Copilasi de Aug-Sept 2003 (46)
Raspunsuri - Pagina 13
ankalaura spune:
BAI, TOT 13 ANI AM?????
Ei, nu, ca asta e prea de tot!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
cristinamh spune:
anca, eu te-am adaugat pe lista mea... sunt hornoiuc.... nu stiu de ce nu ma vezi... ar fi trebuit sa te anunte cand ai intrat ca te-am adaugat. daca mi-ai dat id corect. oricum sunt on-line toata ziulica...
la intrebarile despre site. da, merg impreuna, nu e la alegere. la alegere era o oferta de gazduire, 50$/an, dar cu spatiu limitat.
iar partea cu crearea, administrarea sitului, mentinerea la zi si tot tacamul, eu ma ocup de la inceput... si asta e FREE pe viata.
Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
xerxe spune:
Referitor la tema pt acasa, sunt de acord, dar va rog sa-mi spuneti si mie de tb sa fac, pe ce butoane sa apas, ca imi prind urechile , poate ma ajuta Nico?? Iar pt nume, mie personal imi place f mult,(am auzit-o pe undeva nu e a mea) expresia "farame din cer".
Sondajul Iulianei:
Nu a avut colici:
1. Emma
2. Eliza
A avut colici:
1. Andrei
2. Alexuca (pana la 2,5 luni)
Noi am vb cu med fam si facem vaccin facultativ pt meningita si hepatita A, am inteles ca cel pt meningita tb facut la cel putin o luna de la ultinul vaccin, iar cel pt hepatita A se face in 2 doze; ne face ea comanda, noi suntem in urma cu cel de la 15 luni.
Vad ca vreti sa va apucati de afaceri.., dar cine n-ar vrea... io vreau sa ma intorc la munca, oricum tb pana in septembrie...
Anca si Alexuca a avut o tuse f urata, aproape ca vomita, si ne-a dat med fam sumetrolim, si i-a trecut... ce ai facut la test?
Week-end placut!
la bebici si aveti grija de burtici
Luminitza, mami de Alexuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luminitap_ro/my_photos
cristinamh spune:
mai, vad ca trebie sa iau catalogul.. ca nu va faceti temele!!!!http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40698&whichpage=7
iata ce sugestii avem pana acum....
iubirile-noastre.ro iulyana
farame-din-cer.ro xerxe
copii-superbi.ro dana_ene
copilasii-nostri.ro mihaela_s
comoara-mamei.ro danat
imi trecea si mie ceva prin cap... dar tati tine sa intre si el la teme... cica tzancul.ro, bebei.ro...
si, pt linistirea sufletului, iata 3 intrebari...
1: vi se pare scump? 5$ de persoana? (daca se strang mai multi platim in continuare pe anul urmator...)
2. ce facem cu mamicile care nu raspund??? (ma gandeam ca pana la un an, sa las totul asa cum e. dupa un an, acceptam numai cu "cotizatie")
3. idei de nume pt site?? (de preferat variante scurte, ca sa se tina minte usor)
va rog raspundeti....
Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
danat spune:
Hai sa-i raspund intai Cristinei ca m-a "urecheat" in direct pe ym Sunt perfect de acord cu cei 5 USD +TVA de platit pe an, nu mi se pare deloc o suma de nesuportat... important, zic eu, ca sa fie treaba facuta cu cap, este sa dai o "somatie" un termen limita pina la care toate persoanele interesate sa zica ok, si apoi sa treci la treaba. Mie mi-a sclipit acum un nume de genul "comoara mamei" sau 'comorile noastre", asta la repezeala, mai ma gandesc si-om vedea ce o iesi
Iuliana poti sa-l consideri si pe Raduc la cei care AU AVUT colici, pina pe la 2 luni juma! Si eu auzisem cam la fel despre baietei...deh, nu stii ca acest obicei, de a se vaita mai mult decat face, il pastreaza si la adinci batrineti?
Ankalaura sanatate Elizei, sa se faca repede bine!
Bey fetelor, mi se intapla chiar acum o faza: i-am bagat la masina paturica si cearceaful lui Raduc, cele pe care le-a avut saptamina asta. Buuun! Am pus paturica apoi la uscat pe calorifer,sa se usuce urgent, pt ca e noua "pasiune" a lui, aceasta paturica, primita de cand s-a nascut, e moale, din bumbac, simpla, dar a facut el un coup-de-foudre pentru ea Ma rog...si acum l-am dus in patut sa doarma. Ti-ai gasit! Urlaaaaa de mama focului stind asa blocat, ca pe ace! Si eram asa mindra, ca i-am luat un cearceaf din carrefour din acela de bumbac cu elastic pe margini, eram foarte mindra ca am gasit asa ceva si la dimensiuni de patut de copil, si cand colo, sa-mi faca asa figura Zici ca-l pisca de fund cearceaful si paturica cealalata (foarte asemanatoare de altfel cu cea spalata). Eu zau daca mai pricep ceva...cum e posibila atita afectiune pentru o paturica??? Ati mai intalnit asa cazuri? Chiar ma pune pe ganduri, daca l-ati auzi cum plinge si are lacrimi adevarate
Dana - mama lu' Radu Stefan
Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu
oana_noemi spune:
Danat- Raducu este absolut normal ca isi iubeste paturica! Este varsta cand copii incep sa aiba un fetis, unii au o jucarie, un ursulet ca fiu-miu, altii dupa paturica! Obiectul asta de care ei se ataseaza le da siguranta atunci cand mama nu e prin apropiere, Erik insa nu e asa de atasat de ursulet, daca nu e prin preajma nu ii simte lipsa.
Sondaj-da si Erik il inscriem la colicosi, m-a zapacit pana la vreo 3 luni, cand urla de la 9 seara pana pe la 11! Eu nu cred ca erau intotdeauna colici, erau si stari nervoase, care pe de-o parte mi se datoreaza pt. ca eu eram cam intoarsa pe dos in periaoada respectiva.
Cu site-ul sunt de acord sa cotizez, mie sincer imi placea titlul chiar asa lung si il gasesc foarte sugestiv, daca imi vine o idee mai stralucita, promit sa anunt.
ankalaura spune:
Salutare! Sunt acasa - nu m-am, mai dus la birou. xca am fost la test Si n=-am facut decat 18 puncte, si am gresit ca fraiera, de grabita ce sunt... In loc de logo Eu sunt contra! trebuia sa sciur Eu n-am timp!
Tot incerc sa ma educ sa ma mai potolesc, nu-mi iese si pace! Noroc cu barbatul asta al meu, care e de un calm inimaginabil, ca altfel...
Testul auto: nu-mi dau astia dosarul pana nu fac 22. Nu ma lasa sa ma inscriu. Ce sa-i explic eu instructorului ca Eliza nu-mi da voie sa citesc! DAR, sunt mandra de mine, ca nu e deloc usor. Altii facusera doar 14, 12, 16... Unii care aveau deja B-ul, vroiau de camion... Am o problema, de exemplu: la capitolul cu contraventii, se face trimitere numai la cifre si litere, adica alte articole. Pai mi-ar lua o zi sa conspectez cartea... Si multe, prea mult tampenii gramaticale, interpretare... V-am zis eu, Garcea nu degeaba a aparut! Cica intrebare: cand este obligat conducatorul auto sa se prezinte la control medical. Si-ti da variante: cand oil trimtie politia sau reglementarile, cand nu mai vede bine.. Eu, om cu ochelari, scriu si B si C. Cica nu-i asa. Ca daca nu mai vede bine, ar trenui sa se duca, da' nu e obligat. Pai nene, tu-mi testezi memoria, sau vrei sa vezi daca as fi un bun sofer?
Interbarea bomba: Ce faci daca esti grabit sa ajungi la firma si esti in coloana, circulatia fiind blocata?
A. Stai cuminte la rand
B Dai telefon la firma sa spui ca intarzii;
C Semnalizezi, iesi din coloana si accelerezi.
Voi ce ati fi raspuns? Eu am zis ca stau cuminte la rand. Ei bine, trebuia sa bifez si ca dau telefon la firma. Pai poate ca sunt patron. Poate n-am baterie. Acu' imi testezi bunul simt, ha? Mai devreme imi testai memoria si acuma bunul simt... Bunul simt nu era valabil la faza cu vederea.....
Te doare capul! Sunt tampiti! Oricum, tot fac eu 22, ca mi-am luat testele de la Ilioara Am memorie buna... Doar n-o sa invat litera si articolul!
Eliza acum doarme. N-a mai facut temperatura, da' tot tuseste. Nu asa tare incat sa vomite, Doamne fereste! Dar nu-i place, si incepe sa planga, si mai tare incepe tusea... Dupa ce vine sotul meu cel constiincios de la serviciu, cred ca vom da o fuga la medic. Am zis sa nu chem doctorul acasa sambata pentru o tuse...
Dana: Eliza n-a avut momente de-astea de iubire fata de juacrii sau obiecte. Insa stiu un bebe care-si iubea mult ursuletul mozolit de lapte... Si i l-a spalat mamica lui, ca era tare mozolit! Ei bine, nu l-a mai vrut! Scandal, plans.... Asa ca Dom' Raduc are perfecte dreptate sa se supere ca i-ai luat paturica
Raspunsul 1: Nu mi se pare deloc scump 5 $. Eu sunt pro.
Raspunsul 2: Si eu sunt de aceeasi parere. Poate unele au motiv de nu raspund. Eu stiu cum e la mine, ca uneori n-am timp nici sa mananc....
Raspunsul 3. Imi place cu faramele din cer. Aia cu iubirile nu prea imi place... Lasa loc de interpretare... despre ce iubiri e vorba.
Ma duc sa cumpar una alta.
Pa.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
danat spune:
Cu paturica sau fara paturica, tot la fel, Raduc nu a inchis un ochi, statea in sezut ca un budha si se balanganea (de somn ce-i era)dar nu s-ar fi intins nici picat cu ceara. Eh, asa ca in vreo 45 de minute, cand se uscase si paturica cea veche am schimbat patutul cu alt cearceaf din cele cu ursuleti, am pus paturica iubita si vezi sa nu mai adoarma! Cred ca trecuse momentul acela de somnic maxim, si acum se facuse si ora mesei, asa ca i-am dat sa pape si acum ma striga "da-aaa" din sufragerie sa-i mai duc biscuiti
Nu stiu cum se face, dar parca e plin de fitze numai cand e cu mine, cand e cu bunicii e absolut normal, nu e pretentios, cu tacsu la fel...cred ca simte el ca poa' sa ma calce si-n picioare daca are chef
Oana-noemi pai si Raduc are si fetisul cu ursuletul, unul mic, de 8 cm, de plus, primit tot cand s-a nascut, dar nu l-a prea bagat in seama pina acum vreo luna. Ei, acum se plimba cu ursulache peste tot, il trage de picioare, de labutze. Nu stiu ce ne-m face cand s-o jigari de tot. Asta se usuca repede, i-l sterpelesc, il spal rapid si-l strorc intr-un prosop gros, apoi fuga cu el pe calorifer si intr-o ora este uscat, gata de balit
Ankalaura apai cu testele astea trebe sa gandesti cam cum gandeste un politzai. Eu cam asa am facut cand am dat pt carnet si a functionat! Iar cu intrebarea cu statul cuminte la coada... logic, asa ar fi fost raspunsul corect, de bun simt, ca suni la firma sa anunti, numai ca nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca la examenul auto se testeaza si cantitatea de bun simt detinuta
Dana - mama lu' Radu Stefan
Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu
Sisi spune:
Iuliana, si noi ne inscriem la "nu prea a avut" ... colici. Ca in general nu a avut, zicem noi, doar in unele seri era mai agitata si plangacioasa dar atat.
Danat, sa stii ca am mai auzit de afectiuni pentru paturica. Noi in agentie avem o vorba: vreau acasa sub paturica! atunci cand nu avem chef de munca Lasand gluma, chiar am mai auzit si de copii, nu numai de oameni mari si neseriosi!
Ankalaura, intrebarile alea sunt pe bune????? E vorba de carnet? Ca nu imi vine sa cred.
Cristina, eu nu am raspuns ca nu am avut timp sa citesc toate detaliile. Nu suma ma sperie, in nici un caz, insa nu sunt convinsa ca are rost sa te chinui in continuare cu job-ul asta! Poate ca ar trebui sa ne gandim toate si la un "salariu" pentru tine, vorbesc serios, ca e munca serioasa la creat si intretinut un site, nu prea o face nimeni moca, oricat de drag i-ar fi. Mie nu imi place sa stiu ca munceste cineva pentru mine fara sa il recompensez, poate de aia nu imi merge asa bine afacerea...Acu' nu dati in mine, mi-am spus parerea doar.
http://community.webshots.com/user/sisi03
iuliana spune:
Gagici, platesc eu 36$ banutii, si voi platiti diferenta:).
Si Emma are o boala: paturicile, dar nu una in special. Cind o pun in tarc sa se joace cu papusile le vrea sa se inveleasca pe ea si pe papusi. Apoi, dimineata noi avem un ritual. Sui copilul pe canapea la tv, o acopar cu paturica (si tare bucuroasa mai e), dau laptic la copil si dau drumul la desene animate. Si sta fata asa de linistita vreao juma de ora la teletubies si boobaah (versiune a la Emma "baba":). Apoi, se mai aseaza pe un scaunel si tot asa, se inveleste cu paturica.
Azi dimineata s-a trezit la 6, am luat-o cu noi in pat...cica sa doarma, a stat cuminte juma de ora fara sa zica nici macar pis, apoi , ca am vazut ca nu doarme, a, dus-o inapoi in pat, i-am pus-o pe Minnie linga ea ca incepuse sa miriie. S-a linistit, dupa vreo 15 minute m-am dus sa o iau din nou cu noi, ca asa imi era dor sa faca nani cu noi si sa o tin lipita de mine. Dar ti-ai gasit sa doarma...asa ca am trambalit din nou copilul la ea in pat, pus pe Minnie si facut nani. Acolo doarme, la noi stie ca e loc de joaca.
Sa fi vazut ce cersetor de pupicei e tati de 2 zile si Emma nu ii da nici unul. La mine, insa, vine si zice "maammaaaa" pe toate tonurile dragalase posibile si ma pupa pe picioare, unde nimereste. Azi dimineata zice tati: ia mai du-te si tu la ea, ca doar esti mama si tare te bucuri cind te pupa. Geloooooos!!!
Cristina, eu zic asa (si acum fara suparare)...sint multe fete care apar pe lista noastra si nu au scris demult timp. Pe unele eu nici nu le tin minte. Am vazut ca chiar unele sint active la alte sub. Concluzia mea e ca nu le mai intereseaza copilasii de aug-sept si ar cam fi cazul sa facem curatenie. Mi se pare logic. La fel si la pozele de la bebelusi: au trimis 2-3 poze si apoi pauza...s-a ocupat spatiul degeaba, spatiu pe care l-am fi putut noi folosi. Nu sint rea, sint doar realista si am curajul sa imi soun parerea, chiar daca o sa imi atrag antipatii. Eu fac lista cu "exterminarile" si voi sa imi spuneti daca sinteti de acord. Inca o data, nu zic din rautate, dar asa mi se pare corect. Apropos, si eu am fost exterminata de la bebelusi de iunie-iulie, si pe buna dreptate...corect!!!! Deci, lista: deia, simy, misty, roxanica-mamica, yasmin, stefi2003 (nu)ne-a zis ca ea citeste, dar i se blocheaza cind vrea sa raspunda, ina_nz, Mirupati, deliak, rodika, dunemarie,ioanaa, mireaf, tara, alynuta, moosy. Daca mai e cineva pe care am sarit, ziceti voi. Aaaa, Ancuta ne citeste in continuare, am vorbit eu cu ea. Voi supuneti la vot!! Deci, inca o data, nu o facem din rautate, dar avem nevoie de un pic de curatenie:).
poze 1,poze 2,poze 3