South Beach-o dieta interesanta (2)
Raspunsuri - Pagina 10
ramonav23 spune:
Buna dimineata fetele.
Eu am asa: 1.59Kg, 1.60m, si as vrea sa slabesc cam.......6kg, daca se poate mai mult, e ok, dar 6 trebuie sigur!!!!!!!
Am inceput asa cum mi-am promis, azi dimineata cura. Mi-am cumparat de ieri din Metro diverse ingrediente, desi...unele erau piperate rau.
Astazi dimineata mi-am facut omleta cu ulei de masline si costita, am pentru gustare telemea de vaca, iar la pranz mi-am pregatit tot dimineata piept de pui la gratar.
Pentru seara nu stiu ce am sa mananc, poate spanac cu usturoi.
Sa ma ajutati si pe mine, sa-mi spuneti ce mai mancati. Ca, mie imi lipseste imaginatia![]()
Zambeste, maine va fi mai rau!
ramonav23 spune:
Buna dimineata din nou. Fetelor, ce se ntampla cu voi, somati? Sau v-ati lasat de cura de slabire.......????
Eu sunt pe metereze, mi-a fost un pic rau azi dimineata si nu stiu de ce, pentru ca am mancat exact cand mi-a fost foame, deci nu m-am infometat. Chiar nu stiu....dar sper sa ma pun pe picioare, nu vreau sa renunt la cura.
Cine are idee de ce ma simt asa? Lore, parca tie ti-afost rau intr-o zi.....
Va pup, si sper sa nu raman si azi singura pe forum.
ingridnen spune:
Fetelor, eu am tinut South Beach vreo 3,5 luni (din Septembrie) si am slabit 16 kg (de la 69 kg la 53 kg, am 164 cm).
Ramona, si mie mi-a fost rau uneori, adica eram ametita, dar eu am am avut si inainte probleme cu calciu, asa ca am luat cate un pliculet de calciu efervescent si mi-a trecut.
Acum vreo luna mi-am facut toate analizele de sange si sant OK. Deci regimul este OK, nu tu anemie, lisa de Calciu/Magneziu etc.
S-a apucat si sora mea cam pe la mijlocul lui ianuarie si pana acum a slabit 10 kg. A plecat de la 83 de kg si viseaza sa ajunga la 65 kg.
succes si nu abandonati !
Ingrid, mama lui Cristi (2 ani)
ramonav23 spune:
Ingrid, ce fericire ca mai e cineva pe site. Credeam ca au abandonat absolut toate.
Tu, ce ai mancat? Mai da-mi si mie te rog idei. Si inca ceva. Cati timp ai tinut prima faza?
Ingrid, nu ai cumva un messenger yahoo?![]()
Daca nu, te imai intreb eu aici ce......mai am de intrebat.
loredanap spune:
off,in sfarsit imi merge si mie netul acceptabil.sorry ramona dar cateva zile nu mi s-a deschis nici un site si din cauza asta am stat tare putin pe net(sau dura o vesnicie pana se deschidea ceva)
ok.eu am tot 69 de kg dar burtica scade
.
ramona si mie mi-a fost cam rau primele zile aveam o stare de ameteala de imi venea sa mananc si lemne(pt ca eu stiu ca imi era rau de la foame)dar cu timpul a trecut.
de mancare nici eu nu mai stiu ce sa fac m-am cam saturat de gratare si salata.am introdus fructele(portocale si grepefruit)
astazi de ex am papat:
dim -o cafea cu zaharina si 2 felii de parizel de curcan
pranz- 5 crochete de soia cu maioneza light
seara-branza degresata cu praz si un grepefruit![]()
mai fetelor voi beti apa????eu nu mai reusesc sa beau mai mult de 2 pahare.aaa,mi-am luat alpenliebe fara zahar si mananc si de astea cam 3 pe zi.
ramonav23 spune:
Oh, Lori, in sfarsti. Mda, tare rau e sa nu mearga net-ul
Eu, mi-am revenit, dimineata tare rau mi-a fost. AM papat rosie cu branzica si castravete, ca altceva nu puteam, apoi am tot luat cate o gura de branzica telemea, cand simteam nevoia sa mananc ceva, la pranz, adica pe la 2, ammancat 2 feliute de pui la gratar cu salata de varza, si am terminat portia la ora 4.30.
Diseara, sincer? Nu stiu daca am sa pot sa mananc, dar.....cantarul arata numai de bine. Ma cantaresc in fiecare seara, ca nu am rabdare sa stau mai multe zile :d
In cazul in care mi se face foame, vreau sa-mi fac diseara spanac cu usturoi:d
Emilly spune:
Buna fetelor,
dupa 3 saptamini de SB, m-am gindit sa o dau pe supa de varza si restul din dieta cu varza
...am dat jos deja 1 kg, am 61, nu mi-e foame , sunt ok datorita SB tinut inainte.Deci am renuntat la orice altceva pentru moment in favoarea verzei, legumelor si fructelor.
Sper sa o tin 1 saptamina cum zice dieta si apoi revin la SB, va tin la curent.Azi sunt in a 3-a zi 
Pentru psihicul meu am nevoie sa vad cintarul ca-mi arata 59,9kg macar...vreau sa scad sub 60...musai![]()
pupicei si vointa de fier!
Emilly cu gaza ei
Emilly spune:
quote:
Originally posted by new
fetele mele, linte ati mancat? ce gust are?
nu, nici nu stiu cum arata...cum se gateste?stie cineva?
Emilly cu gaza ei
Emilly spune:
...azi am avut o abatere mareee
...de miine continuam cu ziua 4 la ciorba de varza...deja nu mai pot sa o vad.
pupici!!
Emilly cu gaza ei