oare as putea sa am o sarcina normala?

oare as putea sa am o sarcina normala? | Autor: oltean

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am nevoie de incurajarile si sustinerea voastra. Situatia mea e in felul urmator. Am 26 de ani, anul trecut, in august, am avut o pierdere de sarcina (aproximativ 2 luni), nici acum nu stiu cauzele. Doctorii de aici mi-au spus ca sunt sanatoasa iar ca pierderile de sarcina sunt normale, ca se intampla des, fara motive serioase. Ma rog, am trecut peste asta.
Problema este ca acum vrem un copil, anul asta. Ne gandeam sa incercam prin aprilie-mai.
Poate cineva sa-mi spuna ce teste ar trebui sa-mi fac inainte de a ramane insarcinata? Am facut acum o saptamana testele de sange, si totul a iesit perfect (Thyroptopin -TSH, Chlamidia, CBC with differential, Sed Rate, Comprehensive metabolic). Astea le-a comandat doctorul.
Si o alta problema pe care o am de mai mult de 1 an de zile: dureri de coccyx/tailbone. Asta ma sperie cel mai mult. Am fost la doctor si nu au gasit nimic in neregula. Urmeaza sa fac un xray. Intrebarea este: oare pot sa am o sarcina normala cu durerile astea de tailbone? Pentru ca tratamente nu exista, pacientul nu poate decat sa astepte ca durerea sa treaca de la sine. Iar eu nu pot sa astept la nesfarsit ca durerea sa treaca. Vreau sa am un copil.
Voi ce ziceti? E cineva in situatia mea? Cu dureri de coccyx?
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Draga Diana,
Cel mai bine ar fi sa postezi la 555-OB-GYN, acolo este un medic ginecolog care-ti poate raspunde cel mai bine la framantarile tale. Sunt sigura c-o sa-ti rezolvi problema si-o sa faci un BB sanatos in curand! Eu nu prea stiu ce sa-ti raspund la problemele tale, eu am altele. Tu ce intelegi prin tailbone? Extremitatea osului? Ce e coccyx-ul? Te pup si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oltean spune:

Miflore,
Tailbone (coccyx) inseamna osul fundului. Extremitatea lui. Multumesc pentru raspunsul tau, sper sa fie asa cum spui tu: sa pot avea un copil sanatos in curand.
Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Cu placere si mult succes!
Sper ca in curand sa fii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Draga Diana, itit raspund cam tirziu, dar presupun ca te mai interesaza inca. Si eu am avut 2 pierderi de sarcina, si pe linga teste complexe de singe (nu pot sa-ti spun pe romaneste ce anume s-a facut), analize genetice mi s-a recomandat o histeroscopie. Abia aici s-a descoperit ca am o malformatie uterina, de care m-am operat in decembrie 2002. Acum sint de 7 saptamini mamica celei mai frumoase fetite din lume!!!

Flavia

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos

Mergi la inceput