Cum va rasfatati sotii/iubitii?

Cum va rasfatati sotii/iubitii? | Autor: iarina

Link direct la acest mesaj

Vorbim destul de des despre sotii/iubitii nostrii, marea majoritate suntem fara probleme in casnicie sau in cuplu, ii iubim, am spus-o si pe forum....dar cum ii rasfatati? Voi cum procedati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Pai eu ii caut in coarne, ii fac toate poftele alea culinare si din ala nebun....Ne intelegem super, sintem pe aceiasi lungime de unda... Mama mama ce sotie are o nebunie.... toata treaba e sa nu ma calce pe coada ca brusc devin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

ohohoho... spinos problem!!!
ai dreptate, de iubit ne iubim, si sper ca nu suntem inca din cei cu probleme. doar ca nu prea mai am timp (sau chef?!) sa-l rasfat, pt ca pe moment mi se pare ca balanta rasfatului sta de prea multa vreme inclinata in partea mea. adica nu prea mai ma simt si eu rasfatata, dorita, samd... cred ca ince incercam sa ne gasim drumul alaturi de 2 copii, desi cel mic are deja 1,5 ani, inca e destul de greu sa gasim timp pt noi.
in fine, il rasfat si eu cu cate ceva culinar... si-l sarut seara la culcare, ba chiar uneori am cate o propunere indecenta...
asa ca sper sa treaca pana la urma perioada de tranzitie, si sa ne revenim.

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Eu consider ca-l rasfat extraordinar de mult cand ii gatesc ceva Pt. ca nu prea ma pricep si efortul este mare. Insa ii cumpar tot felul de chestii care ii plac, nu cine stie ce, maruntisuri, ii spun ca-l iubesc, il alint, il ascult atenta cand vine bosumflat de la serviciu si incerc sa-l inveselesc.
El imi cumpara carti si flori cand ma stie necajita de ceva....si e asa dulce cand vine cu bratul plin de flori acasa...si gurita rotunjita intr-un zambet frumos....ma topesc ce mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Pai sa vedem ,il cam rasfat ,dar si el pe mine ma rasfata mult mai mult.Ii gatesc cate ceva mai special ,ii pregatesc o baie plina de spuma si esente, ii fac un masaj,ii pregatesc o seara nebuna..,ii cumpar dvd -uri cu muzica si filmele preferate.

ALINA "Zambeste-i vietii ,si viata iti va zambii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Il alint ca pe un copil mic. Si lui ii place teribil sa se rasfete.

Felicia

http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
http://community.webshots.com/user/felicia0606

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Pai nu stiu daca e rasfat,dar eu ii caut de imbracat,ii dau,sint ca o mama,ii mai duc cafeaua cind imi cere la pat,rar il mai spal pe cap,ca-i place ca-i fac masaj...

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Si eu imi rasfat sotul, dar nu prea des... mai mult ma rasfata el pe mine. Il cam las sa isi doreasca "gratiile" mele. De regula, ii fac mici cadouri: un fular, un after shave, o apa de toaleta mult ravnita... sau iesim impreuna ca "pe vremuri" (cand nu aveam fata). Mai dati-mi idei, poate ma mai imbunez...:)
Dora, Ami si Ionutz

I'm the best, so "beep" the rest!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

cu nuiaua?
cu acid azotic?
cu motocoasa electrica?
cu cianura?
sau pur si simplu dimineatza doar un ceai sanatos de plante: matraguna, cucuta si semintze de lumanarica?

bineintzeles cu de rigoare

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

quote:
Originally posted by energy

cu nuiaua?
cu acid azotic?
cu motocoasa electrica?
cu cianura?
sau pur si simplu dimineatza doar un ceai sanatos de plante: matraguna, cucuta si semintze de lumanarica?

nechezol

esti de coma

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

quote:
Originally posted by energy

cu nuiaua?
cu acid azotic?
cu motocoasa electrica?
cu cianura?

nechezol

Aoleooooo!!! Mai voi sinteti Familia Adams???
Parca va si vad in tangoul ala indracit al lor!!!

Mergi la inceput