Cadoul pentru nasii de nunta
Raspunsuri - Pagina 6
floarea de colt spune:
si noi tot pt lenjerie am optat....dar va fi verde sau bej...sunt culorile preferate ale nasei....
deasemeni ne gandim si la un set de cuverturi si perne de alea matlasate pt patul dublu matrimonial ..tot in acealsi nuante...ma gandesc..ca o sa le prinda bine....
am vazut ceva f elegant...si cred ca , nu are dece sa nu le placa...
pupic..
bibyrox spune:
Noi le-am cumparat nasilor o hota pentru ca stiam ca vor sa-si cumpere dar noi am fost mai rapizi si scaune pliante de camping. Adica exact ce stiam ca vor...
Fiind prieteni foarte buni mi-a fost foarte usor sa aflu ce-si doresc! oricum noi discutasem si hotarasem sa nu ne facem cadouri pentru ca nici noi nici ei nu stateam tocmai bine d.p.d.v. financiar. Eh.. cu ocazia asta le-am facut o surpriza!
Ei ne-au cumparat un set din portelan de 52 piese cu farfurii, pahare, cani..etc. Care ne este foarte util tinand cont ca tocmai ne-am mutat singurei!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
Darria spune:
Nu stiu inca ce le vom lua dar vreau sa fie ceva care se va pastra in timp pt. ca sunt primele cadouri.
Am vazut la 5 mil un set de 2 icoane(cum sunt cele de la biserica modelate in metalul acela alb asemanator argintului) micute, format A4, asezate intr-un suport de catifea. E buna ideia? Eu zic ca da.
Mai trebuie si altceva - o sa ma inspir de la voi
idei nunta
nushulica spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Ei ne-au cumparat un set din portelan de 52 piese cu farfurii, pahare, cani..etc. Care ne este foarte util tinand cont ca tocmai ne-am mutat singurei!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
gata v-ati mutat???ati scapat de socri
nunta
m_monique spune:
Noi ne-am gandit sa-i plimbam cateva zile prin Ardeal, dupa nunta de la Tg. Mures unde ei au venit in calitate de invitati de onoare. noi le-am platit drumul, cazarea etc., pt ca ei au cotizat bine la nunta de la Bucuresti.
Din pacate dupa nunta ei nu au putut ramane la o plimbare prin Ardeal, iar eu nu mai am concediu.
La o luna de la casatorie, cand ne-au scos la biserica, le-am facut cadou un album de nunta si celebrul meu sirop de coacaze, de care ei sunt foarte incantati.
Pana la urma le-am cumparat un cadou: in set de 6 pahare de cristal si un set farfurii de 44 piese Luminarc. sper sa fie incantati.
http://photos.yahoo.com/micumonica
nushulica spune:
ieri am achizitionat si noi pentru nasi una bucata lenjerie satin pat king size rosu cu putin negru si un set family cu halate de baie pentru amandoi doau prosoape de fata doua prosoape de baie doua perechi papuci de baie si doua manusi de baie
urmeaza sa caut un set din asta cu halat si prosoape si pentru copilas au un baietel de vreo 4 anisori si mai vedem noi ce le mai luam
ce ziceti e bine oare???nasa a fost de acord cu lenjeria ca am intrebat-o dar de restul nu stie
nunta
noi doi
Ioana-Cristina spune:
Este buna ideea ta Nushuica-lenjeria de pat si halate de baie. Eu nu stiu ce o sa e luam nashior , ma gandeam a ceva care sa le ramana amintire toata viatza...
Ioana-Cristina
Raza de soare spune:
Nushulica, interesanta ideea si... calduroasa !...
Noi inca nu ne-am decis, mai avem timp. Dar avem idei, de aici: o icoana, un set de cafea, din acela care arata ff scump, dar ca pret e moderat, veioze, ma rog, chestii de luminat, ca nasa are ditamai casoaia si inca nu au reusit sa mobileze toate camerele... Nu stiu, ceva, repet, care sa arate scump, dar care sa nu fie... ei oricum au tot ce isi doresc, iar noi... vom fi cu multe cheltuieli, asa ca... tre' sa ne scoatem cumva...
Pana in primavara apar alte si alte idei...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Freia spune:
Surpriza pt nasii de cununie
postat initial de vmariejeane
Buna prietenele mele de suferinta!
Am nevoie de ajutorul vostru. Noi avem nunta pe 30.07.2005 iar nasii nostii s-au casatorit pe 31.07.1999. Dupa 12 noaptea deci va fi ziua lor de casatorie.
Eu si viitorul sot ne-am gandit sa le facem o surpriza tinand cont de faptul ca vor face 6 ani de casatorie tocmai in ziua nuntii noastre.
Da-ti-mi si mie idei, va rog mult de tot....vreau o surpriza draguta.
Ma gandeam initial sa le facem si lor un tort, dar mi se pare mult prea banal. In caz ca nu avem alte idei, asta va fi planul.
Deci astept propunerile voastre.....ahhh, am uitat, sunt tineri, 28ani, repectiv 30 ani, iar noi la nunta vom avea si formatie, poate complotam cu ei la surpriza.
Multumiri anticipate.
postat initial de bibyrox
Buna Marie
Pai io ma gandeam de exemplu sa le inchiriati o camera la un hotel undeva si sa le si aranjati putin pe-acolo... bineinteles sa nu lipseasca tortul (eventual le comanzi din acela inscriptionat cu poza lor) si sampania! Acum nu stiu cat o sa le mai arda de .... caci sigur vor fi obositi dupa nunta dar.... e o idee...
Sau ati mai putea sa le inchiriati o camera undeva la munte sau la mare (dupa preferintele lor) in week-end-ul imediat urmator. Nu v-ar costa foarte mult si eu zic ca ar fi o surpriza draguta!
Poate te mai ajuta si fetele...
Si eu caut idei pentru surpriza pe care as vrea sa i-o fac lui Iuby...
Te pupa fata
postat initial de blanca000
Si eu cunun pe 30.07.2005 si implinesc 1 AN de casatorie (eu facand nunta anul trecut pe 31.07.2004) si pentru mine cel mai frumos cadou este chiar acela ca ii cunun pe finii mei...implinesc un an de casatorie in mijlocul petrecerii lor unde eu sunt nasa...
Babyrox multumesc pt idee. Ar fi ceva. Dar eu ma gandeam totusi la o surpriza pt ziua respectiva, sau mai bine zis sa le fac o surpriza "in toiul petrecerii"
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by vmariejeane
Babyrox multumesc pt idee. Ar fi ceva. Dar eu ma gandeam totusi la o surpriza pt ziua respectiva, sau mai bine zis sa le fac o surpriza "in toiul petrecerii"
--------------------------------------------------------------------------------
Pai dupa 12 noaptea dupa momentul tortului vostru.. puteti face surpriza pentru ei. Vorbesti cu formatia sa cante o melodie preferata de-a lor (tre' sa iti intinzi antenele sa afli ce le place), se sting luminile.. (eventual luati niste artificii de interior) si intra urmatorul tort - tortul nasilor. Poti decora tortul ori cum ti-am zis mai sus cu poza lor sau cumparati un aranjament dragut de tort. Am vazut unul super la Cofetaria Alice pe Mihai Bravu cu niste porumbei albi care stau cioc in cioc iar de ciocurile lor este atarnata o verigheta. Costa 900.000 lei. Foarte dragutz!!!
Altceva... nu vad ce le-ai putea pregati....
Hai ca sunt curioasa sa vad ce surpriza le veti face!
Pupici
PS: Blanca La Multi Ani, tie si sotului tau! Multa fericire, dragoste si intelegere va doresc!
Multumesc pt raspunsuri.....dar mai astept idei.
LA MULTI ANI Blanca!!! O sa tin minte ca ai nunta in aceeasi zi cu nasii mei.
postat initial de Degetzel
Ce zici de un foc de artificii ? ...eventual ceva scris cu numele lor si cifra 6 (de la 6 ani de casnicie ..).
Sau sa pregatiti o prezentare in powerpoint cu pozele lor de la nunta si cu alte momente importante din viata lor si sa o prezentati pe un laptop si videoproiector la miezul noptii...
Foarte interesanta ideea cu pozele si videoproiectorul. Dar e putin complicat...cum "fur" pozele de la nasi. Si in plus sunt si in album, pe hartie....o idee super!
postat initial de Degetzel
Mie surpriza asta mi-a facut-o sora mea la nunta. A luat poze de-ale mele de cand eram mica de la mama, de-ale lui Adi de la parintii lui si mi-a cerut un album cu poze de-al nostru pentru ca vroia sa-l arate nu stiu cui ... niste scuze d'astea. Apoi a scanat pozele (ca nu le aveam in format digital, le-a pus in Powepoint, a facut un montaj frumos, cu muzica... ca sa mai ... s-a chinuit putin... A vorbit si la hotelul unde am facut petrecerea sa-i aranjeze cu un laptop si un videoproiector. Fiind hotel, aveau chestiile astea din dotare, pentru diferite evenimente. Prezentarea a fost super, se apucase lumea sa planga pe acolo ..
Eu zic sa le cereti macar cateva poze de la nunta si cateva parintilor lor de cand erau mai mici si poate aveti si poze mai recente in care apareti si voi cu ei, le scanati si faceti prezentarea. Daca aveti DJ si vine cu calculatorul sau in sala in care faceti petrecerea exista un calculator ati scapat de problema cu laptopul (sa verificati inainte ca merge prezentarea pe calculator). Iar videoproiectorul puteti sa-l inchiriati ca exista firme speciale petnru asta. daca ai nevoie, iti dau eu persoane de contact.
Pupici
Multumesc mult pt ajutor. Problema e ca nu vom avea DJ, ci formatie. Oricum ideea e SUPER!!!
Mai aveti si alte idei fetelor? Eu sunt intr-o pana totala si de obicei ma pricep foarte bine la facut surprize altora, dar acum cred ca am prea multe emotii.
Mai vreau si eu idei!!!! Ajutati-ma si pe mine ca ideea cu videoproiectorul e putin cam costisitoare....
Marie tin sa-ti spun ca datorita tie am gasit si eu ce surpriza sa-i fac lui Iuby. Exact ce ti-au propus fetele.. Nu mi se pare chiar scump. Tre' sa ma mai interesez astazi de videoproiector!
Ii fac un filmulet cu poze de cand era mic....apoi cand ne-am intalnit... si tot asa! Abia astept!!!!
Mersic!
Bibyrox iti dau eu un pret, costa in jur de 150 Euro. Am vorbit cu Ralucita noastra si atat mi-a zis ca e pretul
Freia si Alexa
anangel_lexi spune:
Eu pentru nasii nostri am comandat din catalogul Quelle un set de ceasuri de mana pentru el si ea, foarte elegante si deloc scumpe si o sa le mai luam o perdea frumoasa ca am auzit-o pe nasa spunand ca si-ar dori asa ceva.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Mai sunt 11 zile pana la nunta mea :)