Copilasi de oct-noi-dec 2003(49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Buna!

Ana-Maria, poti sa iti faci un cont pt poze la
http://community.webshots.com
Pe webshot, cand inri in contul tau,ti se da si adresa pe care sa o dai alcuiva ca sa iti poata vedea pozele.Nu stiu cum e la yahoo pt ca nu am album de poze la ei.

Elena la Alvaro nazdravanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Si pe Codrin il tragem cu sania de cind avem zapada in Timisoara, nu de alta, dar cu carucirul e mai greu acum Il infofolim bine cu o paturica si il legam cu o curea de spatarul saniei ca sa nu cada. Nu are el nici o taina. Sta in sanie ca boierul, nici nu ride, nici nu plinge. Nu stiu daca ii place sau nu, cred ca nici el nu stie

Super-mami, Codrin a bagat deja in gura capatul de la incarcatorul de mobil, si era in priza incarcatorul... Dar n-a patit nimic, nici fiu-miu, nici incarcatorul. Oricum e un curent f slab, vreo 6 volti, daca nu ma insel.
Elena, te inteleg perfect si stiu ca e nasol sa n-ai nici un ajutor cu copilul si sa trebuiasca sa stai cu el 24 de ore. Dai in dileala. Eu de ce crezi ca am zis "stop" si m-am dus inapoi la servici, ca sa-mi mai "clatesc" si eu neuronul, si sa ma intorc acasa cu drag. Norocul meu e ca am cu cine sa las copilul si nu trebuie sa-l dau la cresa. Nu pot decit sa-ti tin pumnii si sa-ti urez sa ai rabdare si nervi tari, ca trece si perioada asta.
Carmen, ce bine ca ai gasit alternativa pentru Matei. Dar pina acum nu exista milieu familial, sau nu ai stiut tu de el ?
Ana-Maria, pe unde locuiesti in Timisoara ?

Fetelor, de joia trecuta Codrin umbla singur in doua picioare. Bine, mai facea el si inainte citiva pasi, dar acum a inceput sa mearga mai hotarit. Dar trebuie sa fim tot dupa kuru lui, ca inca nu e foarte stabil pe picioare si se dezechilibreaza cind ia curba
Are 7 dinti si doi colti de masele. Acum am vazut ca ii da in sfirsit si al 8-lea dinte, ca era culmea sa iasa maselele si ultimul dinte sa faca pe nebunul. Alte noutati nu mai avem.
Am pus niste poze noi de la Craciun si de la ziua lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Elenaove de patzaniile tale cu Alvaro.Dar sa nu te superi pe mine ca stiu
ce inseamna sa te umple de nervi.Biata de tine.pe genunchiul lui Alvaro

SimonaR felicitari lui Codrin pt. curajul de a merge singurel.Cum vi se pare?Parca ar fi un robotel,nu?
Pozele inca nu reusesc sa le vad.

Julia23 e o scumpa printesa ta.Auzi,sa le dea papa la catei.Vladutz mamei mele ii "facea semn" sa vina la tzitzi.Adica o apleca spre tzitzi

Am iesit si noi afara la zapada.Sambata l-am tinut pe Vladutz cocotzat pe calorifer la geam sa vedem cum ninge si ii spuneam intruna "zapada-zapada",iar el acum ii spune "apada".Lui i-a placut tare mult.Sper sa reusesc sa pun pozele.Dar merge f. prost netul
Tati i-a facut un bulgaras mic de zapada si nu i-a m-ai dat drumul.L-a si "gustat".
Sanie inca nu avem.

Am o problema.Vladutz baga degetul in nas.De unde pana unde...nu stiu.Ca doar nu stau cu degetul in nas in fatza lui.
Dar a gasit si el o gaura,nu?

I-am dat cartofi prajiti cu mujdei.De fapt s-a servit singur.Statea la mama in brate si si-a bagat degetul in farfurie si...i-a placut.Sper sa nu ii afecteze cu ceva.

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna!!!
Am fost si noi azi afara, pe zapada. Alex se arunca in zapada, ceea ce ma dispera pe mine, ca se udau manusile. Pana la urma i-a placut zapada. Am facut si niste poze, sper sa le am maine, sa le vedeti.
Acum 10 min l-am culcat, nu vroia sa doarma. Noi am dat jos o gratie din fata de la pat, ca avea de cateva ori tendinta de a sari din el, si acum una doua, el coboara din pat. Doar daca ii e bine somn, atunci se culca, dar daca nu, coboara din pat si vine la mine.
Acum doua seri,l-am spalat, l-am hranit si l-am culcat in pat, am iesit din camera si am inchis usa, vin peste 20 de min, copilul meu doarme pe jos, fara sosete(eu il culc cu sosete)!
Elena consoleaza-te ca nu esti singura!!!Eu n-am nici un ajutor, doar de la sot, care vine seara acasa. Deci grija copil si grija casa, curatenie, mancare(si multa), duc si la 4 firme contabilitate toate sunt pe umerii mei!Asa ca, capul sus si privirea inainte, esti o femeie puternica si curajoasa, si toate astea nu trebuie sa te doboare!
Julia23, vroiam si eu sa-i dau lui Alex ceva pentru imunitate, dar deja am sa vorbesc cu pediatra la urmatoarea vizita(la 1 an si 3 luni). Ca atunci vreau sa-i fac si vaccin Virilix.
Mey fetelor, cred ca pe 17 februarie voi avea si eu examenul auto!!Deja mor de frica, m-am apucat sa invat legislatia!!!
Gata plec, ca am ciorba pe foc!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Ver,tie cam cit iti maninca piticu?Ma refer daca maninca bine,ca Julia mea nu prea maninca deloc,ciuguleste putin si gata,in rest vrea tzitza toata ziua.Chiar ma gandesc sa o intarc dar nu stiu cum.
Eu ma gandesc ca poate si din cauza ca acum ii ies toti canini,dar vreau sa stiu cit papa al tau puiut.
Si asa ma inebuneste socrela toata ziua ca nu maninca deloc,ea zice ca nu-i dau pasat si de aia nu maninca,dar ea nu vrea nimic.
Azi a mancat putina carne de pui,4 Danonino(exceptie) si o felie de paine cu citiva cartofi prajiti.
Ieri i-am dat putin peste si putine icre de stiuca proaspata facute in casa dar nu prea s-a omorat.

Alina,spor la invatat si bafta la examen!

Am iesit si noi azi la zapada,Juliei i-a placut f mult,se apleca si se juca cu zapada,vruia sa o bage in gurita,mergea prin zapada si a vazut ea ca aluneca si se tot impingea ca ii placea.

Voi cum tineti copii sa mearga prin casa?Ca soacra ma inebuneste sa o tin cu ghetute ca sa-i tina piciorul si sa-si formeze mersul bine.

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna,
Am intrat repede sa va salut. Nu prea mai am timp nici sa citesc, dar'mite sa scriu, dar nu vreau sa ne uitati, ca ne revenim noi.
Suntem bine, Stefi in continuare la bunici, unde ii merge super, nu ma asteptam, s-a facut un mare voinic si smecher...
Eu cu amenajarea apartamentului si cu examenele(daca m-am hotarat sa ma destept la batranete, deh).
In rest, cotidiene.
Pupici,
Carmen si Stefi

http://community.webshots.com/user/carmena092003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Am deschis sub. cu nr 50!!! Poftiti!

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput