endometru, ovulatie, temperaturi (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Deci, estradiolul si FSH de 9 le-am facut luna asta, in ziua a 3-a. Cel de 7 L-am facut acum 2 luni,tot in a 3-a zi, iar. dr. mi-a spus sa le iau pe toate intr-un ciclu. Luna asta am vrut sa le iau pe toate si asteptam ca monitorizarea sa-mi arate care este ziua a 14-a la mine. Dar nu am ovulatie, asa ca nu stiu cand sa mi le iau pe urmatoarele, iar ciclu este f. neregulat, din ce in ce mai lung.
La dr. ma duc cand le am pe toate. In orice caz, am inteles ca intre estradiol si FSH e o stransa legatura, adica scaderea primului determina cresterea celui de-al doilea.

Anca, si eu iti tin pumnii!

Ariadna, de ce nu mai intri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.c spune:

buna,
Va rog lamuritima si pe mine cu unele chestiuni pe care nu le inteleg prea bine. din luna noiembrie 2004 am inceput sa-mi fac analizele.am facut dozarile hormonale care au iesit asa;
estradiol -61pg/ml -faza foliculara;39-189
-midl.cicl;94-508
-faza luteala:48-309
-menopauza41

fsh -5.62,mlU/ml-faza foliculara;4.00-13
-midl cicl;5.00-22.00
-faza luteala;2.00-13.00
-menopauza;20.00138.00

prolactina -41.09 ng/ml 1,39-24.20

si mi s-a spus ca doar prolactina este mare .mi s-a dat acid folic si BROCRIPTIN .nu mi s-a facut nici o ecografie.
voi ce parere aveti ? sunt in regula analizele mele ?
trebuie sa fac si alte analize ?

multumesc. si mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetele, nu cred ca se poate. Laparoscopia se face inainte de ovulatie ca sa se elimine posibilitatea de a fi insarcinata.
Multumesc de incurajari.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

buna elena.c si bine ai venit la
in ce zi a ciclului ai facut dozarile? daca le-ai facut in ziua 3 (sau 5), te uiti la valorile normale corespunzatoare fazei foliculare, pentru 14 la faza ovulatorie si pentru 21 la faza luteala. le-ai facut in faza foliculara, asa-i?

prolactina e cam mare, dar daca nu ai facut si progesteronul din ziua 21 (cel putin) e greu sa tragi concluzii. eu am avut prolactina si 54 si tot aveam ovulatie. si intr-adevar ar trebui sa-ti monitorizezi ecografic ovulatia, macar 2 luni la rand.

sa auzim de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

fetelor, va rog frumos...daca aveti timp, puteti sa-mi spuneti si mie schematic, ce dozari hormonale se fac si in ce zile ale ciclului??/ am ciclu intre 28-37 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

oh Tonnia draga de tine, imi pare rau ca esti suparata si dezamagita . Dar exista rezolvare, cand zic ai tai ca nu e ultimul tau ciclu, nu o zic sa minimizeze, ci sa te faca sa te simti bine si incurajata ca mai e timp. Ai nevoie de un tratament si ai sa vezi ca totul va fi bine. Eu te inteleg prin ce treci si sunt alaturi de tine.

Chi tu crezi ca la tine nu se poate altfel decat cu FIV? nu stiu fetele, doar vesti triste. poate la sotul tau Chi cu un tratament se poate schimba ceva. nu ma pricep deloc la ce discutati voi, dar vreau sa va incurajez si sa nu va pierdeti increderea pt ca intr-o buna zi se va rezolva totul si veti avea copilasii mult doriti.

v-am pupat si pe noile venite la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mirelas, eu nu le stiu cu exactitate decat pe cele pt. ziua a 3-a: FSH, LH, estradiol si prolactina. Trebuie sa le cauti pe aici. Eu nu am rabdare acum.

Felicity, cum iti mai e? Mai spune-ne despre tine.Multumesc pt. incurajari.

Ariadna, cred ca si tu esti un pic trista dar mai baga-ne si pe noi in seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

MIRELA, poti sa faci analizele asa:
-ziua 3: FSH, estradiol (pt. faza foliculara);
-intre zilele 14 si 17: LH, estradiol (ar fi bine sa faci monitorizare, ca sa faci analiza asta chiar la ovulatie);
-intre zilele 21 si 25: progesteronul (pt. faza luteala).

ANCA, nu ne-ai spus cand faci operatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

[ANTONIA, imi pare tare rau pt. rezultate, dar eu zic ca nu trebuie sa disperi, s-ar putea ca asta sa fie o luna fara ovulatie, am inteles ca se poate cateva luni pe an sa nu avem ovulatie. Poate ai fost luna asta putin mai stresata? Am citi ca au fost fete care au repetat analizele si au iesit bine dupa ce s-au mai linistit putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Merci Tonnia si Natasha.

Mergi la inceput