South Beach-o dieta interesanta (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Emilly spune:
Buna fetelor,
n-a mai intrat eli sa ne modiice kg???acum cind se duc la valee...ehe se pare ca e ceva in aer ca prea dam toate jos![]()
Super fain felicitari Ramona si Loredana!
Eu in continuare am 60kg dar simt eu ca bicicleta e raspunsul la toate intrebarile mele.Eu reusesc si fac cam 40-45 min dimineata dupa care seara ma mai urc un pic pe ea dar doar pentru 2-3 km.
Am facut spanac, o bunatate.Acum mi-am facut o salata de rosii cu telemea, buna rau.
pupicei si spor in continuare!
Emilly cu gaza ei
Emilly spune:
Fetele, hai ca deschid eu un nou capitol si actualizez kg pierdute 
bine?
Emilly cu gaza ei
ramonav23 spune:
Emilli, ai facut deja pagina? daca da, fa te rog un link care sa ne duca direct la pagina, asta si pentru fetele care vor citi ce am scris noi. E mai copmod, si te duce direct la pagina.
Fetelor, eu dimineata aveam aproape 55 kg. Mai exact sa zic eu, 55.2 - 55.3 Offf, ce fericita sunt.
Desi aseara am facut o mica scapare, am mancat unt de arahide, permis, dar mai mult decat trebuia. Sper sa nu dau inapoi mai mult decat trebuie, hehehhehe.
Lore, tu ce mai zici?
Emilli, pefilitari si tie. Fa bicicleta in continuare, ajuta extrem de mult.
Pupici.
Zambeste, maine va fi mai rau!
loredanap spune:
nu stiu ce sa mai zic
.la cat m-am bucurat ieri ca am invins cantarul ,astazi dim iar arata 69
si gata sunt hotarata ma apuc iar serios de bicicleta cred ca asta e cauza stagnarii .
ramonav23 spune:
Lore, nu fii trista, pentru ca perioada de stagnare te poate demoraliza cel mai mult. Dar am citit pe 121.ro, intra acolo la dieta si fitness, si gasesti o gramada de articole intelresante, inclusiv legate de stagnare, si de cum trebuie sa te mentii si sa rezisti in perioada asta. Fii tare. Ai slabit destul foarte repede, trebuie sa fii consitenta de asta, si acum corpul se reacomodeaza cu noua greutate.
Si, da, fa bhicicleta, chiar acolo pe 121.ro scrie ca trebuie sa faci sport ca sa iesi din perioiada de stagnare.
Pupici.
ramonav23 spune:
Unde sunteti? Da-ti-mi si mie link-ul, va rog, ca nu-l gasesc......