Copilasi de oct-noi-dec 2003(49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Ven, urari de sanatate mamei!

Pupici la micutii scumpi ca mi-i drag sa aud cat sunt de nazdravani.

fetele mele sunt bine si ma bucur ca am traversat niste geruri asa cumplite fara nici o raceala zdrvana. Maia e plina de muci da' asta e ceva care se intampla oricum constant. Motiv suficient pentru care, somnul si papatul sunt niste mici cosmaruri. Da, trece si asta!
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Hello!

Ven sanatate multa mamei tale.Cat sta in spital.Imi inchipui ce greu ii este singura.Of.

Elenalove,mei dar cate nazdravanii pe capsorul lui Alvaro.Aveti mare grija.

Ileana ce bine ca a-ti trecut cu bine si peste asta.Si nu a ramas nici o urma la piciorus

La Buc. e zapada muuuulta cum spunea si Alina.Dar parca nu m-ai are farmec daca nu a venit cand trebuia.

Care si-a "dat" cupilu cu sania?Cum s-a comportat?

Vladutz e si el tare nazdravan.Tzipa cum nu ii convine ceva.Inca nu se tranteste pe jos in schimb tzipa de te surzeste.
A m-ai invatzat cateva cuvinte:"nu m-ai e","nasu","nashu"(ca nasha zicea de ceva timp si era gelos nashicul),"adu"(sa ii aduc ceva-si arata cu mana inspre acel ceva)"na"(sa iau).
Si parca vam spus ca ii da o maselutza.Deocamdata are doar incisivii(8)

Pentru restul mamicilor si copilasilor multe

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Am uitat sa va spun ca de cateva zile Vladutz deshide usile.Se ridica pe varfuri si apasa pe clantza.S-a facut baiat mare.

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Mey, dar nu se opreste zapada asta???Ninge in continuu!!!!!!Ieri seara am iesit cu sania, si nu prea i-a placut, poate si ca era intuneric, ningea si batea si vantul.Vom iesi si azi, poate se va obisnui.Desi punea mana pe zapada, nu cred ca era tare incantat!
Ver@ bravo, ai un baietel harnic, la vorbit. Alex nu zice nimic concret, el e prieten cu limba piticilor! A inceput sa cante:LA LA LA LA LALA, si asa o tine pana ma inebuneste.
Gata, am plecat sa-l hranesc, ca deja e suparat ca am uitat de el!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Noi n-avem sanie... Si ninge la Buzau o frumusete. Io-s topita dupa zapada, as sta afara tot timpul... Am iesit cu Luca pe jos, dar dupa vreo 20 de min s-a pus pe plans si l-am adus in brate acasa. Abia imi mai simt mainile de greu ce mi-a fost sa-l car...

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Ven,sanatate multa mamei tale!
Cred ca iti este f greu ca nu esti alaturi de ea,dar oricum este bine ca te duci cind vine acasa sa stai cu ea.Imi pare rau ca nu sunt la Buc ca te-as fi putut ajuta sa ma duc la ea la spital ca poate avea nevoie de ceva.

Noi suntem la GL si este tare bine sa stai toata ziua sa nu faci nimic,ca acasa deja ma saturasem de treburile casnice,asa ca o sa tot mai stau pe aici.
Partea proasta este ca e f frig si viscol,nu putem iesi afara sa ne bucuram de zapada dar oricum nu este f mare.Poate maine avem mai mult noroc.
Ieri am coborat sa iau ceva si imi inghetase capul ca nu am stiut ca este asa frig sa-mi pun ceva.
Aseara am fost la cineva in vizita care avea un catel peckinez cu 2 pui mici de 3 saptamini de care Julia a fost f incantata.S-a jucat cu cateii,ii lua sa-i pupe pe toti,iar pe cei mici ii mangaia si ii punea la mine la tzitza sa suga si ei sau le dadea biberonul cu apa,a fost f haioasa.
Am vb si cu Vilma,sunt bine cu totii,tocmai ii facuse Ror-ul lui Tudor si era cam marait.Va transmite salutari la toate.

Eu i-am luat Juliei Imuno Royal Junior(echinaceea si propolis)dar nu stiu daca este bine sa-i dau,pe prospect nu scrie de la ce virsta se incepe dar auzisem ca de la 2 ani.Acum nu prea stiu ce sa fac,dar ma gandesc ca nu are ce sa-i faca rau.

Va pupam

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ven multa sanatate mamei tale. Stiu ca e greu, dar bine ca se simte mai bine.
Valeria cum vi se pare acasa? Poate la intoarcere o sa fie mai cuminte si mai obosit. Pupici.
Elena chiar aseara vorbeam cu tati, care zicea ca-i e frica sa nu se arunce copilul/monstrulica din patut. Eu cu gandul la voi (ca nu s-a plans nimeni de asta pana acum) am zis ca nu se poate. Daca altii nu pot, ea de ca sa poata. Acu' ca te aud pe tine....trebuie sa avem grija. Nu stiu cum...om vedea.Mostenitoarea noastra in ultimele zile a dormit ceva mai bine (dupa cosmarul de saptamana trecuta de care va povesteam).
Zilele alea, nu stiu daca v-am povestit, ma jucam cu ea pe jos si am zis sa pun un pic capul jos...am adormit fara sa-mi dau seama. Cred ca doar vreo 10 min, dar se putea intampla orice. Eram asa de obosita si nedormita...puteam adormi in orice conditii si pe oriunde. M-am speriat ca in camera, langa noi, fusese mobilul la incarcat, il scosesem dar cablul era inca in priza. M-am trezit cu gandul la el, sa nu bage capatul in gurita....
Acum, de ieri, iar a inceput spectacolul nocturn. Aseara iar am lasat-o si nu m-am dus la ea (dupa ce am culcat-o de vreo 3 ori eu si 4 tati). Dormea si cum intram la ea in camera....oa,oa,oa...
Ieri intr-un final s-a asezat in pat, dar acum doua nopti a dormit aproape toata noaptea in picioare.
Ileana i-as face poze, dar e intuneric si daca aprind lumina incepe sa urle, asa ca tot n-o prind dormind...
Dimineata asta dupa o noapte...plina...s-a trezit la 6 am. A adormit pe jos in sufragerie (acolo a vrut)iar eu am zis sa stau un pic cu ea. Am adus o pilota si ne-am trezit pe la 9,30.
Asa am ajuns, cu 3 dormitoare si 3 paturi sa dorm pe jos.
E foarte distractiv la noi, ma enerveaza ca nu-mi dau seama ce are sau ce vrea. Cred ca nimic, cred ca se rasfata si vrea cu noi.
Dar cum nu se poate....sper sa-i treaca repede.
Acum va pupam tare pe toti,
Alexandra si bebelina Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Buna!

Ven, multa sanatate mamei tale!

Si Sandra prima data cand am iesit pe jos in zapada nu a fost prea incantata.Dar acum, si cand iesim cu sania se cere pe jos, fuge prin zapada, a si cazut cu fata in zapada dar nu a zis nimic, s-a ridicat si si-a continuat drumul.Nu o intereseaza nici daca o ninge pe fata.Am dat-o cu saniuta si pe deal in jos si i-a placut foarte mult.
Dar noi iesim de obicei seara, ca pe ziua nu ii place,e prea puternica lumina si isi lasa capul in jos si se tot maraie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare dragelor,
Am citit si eu ce ati mai scris voi pe aici si chiar m-am distrat cand povesteati ce nazdravanii mai fac prichindeii vostri.
Trebuie sa va spun ca imi pare cumplit de rau ca nu ati reusit sa imi vedeti pozele de pe My Yahoo... , dar se pare ca eu trebuie sa fac ceva,nu stiu ce acolo,ca sa le poata vedea toti.Chestia e ca daca aleg optiunea "share the photos" imi zice ca pot face asta doar trimitand e-mail cui vreau eu si sa-l invit sa le vada.Asa ca eu nu stiu ce e-mail pot scrie astfel incat sa le vedeti si voi.Am vazut ca multe din voi aveti puse poze in subiecte,adica dupa ce scrieti atasati pozele.Cum faceti fetelor chestia asta,ca eu nu vad nici o optiune care sa imi dea voie sa fac asa?
Sa stiti ca si nepotelul meu a patit la fel ca Luana cu zapada:si lui i-a fost teama prima data,pe urma si-a revenit.Azi am dat-o si pe Luana prima data cu saniuta.I-a placut pana a cazut de pe ea si pe urma nici nu a vrut sa se mai uite la ea.Am si bulgarit-o putin ,a cazut si cand si-a vazut manuta plina de zapada s-a pus pe un urlat....de ziceai c-o taie careva. Apoi tot timpul plimbarii a avut grija sa nu mai cada,iar spre final a facut ce face mereu : l-a fraierit pe taica-su s-o ia in brate.Degeaba i-am zis ca e vrajeala,lui Marius i se rupe sufletul de odoras si nu-i poate rezista. Zau,si pe tata-su si pe frate-su ii fraiereste Luana.Amandoi parca ar fi de plastelina si asta mica face ce vrea cu ei.Si ei doi fac,asta e culmea,chiar Fac ce vrea ea !!!!!!
Citeam de lacrimi de crocodil si personalitati de pici alintati....HA! S-o vedeti pe Luana cotofana ce face.....cum se tranteste cu curu' de pamant,cum urla de se inroseste la fata,cum daca ii zici ceva tipa la tine si spune in limba ei ceva ce pare a fi injuratura si , piesa de rezistanta , lacrimile carora nimeni nu le rezista si care sunt asa de mari si se innoada sub barbiuta aia mititica...La mine nu prea tin toate scenele astea si cred ca a realizat Mandra ca asa e,in schimb pe baietii mei ii termina...La mine a vazut ca daca ma supara si vine si ma ia de gat si intinde gurita ma topesc toata si ma fac muci...Asa ca s-ar putea spune ca toti suntem la picioarele ei si nu degeaba , cand tatal ei ii spune "printesa cea frumoasa a lui tata" , e ingamfata si ciufuta.
Dragelor, sa stiti ca am mai pus 2-3 pozisoare in album,sper sa le vedeti si va rog spuneti-mi si mie cum puneti pozele atasate aici ,unde raspundeti.
Eu va pup pe toate cu mult drag si va urez si va doresc sanatate si voua si familiilor voastre ,iar picii vostri sa fie sanatosi,voiosi si ne-cuminti...

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Nu mai reusesc sa termin ce am avut de acum 2 zile...dar sau strans altele.
Alvaro plin de muci si tuseste.ieri iar a cazut sub ochi mei de si-a invintit pe loc piciorul(dedesput unde era julit).Aseara a zbierat non stop de am crezut ca imi voi smulge parul din cap.
Sotul la linistit ca eu pur si simplu nu am mai putut ...am cedat cu nervi sunt la pamant.
Este greu dragelor cand nu avem pe cineva sa ne ajute, abosolut pe nimeni deci eu sunt 24 cu 24 cu copilul.Sotul cand vine de la servici frant de oboseala il mai ia el dar il cred si pe el ca este terminat de la serivici...MAMA mea nu vrea sa se apuce de acte sa o chem aici ca zice ca ii este frica de AVION...pe sora nu o pot aduce ca sanse putine la primirea vizei iar pe SOCRELA nici sa nu ma gandesc.ASA ca stau si ma imbolnavesc de nervi(deja sufar cu glanda tiroida) si imi cresc singura copilul ca asa este si nu am incotro.

Azi sa trezit de la 5 si mi-a tras un mare biberon in nas si mi-a curs sange de nu stiam ce sa mai fac.Pe la ora 10 am inceput sa ma joc cu el pe covor si a luat o masinuta si pufff cu ia in capul meu pe la spate.Ce sa ii fac l-am certat si i-am spus ca nu si el radea si tragea parturi.
O sa chem si eu NANY 911 ca nu se mai poate cu el.
L-am pus in patut sa faca nani si stie sa se prefaca pana ies eu din camera inchid usa si aud zdupp asre din patut.Nu mai am unde sa dau salteaua jos ca este la maxim.Se catara exact ca o maimuta peste tot.

gata mi-am varsat nervi...merg sa termin treburile ca sunt aiurita .
De sapt viitoare sper sa merg si eu la sala de fittneesssss macar de 2 /3 ori pe sapt ca sa mai evit stresul la glanda ca altfel ma internez la nebuni.

super mami sa sti ca nici eu nu am crezut ca se va da jos din patut dar jur ca zici ca este maimutica daca il vezi.Asa ca aveti grija cu bebelina voastra Isabela.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput