O poveste traita cu adevarat care incepe asa.....
Raspunsuri - Pagina 5
gabdyd spune:
Cristina,
aveti o poveste cu adevarat impresionanta,
jos palaria pentru voi ca sunteti niste parinti extraordinari care au facut tot ce au putut pentru fata lor si care vor mai face, sunt sigura, tot ce la va sta in putinta de acum incolo,
si un pupic dulce pentru Mariuca, e o frumoasa si o curajoasa,
Diana, mami de Julie
cde
Roxana77 spune:
Draga Cristina,
Am citit povestea voastra si m-a impresionat pana la lacrimi, mai ales ca si eu am o fetita nascuta pe 8 septembrie 2003 si o chema tot Maria.
D-zeul a fost alaturi de voi si v-a dat putere sa treceti peste toate cu bine.
Sanatate multa Mariei, sa creasca mare si frumoasa.
Pupam ochisorii ei de ingeras.
Roxana si Maria
http://community.webshots.com/user/roxana77
roxana_7 spune:
Am plans cand am citit articolul tau......Am trait aceasi poveste cu nepotica mea Adriana(fetita verisoarei mele primare Raluca).Spre deosebire ea a aflat cu o zi inainte de botez..........iti imaginezi ce tristete.......pt toata familia.Au fost peste tot in tara ......la Timisoara la Prof Dr Socoteanu.......si nimic .Atunci eu am vorbit cu sora mea care sta in Italia(rezidenta) la o familie pe care numai D-zeu putea sa i-o daruiasca........i-am cunoscut vara trecuta........si cand i-am povestit Lianei(doamna cu pricina) a facut tot posibilul...... a sunat la toate clinicile din Italia la care se faceau operatii de acest gen,eu le trimisesem toate analizele fetitei prin fax ,exact a doua zi.In sfarsit dupa toate cautarile printr-un preot (Liana face parte dintr-o org de ajutorare)au gasit la Bari un grup de Doctori care fac operatii de acest gen.Imediat cum a aflat le-a trimis banii de avion pentru toti trei(Raluca ,Sorin si Adi- ca asa ii zicem noi)- pt ca nu aveau.Operatia a reusit ,sunt de 2 luni in Italia si ii astept sa vina acasa .Imi este tare dor de ei...............si sa stii ca o sa ma gandesc la Maria(si pe mine ma cheama asa)si o sa va tin pumnii stransi........O sa iti mai scriu ,dupa ce o sa vina sa imi povesteasca......peste 6 luni vor trebui sa plece din nou la control.
Schumi spune:
Cu ochii inlcrimati va spun ca sunteti cu adevarat curajosi.Aveti un copil superb caruia ii doresc tot binele din lume ,ptr ca e cazul sa rasara soarele si in viata ei si a voastra bineinteles.
Ma tot intreb oare de unde ne da Dumnezeu atata putere in asemenea momente.Esti inca un exemplu care a fost lovit de asemenea probleme si care a invins in cele dn urma.Cel mai important lucru este ca tu ,sotul tau si Mariuca sunteti invingatori
Va doresc numai bine si sa aveti un copil sanatos.Si la Mariuca ii dau un pupic ,pe nasuc si pe ochisorii aia superbi de ingeras.
Anca Wish spune:
Offff, Doamne, tare trista povestea ta, dar mabucur din suflet ca finalul e fericit si ca mariuca e sanatoasa.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare si sa uitati rpin ce ati trecut. Dumnezeu va iubeste, asta-i clar.
Va intreb pe voi, cele care ati avut ghinionul sa treceti rpin asa ceva, la ecografia tridimensionala, nu se vad aceste malformatii??
Sanatate multa!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
a_adi spune:
Cristina, desi stiam bucatele din povestea voastra, randurile tale le-am citit printre lacrimi. Ma gandesc cu frica si cu reala admiratie la puterea pe care ati avut-o ca sa treceti prin toate acestea. Sunteti niste parinti deosebiti, minunati !!! Aveti o scumpete de fata careia nu-i doresc decat ceea ce-i doresc si copilului meu: sanatate. Va imbratisez pe toti trei cu mare drag!
oanaiasi spune:
Sa fiti sanatosi toti 3! Si sa dea dumnezeu sa treceti cu bine peste toate incercarile astea!
Mariuca e o fetita superba si se vede in ochisorii ei ca va fi sanatoasa si va creste mare si frumoasa!
Gabitza P. spune:
Am citit si eu aceasta intamplare impresionanta si nu pot sa spun Crig,decat ca sunteti niste parinti extraordinari cu un ingeras foarte frumos si pe deasupra, mai e si un mare luptator!
Multa sanatate si fie ca Dumnezeu sa o aibe in paza pe micuta Mariuca si pe acesti doi parinti speciali!
ana maria spune:
Ati trait o miunune si daca povestea a inceput atat de greu sunt sigura ca Dumnezeu o va ajuta si va fi tare norocoasa!!! Sa va traiasca si sa fiti fericiti impreuna!!!
Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
ellen spune:
Of Doamne, de ce trebuie sa indure atatea un copilas?
M-a impresionat foarte tare poveste ta.
Multa sanatate Mariucai si voua mult curaj.
Multi de la noi
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei