szeged

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Rh, , te pup si altadata sa-ti faci timp mai mult si pentru noi... glumeam. Imi plac pozicile cu , cred ca mosul ti-a adus ceea ce iti doreai, asa-i?

purple]leliutza[/purple] hop si eu si eu vreau sa-mi aduca mosul ceva cu ochisori...
Branca ursului tinctura o gasesti la orice farmacie, iar capsule, care sunt mult mai usor de luat le gasesti la Plafar, ce-i drept mai greu. Nu inteleg de ce farmacista s-a uitat asa la tine, mai bine incearca si la alte farmacii. Sticluta de tinctura costa vreo 70.000 lei vechi, iar capsulele(40 la numar) vreo 55.000 lei vechi.

Mai fetele, vreau sa va intreb si eu ceva: dr. Zadori mi-a zis ceva de genul ca imi trebuie acceptul unui internist pentru adormire. Unde sa-i cer eu doctoritei mele de familie sa-mi dea trimitere? Voi cum ati procedat?
Azi mi-am facut EKG-ul si mi-au dat de la spital doar o hartie cu mazgaliturile alea in zig-zag, fara sa-mi scrie ceva pe o hartie daca este bine sau nu, de parca un ginecolog ar pricepe chestia aia.

Dintre fetele care aveti probleme cu prolactina marita, va cerut dr. de la Szeged tomografie la glanda hipofiza? Mie mi-a cerut, iar dr. mea de familie mi-a dat trimitere la endocrinologie, iar eu nu stiu daca este sau nu bine.

Va pe toate si fie ca mosii sa ne aduca la toate frumosi si sanatosi.

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!
Mi-ka sa stii ca tratamentul cu branca ursului nu cred sa ajute.Am testat asta si noi,dar rezultatele nu au fost deloc schimbate.Se pare ca nu exista tratament pentru asa ceva, ca altfel nu ar mai exista barbati infertili.Voi puteti incerca , oricum rau nu poate sa faca, dar cine stie.... poate la voi e cu rezultate.

Rh
Ma bucur ca esti alaturi de noi si mai ales ca esti bine.Astept cu nerabdare sa-ti trimit si eu o poza cu "bobuletul de fasole".
Urmeaza sa merg la ginecolog sa vad ce anticonceptional imi recomanda pentru ca mai am o saptamana si trebuie sa incep tratamentul.

va urez la toate numai bine, iar Mos Nicolae sa va aduca tot ce va doriti.

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

salutare!salutare!
nu mai scrie nimeni nimic ???
eu am fost luni la Szeged si nu am apucat sa va scriu pt. ca nu am net acasa, iar la lucru am o nebunie maaaaare de tot.
asa ca acuma am un pic de timp liber si va scriu rapid ultimele vesti :
am plecat la doctorita Kriszan, am dat la receptie restul de analize care nu le avusesem data trecuta (unele care le-am aratat data trecuta nu le mai gaseau si m-am disperat un pic, dar in final au mai facut inca odata copii) si apoi am intrat la control gineco, m-a controlat, mi-a facut eco vaginal si apoi am intrat in birou la discutii impreuna cu sot si cu asistenta traducatoare.
eu am o histerosalpingografie (urasc chiar si denumirea asta) facuta in oct pe care se vede ca am un salpinx pe trompa stinga, data trecuta doctorita Kriszan mi-a zis ca o sa-mi zica acum daca tre sau nu laparo sa scot trompa, la controlul de acum ---- imi zice ca n-am nimic, ca nu am salpinx, ca sa nu ma mai vait ca nu are ce sa ma doara /???????!!!!!!
eu chiar la controlul facut de ea m-am vaitat pentru ca la fiecare atingere in partea stinga simteam ca ma urc pe pereti, mi-a zis ca trompa oricum nu doare (chiar daca e cu salpinx) si probabil ca saplinxul s-a golit si acuma nu mai am nimic.
acuma sunt iar in ceata, doctorita de la Timi si dr. Craina mi-au zis ca e musai sa tai trompa pentru ca are lichid toxic care chiar daca imi pun un embrion il poate omori si gata cu sarcina.....
imi vine sa mor de ciuda ca nimic nu imi iasa, nu se poate sa merg eu la doi doctori si sa imi zica acelasi lucru...........
asaaaaa, dupa aceasta discutie memorabila mi-a zis asa, sa iau ce pastile vreau eu numai sa imi provoc ciclul cit mai repede, in a 3-a zi de ciclu sa imi fac analizele hormonale, sa iau pastile si in ian si in a treia zi de ciclu sa merg din nou la Szeged, ca daca analizele sunt bune incepem FIV-ul.
daaaar! pe mine ma doare rau in partea stinga (undeva in zona ovarului, sau ce naiba e jos), nu stiu ce sa fac, ce pastile sa iau, oare am anexita?????
va rog, cele care ati avut anexita spuneti-mi si mie care sunt simptomele si cum v-ati tratat????/
la sot i-a facut o spermograma cu tot cu spermocultura (toata consultatia ne-a costat echivalentul a 200E) si in 10 zile ne da rezultatul de la el.
eu mi-am cumparat Ciclo-Progynova (ca asta am luat eu mai de mult la recomandarea altui medic) si astept rabdatoare sa imi vina ciclul si sa-mi fac hormonalele.

sunt tare nelamurita, usor dezamagita si nu stiu incotro sa o apuc ca sa scap de durerea mea .
mi-e frica pe de o parte sa nu incep (daca da Dzeu si imi ies analizele bune) FIV-ul si eu totusi sa am salpinxul ala.....

of, of, probabil ca eu sunt de vina ca nimic nu reusesc sa fac cum trebuie.

gata, v-am ametit de tot.

ps la vama am trecut usor si la dus si la intors, nu a fost decit o masina in fata nostra, nu ne-am mai facut nici asigurarile medicale ca nu ne-au intrebat.

gata
va pup dulce si astept un semn de la voi
leliutza

Mergi la inceput

fetele!
Chiar ma gandeam ca oare pe la ce pagina gasesc topicul asta si surpriza... a spart gheata leliutza...
leliutza iubito, ma surprinde atitudinea dr. Kriszan, sa-i fie de-a dreptul ruusine pentru modul in care te-a tratat. In legatura cu saplinxul, imi pare rau, eu nu te pot ajuta pentru ca nici nu stiu ce inseamna. Dar ma gandesc ca ar fii bine sa te mai duci la un control amanuntit si in tara, sa fii sigura daca mai este sau nu. Nu i-ai spus doctoritei ce ti-a zis data trecuta? Si cum adica sa iei ce medicamente vrei sa-ti provoci CM? Ce fel de tratament ii asta? Macar la tratamentul ptr. FIV sa nu iti faca la fel.O fi fost si doctorita asta intr-o pasa proasta, ce sa zic...

In legatura cu anexita, eu nu stiu cum se manifesta, dar daca crezi ca ai asa ceva iti pot scrie niste tratamente naturiste din revista "Medicina naturista"; apropo, citesc acum(in suplimentul nr.5 la revista) ca "genereaza dureri serioase in regiunea salelor, jena in micul bazin,usturimi la mictiune". Intr-un timp si pe mine ma intepau ovarele, cred, insa acum nu mai am probleme, cred eu ca de la ceaiul de coada soricelului+ cretisoara -din care beau si 3-4-cani pe zi si ceaiul de galbenele. Incerca sa faci si bai de sezut calde cu ceaiul de coada soricelului. Poti sa citesti si tratamentele Liviei. dar de ce nu mergi si la un doctor si vezi ce ii si cu salpinxul ?

Si inca ceva, leliutza, nu te acuza pe tine, ca tu nu ai cu ce sa fii de vina... asta este natura si astia sunt oamenii...

Eu mi-am facut EKG-ul - este in ordine si tomografia ca glanda hipofiza (pentru prolactina marita) -la care mi-a iesit "empty-sella" (sa vida)care nu stiu ce inseamna. Acum iau duphaston (mai am vreo 3 zile de luat)sa-mi vina CM si la a treia zi sa-mi repet analizele si incep[ anticonceptionalele si bromocriptina pana in 25 dec.

Mama mia cat am scris... gata...va pup pe toate.
Dar nu pot abtine, Rh, ce face bebicul? Mai hai si pe la noi. Te pupicesc pe burticuta.

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

salutare fetelor !

multumesc Mi-Ka pentru incurajari, acum chiar trec printr-o pasa mai proasta, nu mai am rabdare cu nimeni, nici cu sotul, nici cu parinti, ma enerveaza tot ce misca in jurul meu, sper sa imi treaca si sa imi revin....
tu zici ca iei Dufaston? eu am inceput sa iau Ciclo-progynova, am luat luni seara pastila alba de unde scrie Start, sper sa le iau bine .... am vazut ca sunt si maro, acuma cum o da Dumnezeu, ca mie nu mi-a mai venit CM din octombrie.
toata lumea din jurul meu zice ca sunt maniaca, daca doctorita a zis ca nu are ce sa ma doara ..... rezulta ca nu tre sa ma doara, dar vezi, burta mea nu stie de zisele lor si isi face de cap.
nu stiu la ce doctor sa mai merg , am fost la vreo 7 in Timi (budau, craina, grigoras, cartis,vladescu,hrubaru, etc.etc.)si la vreo trei in Resita, de la fiecare am auzit altceva, ultimii mi-au zis ca e musai-musai sa fac laparo, sa scot trompa si dupa aia sa ma gindesc la FIV.
acuma, da-ti si tu cu parerea, ce sa fac????? din cite am citit salpinxul este o obstructie a trompei, trompa se infunda, iar in sacul format se stringe un lichid care e toxic si care oricand se poate scurge peste embrion si il kilareste. dar cind doctorita de la Szeged iti spune ca nu ai nimic si ca sa o lasi balta , sa nu zgindaresti la trompa ca poate miraculos s-a golit lichidul ...... iti vine sa . .... habar n-am ce iti vine sa faci,
asa ca acum, stau, iau "ciclodinala" si astept CM, care habar n-am cind o sa vina....
Mi-Ka sper din tot sufletul ca iti scada prolactina si sa incepi. iti tin pumnii
va pup dulce
mai scrieti si voi daca apucati.
chiar, ce vreti sa va aduca mosul?
eu am o lista luuuuuunga-lunga.
va pup de final
leliutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babi spune:

Buna,

Leliutza,poate ar trebui sa faci HSG (histerosalpingografie), filmuletul care arata daca trompele sunt permeabile, asta inainte de a face laparo(care este totusi o operatie mica), sau poate l-ai facut si nu am citit eu pe forum. Poate ca durerile sunt de la ovare si nu de la trompe?

Rh,ce-ti face bebicul din burtica? Ce fericita trebuie sa fii!!

Babi

Mergi la inceput

Ceau, fetele!
Rh , iubita, spune-ne cum te simti? Nu ne mai pui nici o cu bebicul tau? Tine-ne la curent, te rog...

leliutza, incearca sa nu mai fii suparata si sa te relaxezi; cred ca stresul si nervii nu te vor ajuta la nimic, dimpotriva... eu incerc sa fiu optimista -la fel ca si RH, care imediat dupa ET a spus ca ea se considera graviduta, chiar daca dupa 14 zile rezultatul ar fi fost negativ- si vedeti ca a reusit.
Asa trebuie sa gandim si noi, ca la anul in iarna-primavara o sa fim gravidute cu toate. Deci capul sus si sa avem incredere.
In legatura cu problema ta, NU trebuia sa iesi din cabinet de la doctorita pana nu erai lamurita, trebuia sa o bombardezi cu intrebari pana nu mai putea e; eu asa am facut cu dr. Zadori, care la sfarsit a mai avut amabilitatea sa ma mai intrebe daca mai am ceva nelamuriri sa poata sa-mi raspunda. Poate ca totusi nu de la salpix te durea cand iti facea controlul eco...Ai incercat sa bei ceaiul de coada soricelului, daca nu, incearca-l, pentru ca rau nu are ce sa-ti faca, dimpotriva.
Eu azi termin duphastonul si astept sa vad cand imi vine CM; sper sa vina in 21/22 - asa cum a zis dr- sa pot sa-mi repet analizele in a doua zi, ca apoi bioclinica nu mai lucreaza.

leliutza, stii ce vreau sa-mi aduca mosul? multi si de calitate si mie o ovulatie cat casa.Atat si nimic mai mult.

Fetelor stiti cumva ce tratament pentru stimularea ovariana se recomanda de la Szeged, in afara de decapeptyl si gonal f?

Restul fetelor nu mai ziceti nimic? Mirabella, flavia ramona?

babi, nici nu am cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare ca nu ti-a reusit FIV-ul ...

va pup dulce pe toate !!!

Mi-ka

Mergi la inceput

leliutza, iubito, cine ti-e traducatoarea? Individa aia blonda, Toth Maria?

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rh spune:

Ceau fetelor viitoare gravide,

ce mai faceti, cum mai stati cu tratamentele?

Mi-Ka, daca la tomografie ti-a iesit "sa vida" inseamna ca este ok.

babi, imi pare rau de fiv-ul tau nereusit.

leliutza, nu te mai stresa atat si incearca sa o lasi pe doctorita sa-si faca meseria.

Eu ma simt destul de bine fizic, adica nu mai imi este greata chiar asa de tare (acum nu suport mirosurile de cosmetice, nu am mai folosit un parfum de nu stiu cat timp) dar psihic bucuria este imensa. Mi-am facut ecografie la 11 saptamani si bebe are 4cm dar este foarte activ si se misca tot timpul. Nu stiu ce o sa ma fac cand o sa il simt, adica peste vreo luna, daca o sa se miste tot in halul asta. Poze cu alta ocazie.

Va pup pe toate cu drag si va urez numai bine. Nu uitati: este foarte important sa fiti optimiste.

Rh 11s+2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna

La mine nimic noutatzi. Astept sa vad daca vine sau nu ciclul pe 24, eu sper ca nu, sunt optimista. Daca e sa vina, mai incercam si iar mai incercam si tot asa pana iese bine.

Mergi la inceput