South Beach-o dieta interesanta (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

Ramona si pe mine m-ar interesa reteta de conopida cu brinza si ou la microunde, suna tare bine...mercic mult!a....si daca ai timp si cea de spanac cu usturoi si iaurt, am eu o vaga banuiala, dar...

multumesc!

Fetelor, eu am 60kg bicicleta sa traiasca!

pupicei!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Loredana am uitat sa te intreb......tu faceai bicicleta, cit timp faceai pe zi?

pupicei

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Deci, conopida este extrem de simplu de facut: se fierbe conopida, nu foarte tare, sa nu se faramitzeze prea tare. Conopida sa fie buchetele nu foarte mari. Apoi, dupa ce a fiert, se scoate, se zdrobeste cu furculita, dar....nici aici nu foarte tare, sa se mai inteleaga ceva din ea. Se bat 3 oua, se amesteca cu sare si piper dupa gust. Se pune conopida intr-un vas yena, se toarna ouale deasupra, si apoi se rade branza dupa gust. Recunosc cu mana pe inima, am pus branza grasa. Sper ca nu m-a dat peste cap. Dar, in mod normal se face cu branza dulce, si......pentru gust, putina branza sarata.
Se baga la cuptor, pana se face oul. Si gata.
Spanacul...mai simplu: se opareste spanascul curatat initial bineinteles. Intr-un vas se caleste ceapa multa, cam 2 cepe la un kg de spanac, in ulei de masline, dupa ce s-a calit ceapa se pune spanacul oparit peste, sa se caleasca si el un pic, nu foarte mult. Apoi, avand la indemana apa fiarta (se pune un vas cu apa la foc mic, pana se caleste ceapa si...spanacul) se toarna peste spanac apa, doar atat cat sa nu se prinda spanacul de fund. Si se repeta operatiunea cu turnatul apei, pana cand sunteti multumite de cum arata si de ce gust are spanacul.
Separat s eface usturoiul, care s e toarna dupa gust in farfurie peste spanac. Gataaaaa. Sper ca ati inteles ceva, ca nu prea le am cu explicatul.....
Va vand inca un secret: cum fac eu stepper:
inainte faceam 30 min. Efortul era ok. Dar acum, am citit pe net: 5 min fac normal, la viteza normala, urmatoarele 5 minute le fac asa....30 sec cat ot eu de tare, maxim, 30 secunde ma relaxez, fac viteza normala, 30 sec forte, 30 relax, etc pana se termina 5 min, apoi 5 min, viteza normala, si inca 5 min, la fel ...cu 30 sec.
In total 20 min, dar la sfarsitul lor, ma bucur ca mai traiesc

Pupici

Zambeste, maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Ramona multumesc tare mult! azi voi avea la prinz spanac cu usturoi

eu habar nu am ce e acela stepper

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

primele 2 zile abia reuseam 10m in dar m-am obisnuit si ajung la 30-45 min ,oricum eu tare am inceput sa trag chiulul de la bicicleta fac tare rar acum pt ca iesim la plimbare si ma amagesc ca e destul(cred ca de aia nu mai dau nimic jos)
ramona abia astept sa-mi fac maine conopida cu branzica.

Mergi la inceput

Ma bucur tare mult ca v-am putut ajuta cu ceva. Hehehe, chiar eu, care sunt out din punct de vedere al gatitului......

Stepper-ul este un aparat cu doua talpi, pe care calci ca si cum ai merge, si...faci efort:d. Si eu am slabit cu el, asa ca......ii dau inainte.

Mergi la inceput

Fetele ce e cu voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

feteleeeeeeee,am invins cantarul.astazi dimineata cand m-am cantarit arata 68 kg.

Mergi la inceput

Bravoooooooooooooooooooooooooooooo, esti super tare. felicitari.

SI eu am invins cantarul care a stagnat in week-end. Acum am 55.5, respectiv am pierdut 3.5 kg, aproape 4.

Pupici

Mergi la inceput

Bravoooooooooooooooooooooooooooooo, esti super tare. felicitari.

SI eu am invins cantarul care a stagnat in week-end. Acum am 55.5, respectiv am pierdut 3.5 kg, aproape 4.

Pupici

Mergi la inceput