endometru, ovulatie, temperaturi (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Multumesc pt. primire!

Anca, te rog sa nu te superi pe mine ca nu am fost atenta, pt. ce faci laparoscopie?

ANTONIA, si eu am aceeasi preocupare, caut un medic care sa-mi identifice problema, ca nu mai am timp de pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Natasha, pentru investigare. Toate analizele sunt bune (HSG, dozari, histeroscopie, ovulatie, spermatozoizi)mai putin TPC-ul -negativ si cu toate astea..de 3 ani de tratamente..nika.
Nici macar inseminarile nu au iesit.
Fac laparo ca sa se stabileasca daca intr-adevar trompele sun Ok...fara aderente..etc.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Tonnia cunosc senzatia de frica cu fiecare ciclu care vine...si care este atit de redus cantitativ...imi zic..daca ma trezesc ca de maine gata...si tu ai vazut ca am FSH-ul mai mare ca al tau..totusi la monitorizare toate arata bine...si am si destule analize facute...atunci de ce nu se prinde...? Cred totusi ca pina la urma...cu fiecare analiza facuta suntem cu un pas mai aproape de scopul nostru de a deveni ...Nu stiu la ce medic esti...dar chiar daca mergem step by step, nimic nu ne impedica sa facem pasii mai mari si mai repezi...depinde doar de noi, nu? O sa fie bine daca suntem indraznete si vrem...asa ca totul tine de decizie si de Doamne Doamne...pupici multi...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si ca sa fie si mai neagra situatia, mi-am luat rezultatele hormonale din ziua a 3-a, estradiol si mai mic, FSH-9. Creste vazand cu ochii!

Mergi la inceput

Tonnia nu te speria...hai sa o luam incet...in a cita zi ai avut FSH-ul 7? Eu am avut FSH-ul 9 in ziua a2-a...Da-mi lamuriri Please..

Mergi la inceput

Tonnia...am uitat ..care este valoarea estradiolului tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

35. Minim trebuie sa fie 40.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Anca, inca o data, iti urez si iti doresc multa bafta
Sa ne povestesti cum e, nu mor de curiozitate ci ma pregatesc psihologic pentru vremuri grele.

La procedurile de genul acesta stiu ca si investigheaza si repara. Daca tot se produce tambalaul, nu poate sa plaseze si un la locul locul faptei ?
Stiu de GIF, FIV, si altele...dar mai simplu, un fel de inseminare mai la obict, nu exista ?

Mergi la inceput

Asa Tonnia......cam mic estradiolul ....mai departe...FSH-ul cind ti-a iesit 7, in a cita zi erai si cind ai facut analiza? Ai fost cu analizele la doctor cind ti-a iesit 7, ce ti-a zis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Anca, multumesc. Multa bafta! si te rog si eu sa ne tii la curent cu procedura, cand este? CHI are dreptate, nu s-ar putea face si inseminare in acelasi timp?

Natalia

Mergi la inceput