Copilasi de oct-noi-dec 2003(49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Referitor la "crizele de personalitate" ale lui David si pusul in genunchi in mijlocul strazii avem ceva probleme.
Metoda ignorarii merge cind scena se petrece in casa dar cum reactionati voi daca ea apare pe strada ca eu pur si simplu nu stiu ce sa fac.
De inteles intelege ca nu este voie sau ca il cert dar face tot ce vrea el.
Credeti ca este prea devreme pentru inceperea "educarii" incapatanarii copilasilor nostrii?

Mariana si DAVID(11.10.2003)

Mergi la inceput

Tot eu!

Mai Ileana m-am uitat la pozele cu Luca si e foarte simpatic,dar cred ca te rupe de spate la cit de durduliu este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ven suntem alaturi de tine si vei vedea ca totul va fi bine!E foarte bine ca te vei duce acasa, sunt sigura ca mama ta va avea nevoie de tine si te vei simti si tu mai altfel!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

venera, bine ca a trecut cu bine operatia. ne gandim la voi!

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele, si bine v-am regasit.
Noi suntem de o saptamana in Craiova si e durere ca nu ne refacem dupa zbor. Luca se trezeste in fiecare noapte de la 1,30 la 5 si are chef de joaca. Eu pentru o perioada stau la socrii iar Luca nu e obisnuit cu ei, drept pentru care stau in fiecare noapte cu el sa ne jucam. Soacra doarme bine merci. Sunt cam amarata.
Am zis ca de asta-aseara ii dau un pic de Romergan sa-i fac un pic programul de noapte. E vreo problema daca ii dau numai jumate de doza de Romergan? cam am emotii.
Pe zbor a fost foarte nazdravan. Din 9 ore nu a dormit decat doua, a umblat peste tot, au fost 5 copii in avion, toti dormeau cu exceptia lui Monstrulica. Nu stiu ce ma voi face la intoarcere cand voi fi numai eu cu el.
Va pupicesc si va scriu saptamana viitoare cand ma fac de un calculator nou si o retea la RDS.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

BUNA,

Ciuf bine ai revenit la Craiova.
O sa iti trimit pe PM numarul meu de telefon si daca vrei poate ne intalnim.
Ven sanatate multa mamei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Fetelor, dar ce ninsoare e pe capul nostru!
Azi copilul meu a cazut din pat(sarea pe el)cu capul in jos, s-a zgariat pe nas, i-a si curs sangele.
Am fost si afara, dar era sa ne sufle vantul, asa ca s-a terminat plimbarea repede. Mai iesim si diseara impreuna cu tati sa ne jucam cu zapada!Ne imbracam adecvat vremei, ca eu am iesit cu capul gol, pe tocuri, bine ca ma tineam de carucior, ca picam in fund de cel putin 10 ori!!!
Dar ce e cu linistea asta pe aici????
Sau ati iesit afara cu sania!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Bai fetelor, rusine! . Ce e cu linistea asta pe aici? Deschid pagina de la DC si nu am ce citi! Vedeti ca vin cu pe voi .

Noi suntem bine, azi s-a mai incalzit si la noi putin, si avem de gand sa ii luam o sanie lui Matei si sa il scoatem un pic prin zapada ... sa vedem daca i-o place.
Am rezolvat si cu statul lui Matei ... am gasit un milieu familale aici langa noi, e vis-a-vis de noi si e doar Matei si inca un baietel de 1 an si 3 luni (adica sunt exact de aceeasi varsta) ... sper sa se acomodeze bine si sa nu se mai imbolnaveasca ... ca de facut anticorpi sper ca si i-a facut data trecuta la gradinita veche.

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bonsoir!

Ven, insanatosire grabnica mamei tale! Si tie putere sa o ajuti sa fie bine. Nu te mai scuza ca te plangi aici, suntem prietene si daca e nevoie de-o vorba buna, de-un ajutor, oferim cu placere!

Carmen, ma bucur asa de tare ca nu-l mai duci pe Matei la Cresa! Of, sper sa nu te mai aud ca iar e bolnav.

Alina, ce ascunzatori interesante a gasit Alex. Macar stii unde sa cauti daca a disparut ceva din casa. Si bine ca nu le duce pe toate la gunoi. :))

Am scos ieri dimineata gipsul la copil. Are o rana micutza dar care nu pare sa-l deranjeze la incheietura, cred ca l-a ors pansamentul. Si merge bine, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Noaptea urla si se agita mai rau ca atunci cand i-au iesit caninii, dupa 3 seri consecutive de agitatie maxima i-am dat in seara asta 3.5 ml Romergan si sper sa se odihneasca putin. Dimineata e asa obosit cand se trezeste ca nu se tine bine pe picioare, bietul de el. De noi nu mai zic...

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ven insanatosire mamei tale.

adameasca , eu cred ca sunt vorbiti mey copii astia ca Alvaro a cazut zilele trecute dupa topogan si mai sa isi franga piciorul.
sa zgariat tare pana la sange in genunchi dar multumesc lui Dumnezeu ca nu si-a rupt picorul.
Sub ochi mey sa aruncat nazdravanul

Este bolnav de 2 zile ii curg muci si tuseste ca un magarus.Il tinem deocamdata pe tylenol sa vedem ce rezultate avem iar de nu ii trece o sa mergem luni cu el la DR.

Alvaro face rele ...se catara pe patut si se arunca de acolo jos.Am lipit patutul de pat ca sa cada in pat ca de nu in cap vine si el frumos se ridica si o ia la fuga prin casa.

Revin ca sa trezit

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput