Gradinita Waldorf

Gradinita Waldorf | Autor: carmenutza

Link direct la acest mesaj

Inspirata de alt subiect de pe acest forum, m-am uitat pe site-ul celor de la Waldorf..si mi-a placut ce am citit..pare interesant...
Desi fetita mea are numai 1,7 luni..nu mi se pare prea devreme sa incep sa-i caut gradi...as vrea sa o dau pe la 3 ani.
Stie cineva mai mult de gradinitele astea..ceva concret..mai mult decat am citit eu pe site?
De la ce varsta primesc copii?

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moana spune:

quote:
Initial creeata de carmenutza

Inspirata de alt subiect de pe acest forum, m-am uitat pe site-ul celor de la Waldorf..si mi-a placut ce am citit..pare interesant...
Desi fetita mea are numai 1,7 luni..nu mi se pare prea devreme sa incep sa-i caut gradi...as vrea sa o dau pe la 3 ani.
Stie cineva mai mult de gradinitele astea..ceva concret..mai mult decat am citit eu pe site?
De la ce varsta primesc copii?

unde stati in bucursti, caci sunt numai 4 gradinite. si noi vroiam acolo, dar stam in dr. taberei si cea mai aproape e la romana.

moana

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

De la 3 ani primesc copii , si din cate stiu eu de obicei te cheama si cu copilul sa il vada , chiar sa il tina putin printre copii sa vada cum se acomodeaza(cel putin asa stiu eu in cazul unei gradinite din bucuresti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madi nicolescu spune:

fetele mele merg la o gradi Waldorf(gradinita nr.2 ,str.Henri Coanda)si ti-o recomand cu toata increderea. Daca stii ceva despre sistemul Waldorf(rudolf steiner este intemeietorul metodei)si il agreezi ,acesta-i locul ideal ptr. copii care intra in colectivitate prima data.Mergi pana la gradinita si discuta cu dna Voiculescu sau dna Culicov.succes

Mergi la inceput