Copilasi de oct-noi-dec 2003(49)
Raspunsuri - Pagina 11
adameasca spune:
Mara, hai ca nu mai ai mult de asteptat si suna sotzul tau din Otopeni. Tare sunt grele asteptarile, am trecut si eu prin asta de vreo cateva ori si te inteleg tare bine.
Carmen, pai normal ca se smechereste pe masura ce creste.
Luca face mofturi la masa de seara in sensul ca nu mai vrea mancare gatita. Uscaciuni de tip cremwursti, ou, omleta, sandwichuri cu Almette, cascaval, branza topita, etc merg tare bine.
Sa vi-l parasc: de 2 zile se tavaleste pe jos de-a-binelea daca nu-i convine ceva. Urla cu lacrimi de crocodil si cu un gest teatral jap pe jos, suspinand. Sau daca il iau pe sus de undeva azvarle din picioare de am mari sanse sa-l scap pe jos.
Azi a fost mai incantat de zapada, dar nu vrea sa puna mana pe ea. Mai nasol e ca din cauza gipsului nu l-am putut da jos din carutz, sa mearga prin zapada, a stat cumintel acolo si a admirat privelistea. Ghinion...
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
Ven spune:
Ooo, Ileana, noi demultisor ne trantim pe jos si urlam cu lacrimi de crocodil cand nu ne convine ceva......Dar cica exact asa faceam io, si uite acu' ce fata cuminte sunt!
Pe bune acum, la noi in fam. asa a fost:
- eu - foarte rea de mica-mica, apoi cel mai docil si mai cumpatat copil
-sora-mea - cuminte de mica-mica, apoi cea mai afurisita copila ever
Asa ca ma imbat si io cu apa rece, ca va fi cuminte cand va fi putin mai mare Markus....
Dr. noastra si cartile citite spun ca in caz de asemenea "crize" trebuie lasat copilul sa se manifeste, sa il ignoram, sa ne prefacem ca nu ne intereseaza DELOC, observand totusi sa nu-si faca rau, sa se raneasca tare. Si sa asteptam sa treaca perioada acestor "crize" in care fac exercitiul impunerii propriei vointe - adica pana pe la 3 ani
Asadar, eu sunt optimista.
Noapte buna!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si
adameasca spune:
Ven, fix acelasi tratament il aplic si eu in crizele de isterie: ignorarea. mai greu cu mama, care se crizeasta instant cand Luca face bazdacii fix pe gresie in Bucatarie, langa usa de la balcon. Cica raceste copilul si io nu fac nimic.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
Ven spune:
Ileana, si sotioru' din dotare si socrela se reped sa ridice copilu' de pe jos, dar chiar asta seara i-am "pus la punct" si le-am explicat cum se procedeaza si de ce
Pe mine cica m-a vindecat bunica-mea, cu vreo cateva palme la fund in fata cofetariei ...cel putin asa se lauda ea, draga de ea....
si
ver@ spune:
Buna dimineatza!
Mei,da' voi dormitzi nu gluma Vladutz a dat trezirea la 7:30.
Ileana domne dar ce dragalas e Luca.Si are niste bulanase...Chiar,ce ii face piciorusul?
Mara03 "la multi ani" si sa va iubiti mult.(27 ian)
Alina "la multi ani" si sa va iubiti mult.(1 feb)
Pupicei la restul copilasilor dragalasi
Lui Vladutz ii da o maselutza stg. jos.Nu stiam de ce tzipa toata ziulica si de curiozitate l-am pipait.Dar pe mine nu m-a muscatca am bagat degetul pe lateral si cu toata sraduinta lui sa ma muste nu a reusit
Acum cand se loveste vine la mine sa il pup si zice intruna "buba".M-ai zice "puta" (putza) si arata spre pampers
Cam atat despre noi.In rest suntem bine.
M-ai "vorbim"
Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
dpintilie spune:
Salut fetili!
Pupici pentru toti copilasii accidentati. Sa va treaca repede.
Am vazut si cateva poze, Carmen, Ileana, pe mumusetile voastre!
Ana, bine ai venit pe la noi. Ai 2 copii tare scumpi. Sa-ti traiasca!
Mara, Alina, La multi ani fericiti impreuna!
Mara, e tare stresanta asteptarea asta pana poti vorbi la telefon. Asa sunt si eu, astept cu ochii pe ceas ora la care trebuie sa aterizeze pe vreun aeroport si apoi sun repede. Am patit si ca a avut intarziere avionul si am fost terminata psihic. Am sunat la aeroport sa aflu ce se intampla.
Asa, crize de care vorbiti voi are si Andrei. Seara, cand il spal, cand vreau sa-l ridic sa-l spal pe celea, face un scandal monstru. Da din picioare, se zbate. Si isi ridica mainile sus ca asa stie ca aluneca si nu il putem tine in picioare. Si din pacate nu pot sa ignor manifestarile, ca cupilu trebe spalat totusi la fund. Si nu il pot lasa sa doarma in vana(chiar daca asa imi vine sa fac).
Ora de somn e undeva pe la 8:30, dar tinand cont ca mai nou baietul meu a urmat tendintele generale de pe aici si se trezeste la 3 sau 4 si se joaca, am hotarat ca e omul prea odihnit cand il culc. Asa ca aseara a luat somn abia pe la 9:30, dupa ce in timpul zilei a dormit doar o ora. Dupa-masa l-am purtat peste tot, prin oras, la servici. Si uite asa cupilul meu a dormit TOATA noaptea, doar mama-sa s-a tot trezit sa-l inveleasca. Vreau sa-i fac un saculetz mai subtire, ca asta pe care il avem e prea gros si nu doarme de cald.
Si daca il culc tarziu adoarme si usor, fara sa mai faca scandal.
Aseara a fost o faza de pomina.Eu m-am dus sa fac dus si l-am lasat pe Luci sa se ocupe de hranit cupil, adormit cupil. Nu a vrut sa manance de la tat-su decat vreo 50 ml lapte, dupa care a inceput sa care biberoane prin patutz, sa dea ocol patutzului, tot felul de prostioare. La un moment dat s-a lasat in genunchi si cu capul pus jos. Si a ramas asa, a adormit pur si simplu. Luci statea si se uita la el si astepta ceva reactii...Si nimic, a adormit bustean. Am ras de m-am imprastiat de bietul copil rupt in doua de oboseala.
Mi-au venit si mie rusnacii...Am scapat de un stres. Chiar era prea de tot sa fi ramas insarcinata cu toate precautiile luate.
De luni incep tratamentul pentru obezitatea mea. Sper sa dau jos si sa-mi si schimb metabolismul.
Vroiam sa va mai spun cate ceva, dar nu mai stiu ce.
alinkav spune:
Buna!
La noi nu e nimic nou, doar ca ii place inrerupatorul, si arata toata ziua cu degetul spre el, ca sa se joace, adica sa aprinda sau sa stinga lumina.
A inceput si Alex sa aiba crize de personalitate, nu cade pe jos, doar in genunchi si tipa cu niste lacrimi, de crede ca va primi tot ce vrea!Sotul il ia repede in brate, dar eu nu.
N-am reusit eu sa ma uit in gura lui, nu ma lasa.Doar cu degetul incerc sa "vad" si eu vreo masea.
Ana nu se vad pozele, dar din cele din album, le-am vazut si ai doi copii foarte scumpi.
Am luat si eu carticica "Iepurasul Urechila". Deja a indragit-o!
Ieri a deschis congelatorul si a bagat intr-un sertar cana lui din care bea, eu desigur n-am stiut nimic, si o scoate azi dimineatza de acolo, toata inghetzata si cica vroia sa bea!Eu nu mai puteam de ras. Mai tarziu ii faceam de mancare si deschide el cuptorul si scoate de acolo piatra de ascutit cutite!Cand a bagat-o, nu stiu, cert e ca are el ascunzatoarele lui!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
mara03 spune:
alina, m-ai distrat cu ascunzatorile lui alex. tudor ia tot ce-i pica in mana si arunca la gunoi. si-a arunat si biberonu', mi-a aruncat si farduri...daca nu suntem atenti ramanem fara lucruri in casa.
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!
Ven spune:
Fetele, m-am linistit putin. Mama a fost operata azi la cap la Spitalul Bagdasar in Buc. a 2-a oara. Prima data s-a operat acum fix 1 an. La 8 era dusa deja la sala de operatii, la 13:45 m-a sunat o doamna ca au scos-o din sala. S-a trezit, dar mai dureaza pana isi revine de tot.
Doamne, iti multumesc ca s-a trezit cu bine, si da Doamne sa fie bine pana la capat si sa fi reusit operatia k lumea.
NU va imaginati ce stres si emotii am avut eu zilele astea.......ca de 2 sapt. e internata si de 1 sapt. o tot amana in fiecare zi, ca se iveau tot felul de urgente. Imi vine sa ma rup in 2 , sa fiu si acolo, langa ea ( e singura-singurica la spital, sora mea lucreaza in SUA, iar tata lucreaza si el la un idiot patron arab care cu greu ii da cateva zile libere pe an!!!- si alea si le-a rezevat ca sa fie cu mama cand vine acasa).
M-am hotarat sa merg cu Markus acasa cand iese ea din spital, sa o ajut putin, sa stau vreo 2 sapt la Intorsura.
Ma iertati ca ma descarc aici, dar trebui sa o fac si eu cumva.....
Grea e viata asta cateodata, ca-ti vine sa te intrebi de ce naiba primim atatea necazuri....... dar probabil stie El mai bine de ce ni le da........
O zi buna fetelor, si sa ne tineti pumnii sa fie bine pana la sfarsit!
si