Cadoul pentru nasii de nunta
Raspunsuri - Pagina 7
simonam_78 spune:
Noi le-am luat nasilor un home cinema LG. Au fost placut surprinsi cu toate ca le-am dat cadoul dupa nunta pentru ca ne exasperasera cu mofturile si reprosurile lor - atentie cat de bine va cunoasteti nasii, eu cu o seara inainte am vrut sa le spun sa stea acasa, asa de tare m-au suparat...
olguttza spune:
quote:
Originally posted by simonam_78
Noi le-am luat nasilor un home cinema LG. Au fost placut surprinsi cu toate ca le-am dat cadoul dupa nunta pentru ca ne exasperasera cu mofturile si reprosurile lor - atentie cat de bine va cunoasteti nasii, eu cu o seara inainte am vrut sa le spun sa stea acasa, asa de tare m-au suparat...
Asa de tare te-au suparat incat...le-ai luat un home cinema!
Mi-as dori si io sa se supere cineva pe mine-n halu asta
Scuze, da nu m-am putut abtzine! Mi se pare ilogic...!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by olguttzaquote:
Originally posted by simonam_78
Asa de tare te-au suparat incat...le-ai luat un home cinema!
Mi-as dori si io sa se supere cineva pe mine-n halu asta
Scuze, da nu m-am putut abtzine! Mi se pare ilogic...!
Da... draguta faza... dar cred ca l-au luat inainte de suparare...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
krelia spune:
Si mie mi-ar placea o suparare de vreo 25 de milioane ashea..sub forma unei camere video
..hai ca-s rea, da' kiar e ilogic....sorry
ah, ca sa vin pe sobect'...fratilor, io' le-am dus alor mei clasicu' tort, sampanie si pen'ca aniversau 4 ani de la casatorie, le-am luat si cadou..nah...ca sa ma incadrez in traditie ...ce....pai, o frapiera imbracata in piele de-aia ecologica...si cu motiv de "cal" (pardon la esprimare, da kiar nu'sh cum sa esplic...adecatelea capacu' avea drept tzamburush un cap de cal si butelcutza, pe stanga si pe dreapta avea calaretzi din aia pe care pui picioru' sa te urci pe cal...fusai coerenta??
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
dana_ene spune:
Fetelor, eu voi fi anul urmator nasa.
Cand viitorii fini au venit la noi sa ne intrebe daca vrem sa le fim nasi ne-au adus un tort, o sticla de sampanie, un buchet de flori pentru mine si un catel de plus pentru fetita noastra.
Sincera sa fiu ni s-a parut ca au cheltuit mult.
N-am stiut ca e vorba de ceva "traditional".
Fina m-a intrebat daca avem pretentii pentru un anumit cadou.
Cum adica ?
Mi se pare cam aiurea.
Nu vrem nimic, mai ales daca e vorba sa cheltuiasca multi bani.
Noi ii cununam cu foarte multa placere.
Cand am citit ce cadouri ati luat unele dintre voi nasilor, m-am cam speriat.
Pai... de ce ?
Va trebui neaparat sa vorbesc cu ei, ca nu trebuie sa faca prea multe cheltuieli.
Mi-ati deschis ochii, trebuie sa lamuresc problema asta.
Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
balkina spune:
Dat fiind faptul ca nasii nostri de cununie sunt cei mai buni prieteni si ca ne cunoastem de 7 ani de zile, noi le vom lua un telefon analogic (fix dar d-ala de te plimbi cu el prin casa)Panasonic, care nu costa mai mult de 2 mil si un set complet de farfurii patrate,care nu duce mai mult de 1500000. Asadar, le luam si ceva folositor si ceva frumos. Cred ca vor fi super incantati de telefon.
Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1
Raza de soare spune:
Fetelor, am mai spus ca nasii nostri sunt nasi cu ff multi bani si ca au tot ce-si doresc... Din moment ce am mers mai des la ei, am inceput si puiu' si eu, sa tragem cu ochiu'... au aia... au si-ailalta... au si aia... cand credeam ca au tot, am descoperit ca n-au cuptor cu microunde... si acum suntem in impas... in ianuarie, am aflat ca-si renoveaza total bucataria si aduc mobilier nou... cum sa facem ? sa le spunem direct, cat mai repede, sa nu-si ia micro, pt ca le luam noi ? Si sa-l tinem la noi, sa-l dam la nunta ( asa ar fi normal... ) ? repet, pana acum am descoperit ca e singurul lucru pe care nu-l au... desi idei mai avem, multumita DC...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
pepenash spune:
Raza, daca sunteti prieteni apropiati, cred ca puteti sa le spuneti ca v-ati gandit sa le oferiti cadoul de nunta in avans, sub forma unui cuptor cu microunde. Si il oferiti chiar in avans, adica dupa ce termina de renovat bucataria. Sau tineti neaparat sa il oferiti la nunta? La nunta le-ati putea oferi, daca vreti sa le oferiti ceva si atunci, un cos cu o sticla cu vin/sampanie/cognac/etc, o cutie cu bombonele fine si, daca au si vreun copil, o jucarie. Ambalati cosul frumos, ii puneti o fundita si gata! ...sau ceva de genul asta, adica un cadou mai mult simbolic.
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by pepenash
Raza, daca sunteti prieteni apropiati, cred ca puteti sa le spuneti ca v-ati gandit sa le oferiti cadoul de nunta in avans, sub forma unui cuptor cu microunde. Si il oferiti chiar in avans, adica dupa ce termina de renovat bucataria. Sau tineti neaparat sa il oferiti la nunta? La nunta le-ati putea oferi, daca vreti sa le oferiti ceva si atunci, un cos cu o sticla cu vin/sampanie/cognac/etc, o cutie cu bombonele fine si, daca au si vreun copil, o jucarie. Ambalati cosul frumos, ii puneti o fundita si gata! ...sau ceva de genul asta, adica un cadou mai mult simbolic.
Pepenash over and out!
Multumesc pt ideea foarte buna !... ne gandeam si noi sa-l trimit pe puiu' cu " plocon " la nunta, cu un pui la rotisor, cozonac si vin... si cadoul inainte... si au si 2 baieti...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Mara76 spune:
Eu si sotul meu vom fi anul urmator nasii celor mai buni prieteni ai nostri. Asa ca se exclud din start cadourile. Pai ce, or sa aiba atatea cheltuieli incat numai cadoul pentru noi mai lipsea. De altfel, nici noi n-am luat nici un cadou nasilor, iarasi buni prieteni. Nu vi se pare ca traditiile astea sunt depasite? Mai ales cand este vorba de prieteni de ani de zile? Eu una nu prea le vad rostul. In fond, important este ca nasii sunt oamenii in care ai incredere, care iti sunt alaturi intr-unul din cele mai frumoase momente ale vietii, nu? Si atunci, ce rost mai au cadourile? Pot sa mai inteleg ceva simbolic, dar nu cuptoare cu microunde, seturi de cristal etc.