endometru, ovulatie, temperaturi (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

quote:
Originally posted by mirelas76

hai ca am mai scris o data dar ori e netul defect la mine ori forumul..deci Tonnia..va citesc dar nu prea stiu ce sa va scriu, sunteti mai avansate decat mine in investigatii si stiti mai multe, asa ca pareri si sfaturi nu prea am

in rest, a venit si ciclul...in ziua 36...asa ca sufar in tacere si ma tot gandesc ce investigatii ar trebui sa fac pentru a vedea ce e cu intarzierile astea...ca pana la gravida vad ca mai e cale lunga...nu am un moral prea bun acum...

Prolactina cum a iesit?

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nu-nteleg de ce dintre toate locurile ti-ai ales tocmai Giulesti. Pai de-acol niciunul nu iese sanatos!Mai ales ca in cazul tau, spermograma e "proba" de baza!

In ceea ce priveste faza in care esti, si eu la fel imi spun:e si luna viitoare o luna!Neuronul meu e blocat.

Elena, m-ai bagat in ceata rau. Sa vedem ce spun si alte fete. As fi tins sa spun ca pe 24 a fost ceva, dar dupa aia a scazut iar...Nu stiu. In orice caz presteaza la greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Buna ziua la fete

Nu poti stii cand vine ovulatia dupa temperatura, mai ales daca e prima luna cand o iei. Si eu cred ca se poate sa fi ovulat in ziua 24, dar asta stii doar dupa ce mai iei temperatura cateva zile.

mi-e dor de ariadna

Cu mine acelasi lucru, ma simt bine si astept greturile sa ma asigur ca totul decurge bine.

Eu nu-mi iau mai temperatura deloc, apropos de intrebarea lui Racaru. Ar trebui sa ramana ridicata toata sarcina, insa cat de ridicata asta cred ca depinde de fiecare.
Eu iau progesteron si asta ridica temperatura si deci ar fi nelocvent.

Tonnia, tot tristuca?
Luna viitoare apare el ovulul sanatos grasos, si numai bun. Daca nu, il ajuti cu stimulante.

Ale felicitari de examen, si sa vezi ca iei si examenul de luna asta, cel prestat in munti...cu nota maxima, si pisica la fel

Chi, nu ma pricep. Cred ca numai dupa o spermograma poti stii de unde sa apuci problema. Si mai cred ca poate ar trebui repetata in doua locuri diferite.
Eu nu cred ca tu ii ataci pe micutzi, pt ca initial va integeati bine si ce ar fi putut provoca sa fie acum altfel? Dar eu nu ma pricep deloc. Nu se stie niciodata cand e unul mai "destept" si ajunge la destinatie. Nu iti pierde increderea.

Fetele ce ne facem cu aridna? sa mergem sa-i sunam la usa? ca mi-e dor de ea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Mai fetelor, ce mai faceti? Nu poate omu' nici sa moara, voiam si eu sa joc intr-o tragedie si voi... ati facut-o comedie! CHI, am ras cu lacrimi de faza cu pisica ce se dragalea cu doi motani, Alé, la fel cu pisica ta care se misca domol prin casa - v-ati inteles intre voi?! Hahaha, ca bine-i sa razi cu pofta! Antonia, poeta mamii! Va iubesc!!!

Mergi la inceput

Felicity, eu cred ca tu nici n-o sa ai greturi! Nu le mai astepta! Nu vrei tu o sarcina sa-ti fie bine, sa te bucuri de ea?

Da, sunt si mai trista pentru ca mi-a raspuns si dr. Tutunaru (ai auzit poate vorbindu-se de el) care mi-a confirmat ca ceea ce prezint eu ( si nici un dr nu m-a atentionat, numai eu stiu cat am citit de capul meu)inseamna ce rezerva mea ovariana e pe sfarsite. Si nu am decat 32 de ani si ma simt de 18. Adica, nu stiu daca mai apare vreun ovul baban vreodata!

Si mie mi-e dor de Ariadna! Nu stiu de ce nu ne mai baga in seama. S-o fi suparat pe mine ca am spus ca am luat endometrioza de la ea.

Mergi la inceput

Uraaa!

Pe unde tot umbli?! Mai am putin si intru la menopauza si tu...In plus, plang si gravidele pe aici!

Mergi la inceput

Ei bine, o sa recunosc , am vrut sa ma las de meserie, am vrut sa-mi iau lumea in cap, dar pana la urma a invins instinctul matern . Asa, intre noi, voiam sa ma duc dansatoare in Japonia, na!

Deci si io vreau sa fiu mamica!

Imi si inchipui cum ar fi sa ma trezesc cu voi la usa! Upps! Va bagam in casa si o puneam de o petrecere , dar lui Felicity nu-i dadeam nimik de baut, ca nu are voie!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tonnia

Uraaa!

Pe unde tot umbli?! Mai am putin si intru la menopauza si tu...In plus, plang si gravidele pe aici!

Antonia

Stai linistita, ca nu intri la nici o menopauza! Ai vazut, a scris "didactic", adica teoretic, dar pana una alta repeta analiza si nu mai fii trista si debusolata, ca nu-ti sta bine!

Mergi la inceput

Aha, !!

Si n-ai vrut sa ne dai si noua pontul! Ti-era ca o biata femeie, in prag de menopauza, ti-ar putea face concurenta! Sau o gravida fara greturi!

Sper ca in continuare nu fumezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Tonnia, de ce ti-a raspuns asa dr Tutunaru, care sunt rez la FSH si LH?

PUP

laurici

Mergi la inceput