a avertizat-o "dede cazi" adica bebe cazi. Ca asa ii spunem noi cind se urca peste tot "ai grija sa nu cazi".
Ieri am vorbit prima oara la telefon, ca pina acum doar asculta si mi-a turuit ceva de genul "alo mami mami tataie pa".
Iar azi-dimineta i-am aratat pe fereastra uite zapada si el "pada".
Alceva, e innebunit dupa sarmale. El maninca bine in general dar cind ne vede pe noi ca mincam saramale nu ne lasa pina nu ii dam si lui.
Salutare Oltence dragi
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Craciun
pistachio spune:
as vrea foarte mult sa pun poze dar nu stiu cum .....imi puteti spune,va rog,cum se face?....
smmiha spune:
Ce mult imi place ca e soare afara, daca n-ar fi si mocirla pe jos ar fi si mai frumos!
Anita, poti pune poze in albumul de aici de pe site sau poti insera adresa unui album pe care-l ai pe alt site.
Daca nu ai nici-un album, poti pune cateva poze in albumul desprecopii, intri la album foto si acolo o sa-ti apara editeaza album personal si selectezi Pune poza pe server, de acolo cred ca te descurci. Sau daca ai deja un album foto poti pune adresa lui la semnatura.
Rodica, Stefanut al tau e un dulce
Nedda, ne-ai zis ca vrei sa vii si abia te asteptam! Multumesc pt urari, sper sa nu-l obosesc pe bebe ]si daca nu mai pot, ma retrag in dormitor si fac o pauza, nu cred ca s-ar supara nimeni
Cornelia, poate maine ne dai vestea cea mare! Doamne ajuta
Oana, merci pt urari. Chiar tu ai greturi sau ai scapat pana acum?
Trebuie sa plec pe la adiminstratie si n-am nici-un chef si asa ma doare spatele...
Va pup
Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)
corneliaa spune:
Draga Rodica,
Neuronul se pare ca-l lasa si pe sotul meu....Intr-adevar a terminat Traian Vuia (gen. 35 nu), si vad ca sunteti de aceeasi varsta deci aceeasi generatie....te intreaba daca ai terminat la G sau H.te intreaba de asemenea cum te chema inainte de casatorie (banuim ca Poenaru e dupa sot). Nici din poza nu-si da seama prea bine...cica au trecut 14 ani!!!!! Asa ca da-i puncte de reper.
Smmiha, saru'mana, maine ma duc la doctor si sper ca macar sa stabilesc exact cand si ce se intampla cu noi....
va tin la curent si pana atunci va pupicesc!!!
(41 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
sirod spune:
Dragi oltence, un somn pe capu' meu - ce nu s-a vazut!
Toata saptamina astept simbata si cind vine ma vait ca trece repede saptamina ...
ce mai faceti?
Ieri am fost la parculet si Oti s-a jucat cu zapada - am avut chiar si o galetusa cu noi (si foloseam zapada pe post de nisip)si a fost tare fericita!
Un we frumos va doresc!
DORIS cu bb la purtator
smmiha spune:
Salutari!
Sunt foarte obosita, nu dorm bine noaptea si acum sunt daramata.
Bebe e jucaus si alintat, imi raspunde cand mangai burtica
Luni si marti sunt la Bucuresti, asa ca o sa vorbim abia miercuri.
Va pup si sa aveti un weekend minunat!
Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)
corneliaa spune:
Gata, luni ma internez!!!! Uraaaaa, inseamna ca scap si eu!!! Sa-mi tineti pumnii!
M-a apucat frica acum....
(41 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
chatonel spune:
hai ca n-o sa fie rau!!! Io ti-i tin, pumnii :)
Week-end placut, fetelor! Eu sint racita iar :(
Toulouse, la ville rose