Copilasi de oct-noi-dec 2003(49)
Raspunsuri - Pagina 10
adameasca spune:
Liliana, jur ca Luca n-are decat un an si aproape 4 luni. Nu e chiar asa mare mai, vreo 14 kile si ceva are si vreo 83 de cm.
Zeeva, imi pare rau sa aud de oameni bolnavi. Pupici fetelor.
Mara, te inteleg cu stresul asta de avioane. Las' ca o sa ajunga cu bine acasa.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
Ven spune:
Zbor linistit si safe ii dorim la Ion. Sa ajunga cu bine acasa la cei dragi.
Ileana, frumoase pozele. Intr-adevar, Luca arata foarte matur la fatza. Si frumos ca mami
O zi buna!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si
Ana68 spune:
Salutare tuturor,
Uite ca a venit de doua zile iarna si prin Timisoara.Ieri a nins toata ziulica si s-a asezat zapada tare fain,asa ca am profitat de ocazie si am dus-o pe Luana la zapada.Stiti ce e culmea?! Ii este frica! I-am dat drumul la manuta si , culmea , in loc s-o ia la fuga cum face de obicei ,a ramas blocata pe loc si cu o uimire si teama intiparite pe mutrita. Am facut si un om de zapada ,de marimea ei...s-a amuzat si chiar a ras,dar a fost bine ca nu s-a mutat nici un centimetru din locul unde am pus-o sa stea ! Apoi am intrat in casa ca incepuse tare sa ninga si deja ne confundam cu omuletul de zapada.
Mara03 te pupic si multam' de urare! Iti doresc si tie la fel si sa fiti toti sanatosi. Luana doarme bine noaptea.Depinde ce activitati a desfasurat peste zi (a se citi ce prostii a mai facut si cat efort a depus la ele ) .In mod obisnuit merge la nani in jurul orei 23.00. Uneori mai repede,alteori au fost seri cand am stat si dupa 12 noaptea.Se trezeste uneori peste noapte sa bea ceai si adoarme imediat.La noi e foarte cald in casa si chiar daca am pus castronel cu apa pe calorifer e ca si cum nu l-as fi pus,iar aerul e un pic cam uscat.Chiar si eu ma trezesc cu nasul uscat dimineata.Apoi dimineata Luana face ochisorii mari inte 07.30 si 08.30. Depinde de zgomotele din jur. Cat a fost Alex in vacanta se trezea la 08.30,chiar 09.00 uneori.Cum a inceput scoala Alex...se trezeste mai repede.Cel putin in prima saptamana de scoala de dupa vacanta de iarna se trezea o data cu Alex,adica la 06.45.Si refuza sa mai mearga la culcare.Iar pe la 9-10 o lua somnul,tocmai cand eu ori faceam curatenie, ori gateam pranzul, ori cine stie ce treaba mai aveam. Cam asta e cu Luana mea.Apropos...l-am vazut pe Tudor...super!!!!!!!!!! Tare dulce e!!!!!!!Sa-ti traiasca,sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurie!!!
Adameasca , multumesc de urare si iti doresc si tie acelasi lucru...mai ales ca curiozitatea m-a impins sa iti vizionez albumul si...ai un ingeras de baietel .Seamana un pic cu Alexandru al meu cand era micut:tot asa durdulica..
Sandrap...Ma bucur ca ti-au facut o impresie buna picii mei...Alex nu prea mai e un pici,dar stii cum e ?! toata viata am sa-l vad ca pe copilul meu,chiar si cand va avea 40 de ani...de 'oi apuca.. Mi-am amintit ca eu am album de poze,numai ca e pus pe My Yahoo si sper sa se poata deschide de pe site-ul asta...este : http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
Cam asta ar fi !
Va doresc numai bine,sa aveti parte de zile cu fericire si copii sanatosi !
PS. Iar am uitat ceva : Alexandru mi-a venit azi de la scoala tare obosit si molatec.I-am luat temperatura si avea 39.I-am dat un paracetamol si o bomboana de supt pentru gat gen Strepsils,zicea ca-l doare gatul M-am uitat in gat ,dar nu are rosu'.Abia maine dupa-amiaza putem merge la doctorul de familie.Credeti ca e cazul sa cer sfatul la farmacie pentru antibiotic sau sa mai astept pana maine?
Numai bine,
Sandrap,
Ana-Maria
sandrap spune:
Ana-Maria, am incercat sa ma uit la poze dar nu am reusit. In adresa site-ului pe care l-ai dat, dupa .../ph/...in loc de "my photos" ar trebui sa fie numele tau de utilizator.
Am mai pus si noi ceva poze.Se vor vedea peste 30 min.
adameasca spune:
Ana-Maria, nu cred ca-i cazul sa-i dai lui Alex antibiotice, daca maine mergeti la dr. Antitermice de scadere a febrei si vreun leac babesc. Si poate n-o contagiaza si pe Luana. Fi-ta doarme cam putin nopatea, ziua doarme mai mult? Asa mi se pare mie, nu da cu pietre.
Ana, Sandra e o dulceata. Pupici de la noi pe obrajori.
Ce-i mai dau eu de mancare lu' madru'? Seara nu mai vrea mancare gatita, face mofturi...
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
mara03 spune:
salutare fetele!
ana, si tudor a fost la inceput speriat da' acum merge prin zapada ca un soldatel!
sandrap, super pozele cu iarna!
adameasco, si tudor face in ultimul timp mofturi la gustarea de la 6 seara. m-am gandit sa i-o scot, sa-i dau doar asa, de ciugulit ceva, dar mi se pare ca mananca prea putin asa.
venera, mersic de urari. sper sa fie totul ok!
imi tineti si mie companie macar cateva ceasuri, ca eu sunt morcovita rau de tot.
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!
carmen77 spune:
Mara, uite ca iti tin eu companie .
Hai relax ca o sa fie totul bine si ajunge imediat acasa. Cu ce companie aeriana zboara? Si cu ce tip de avion? Ca Boeingurile is super sigure ... noi am zburat excelent cu un 747 pana in Canada.
Mai scrie ca mai intru si eu ... dupa ce il culc pe Matei.
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
mara03 spune:
carmen, mersic. zboara cu KLM. nu stiu ce tip de avion e dar banuiesc ccc ca unul ok. imediat ajunge la amsterdam. abia astept sa ma sune sa vad ca e ok. dupa aceea inca doua ore de emotii si gata...
noutati!!!
carmen77 spune:
I'm back . Te-s sunat din Amsterdam? Vezi ca e totul OK?
L-am culcat pe terorist ... ai vostri bbi tot asa smecheri ca al meu la culcare is? Matei sta langa mine pe pat, se preface ca doarme, si cum ma misc un pic de langa el, incepe sa rada, sa imi bage degetele in ochi ... si tot asa vreo jumate de ora, pana pica de-a binelea . Inainte era simplu, ii dadeam bibe de ceai si gata .. acu nu mai merge, tre sa ne dragalim si sa ne jucam pana pica domnul dictator ...
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
mara03 spune:
carmen, si tudor face cam la fel. nu mai vrea sa-si bea linistit laptele inainte de culcare la mine in brate. trebuie sa-l las liber in pat la noi, sa ia doua guri si apoi sa mai faca doua ture prin pat, iar sa mai ia doua doua guri de lapte...si tot asa. dupa ce tremina laptele normal ca n-are chef de somn, rade se tranteste pe perne, se ridica, iar poc in fund... bineinteles ca apoi ma ia pe mine la control, imi baga degetele in ochi, in nas mi le-ar infunda daca l-as lasa, ma ciupeste... pana cade si el dupa vreo 15-20 de minute. da' noi ne-am obisnuit deja cu ritualurile astea si chiar mi-e drag cand il vad ce face prin pat.
imediat decoleaza sotioru din amsterdam...
multam de companie!
noutati!!!