Copilasi de Aug-Sept 2003 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cristina, la mine sunt active toate albumele, saptamanal primesc "raportul" la vizionari, nu stiu cine se uita, dar sunt sute devizionari saptamanal, uneori chiar depasesc o mie/album. Probabil iuliana a pus albumul pe privat, de aceea nu mai poti intra. Nu cred ca se inchide contul pe webshots chiar fara vizionari, nu am citit asa ceva.

Dana-ene, astept informatii, ma intereseaza. Ce bine ca ai cu cine sa te asociezi, e mai simplu asa.

Fetele, eu va pup, va doresc un we placut. Noi iar plecam la Zalau, sa mai stam cu sora-mea ca miercuri pleaca inapoi in NY si iar nu ne mai vedem cine stie cat timp....

PS. Xerxe, apropo de Zalau, s-ar putea sa le cunosc pe verisoarele tale, eventual sa-mi scrii pe PM cum le cheama si cati ani au. Pupici!

Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)

poze in zapada

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Cristina, oricat as vrea simt ca nu pot sa ma gandesc la nume de site... Prin specificul muncii mele tot invart nume de firme, nume de marci, nume de mascote, nume de programe, de promotii samd, asa ca daca vine vorba de ceva personal.... mai bine ma gandesc la orice altceva. Povestea croitorului rupt in coate.
Ca sa va mai dau un exemplu, am arhitecti cu care lucrez pentru amenajari standuri pentru clienti insa acum vrem sa ne schimbam noi prin casa una alta (destul de multe de fapt) si nici nu imi trece prin cap sa cer ajutor specializat pentru proiect sau design. O sa fac cum e mai simplu si cum imi da mie in cap. Nu am chef pur si simplu.

Si ca sa spun si ce cred eu despre serviciu, singurul motiv pentru care nu renunt chiar acum la firma este ca sper ca intr-o zi sa pot sa imi permit, nefiind angajata nimanui, sa vin si sa plec cand vreau si daca vreau sa stau o saptamana cu copiul sa stau! Nu am mari sperante dar oricum incerc. Daca as putea as sta acasa fara nici cea mai mica sansa de a ma plictisi. Imi place pe de alta parte ceea ce fac dar as putea usor sa ma limitez la o consultanta sau lucru pe proiecte... si sa nu mai am atata bataie de cap... Despre asta e si cartea de care va povesteam. O femeie norocoasa care a putut sa aiba cariera si totodata sa fie constant langa copilul ei. Traind experienta asta e normal ca predica acest lucru ca fiind cel mai bun pentru copil, si are la indemana exemple si statistici de ce se intampla cu copii lasati de parinti in grija altora... Exemple ale epocii actuale pe care le stim cu toatele. Are dreptate dar sunt atatia care nu au de ales. Oricum citesc si ma infurii ... pe mine, nu pe autoare. Ce scrie ea acolo este exact ceea ce gandesc dar nu am curajul, vointa sau puterea sa ma organizez mai bine ca sa am mai mult timp pentru Petra. Sper sa pot gasi o solutie la timp. Cartea cred ca merita citita chiar daca nu trebuie neaparat "urmata", e genul acela de clopotel de alarma care iti aduce aminte ca odata facut un copil esti taaaare raspunzator pentru felul in care creste si este educat, raspunzator direct si nici un alt surogat (bona, gradi) nu poate sa inlocuiasca dragoseta de mama si nici educatia pe care poate o mama sa o ofere. Nu e vorba de mame denaturate bineinteles. Eu am comandat-o de pe net, de la editura Curtea Veche.

In alta ordine de idei, ne-au iesit ambii canini de sus!!! Mititica, cum nu se plange... nimic nu a zis, singurul semn a fost balitul si statul cu manutele prin gura.

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Nici eu nu mai vreau sa muncesc din obligatie . Nu as putea sa stau acasa, evident, dar cu siguranta ca sunt multe lucruri placute pe care le-as face din placere. oricat de bun ar fi job-ul tot o obligatie este si chiar daca sa zicem ca imi place, lucrul acesta nu va fi ptr.totdeauna, la un moment dat te plicrisesti, devine rutina. Faptul ca trebuie sa muncim ca sa putem trai....ma innebuneste.
Dar ptr ca nu am mosteniri fabuloase sau un sot bancher o sa trag la servici cat oi putea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Visez ca ....
....mi-ar placea sa fac documentare despre locuri, personalitati... sa ma documentez cum trebuie, vizitand locurile respective, sa redau cat pot de bine si pt altii ceea ce am gasit...
sau
.....sa am un restaurant cochet, dar care sa aduca si profit...pfff, numai ca nu mi l-as dori plin de fotbalisti si sotiile lor intelectuale...
sau
....sa am o firma de amenajari interioare, sa vad spatii imense si sa imi vina ideile pt amenajarea lor, sa umblu dupa materiale, sa caut in cel mai mic amanunt tot ce trebuie (in alta tara!) pina la snurul de legat draperiile...
dar cred ca e cazul sa ma trezesc si sa imi revin!

Anny vrei sa zici ca muncim sa platim in primul rand facturile!

Sisi deci trag io concluzia ca mai bine nu citesc cartea cu pricina... ca ma demoralizeaza total!

Dana - mama lu' Radu Stefan

Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salut!
Citesc eu din urma, imediat, da' intai fac copy paste la ce am postat si la parintii intreaba, ca e cam urgent...

Tocmai cand spuneam ca am cautat-o pe Eliza la suficienti medici!
Am fost cu ceva timp in urma la pediatru, zice ca n-are nimic la plamani. Ea tusea.
O duc la ORL, n-are nimic. Tusea in continuare.
Inca tuseste, mai nou a inceput sa tuseasca mai urat, mama zice ca azi a cam harait, ca ma lasat-o cu mama acasa. Pana acum tusea tare noaptea. Ziua mai putin.
Ii dau de doua zile Panadol / Nurofen cu Paxeladine, combinat cu Baby balsam samd, ceai de muguri de pin, cu putina miere si lamaie. In fiecare zi suc de citrice.
Degeaba! Tot tuseste. Unde sa o duc eu vineri seara? Mama spune sa nu cumva sa fie o bronsita! Sa stau sa astept pana luni?
A avut si temperatura in ultimele doua nopti.
As vrea sa evit pe cat se poate antibioticul, ca i-am dat cam mult de cand s-a nascut pana acum, mereu la sfatul medicului.
Ce sa fac: ori ma ajuta cineva cu un telefon de medic serios da' verificat de-adevaratelea, care sa vina maine acasa sa o vada, ori cu un sfat unde as putea sa o duc, fara sa stau prin holuri de spitale,... habar n-am!
Tot la voi imi e nadejdea... Multumesc

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Pana vine domnu' sotz sa ma ia, ma joc pe net. Si poate pan' diseara, sa mai intru de acasa, sa imi dati domnule niste idei ce sa fac cu tusea fetii asteia ca mi-e o mila de ea,....

E vreun truc de faceti voi bold la fiecare nume, sau luati notite citind si apoi raspundeti? comanda vocala nu se poate? Vreau sa-mi pun un microfon, si sa dictez, sa se scrie singur pe site. Sa se puna si poze... ca eu nu prea am timp!
Cristina, am messenger, da' yahoo, nu msn sau altele.. tot ankalaura ma cheama, cre' ca scrie la profil...
Mai nou m-am facut ankalaura mai peste tot, si am pus si aceeasi parola ca sa nu uit.. Cand "eram mica" aveam un carnet unde scrisesem toate parolele, ca aveam conturi pe la site-urile de job-uri samd
Si ca veni vorba de job-uri.
Eu n-am vazut job placut pana acum. Peste tot stre. Cre' ca n-am avut io noroc. Am avut eu un jobv mai linistit, dar era platit prost. Am zis linistit, nu lejer.
Asa ca as sta cu drag acasa, daca as avea bani destui. As face prajituri bune. As gradinari. Acu' n-am gradina. Uneori uit sa ud florile din ghiveci. Cand o sa am timp, o sa pun niste poze cu florile mele, sa vedeti ce abutiloni infloriti tot anul am!
As citi, de exemplu. Altfel, ma tem ca pan' la pensie nu voi avea timp sa citesc. Si cu siguranta imi va parea rau ca nu am putet citi mai devreme aceleasi carti.
Dar, e adevarat, copiii cresc. Atunci mi-as lua un catel.
Buna ideea cu gradinita. Si mie mi-ar place. Primul meu job - eram studenta in anul I - a fost la o gradinita privata de engleza. Ma plateau bine
Si cu turismul rural! excelent. daca prindem si o reclama la un detergent... super Aer curat, iarba verde.. (era sa zic aer verde si iarba curata), mai un ciripit, mai un copac inmugurit, ehe... ce vis frumos...
Cat despre site: eu zic ca diferenta intre 36 usd si 60 nu e neaparat relevanta. Ideea e ca ar fi indicat sa fie gazduit in Romania, ca sa fie mai putin trafic... ma gandesc. Vad ca DC e gazduit prin Luxemburg. Nu stiu cat inseamna asta la o ora de trafic. Nu am verificat inca de acasa, ca astia nu mi-au activat si contul... Destepti foc!
Da' ideea e sa fie pe perioada mare, si spatiu mare. Ca sa punem poze. Asa poate doar sa ma invrednicesc si eu sa fac album. Ca toata lumea ma omoara sa trimit poze pe mail, si imi ia o mie de ani....
Si despre vaccin: eu i-am facut Elizei numai vaccinurile obligatorii. Doctorita de familie oricum e o habarnista! Am facut Priorix-ul la un an si trei luni, si asta ca o sunam eu cu insistenta.
E cam tampita, dr asta, da' nu stiu daca sa o schimb sau nu, ca e aproape de casa. Cand avem de mers la medic, ma duc la pediatru si gata. La doctorita capsunicii Freia
Acu' iar tuseste. zicea asistenta sa-i facem nu stiu ce vaccin pneumo nu stiu cum. Acuma nu pot sa i-l fac, poate dupa ce terminam cu boleala asta.
DAR: Ovidiu si-a facut vaccinul asta de gripa, si s-a imbolnavit deja de 3 ori dupa vaccin! N-a fost asa de bolnav inaite! Asa ca nu stiu ce sa fac cu fata.
I-as face de hepatita, ceva serios.. Nu neaparat pentru raceala, ca mi-e ca i-l fac degeaba,.
Doctorita habar n-are, ori n-o intereseaza, ori o supara ca nu-i dau spaga! Da' nu-i dau, nene! Nu-i dau, Na! ca si daca ii dau, tot habar n-are!
Asa ca intrebare: mai sunt vaccinuri care au rost? Suplimentare, zic...

E adevarat, ca daca o duc la gradinita, desi e o gradinita super, copiii sunt sensibili, poa' sa prinda o urma de curent... Ceilalti sunt ok, nu-s raciti. Ea, nu pot sa spun ca a fost bolnavicioasa. Din contra! Nu o imbrac gros, nu ii pun 5 caciuli pe cap....

Hai ca v-am ametit de la una la lata, sar si eu...
Ma duc acasa, si mai vad eu pe la 9-10, poate pana atunci vine cuiva vreo idee ce sa fac cu tusea fetei.
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

anca boldul de la nume de la notite ni se trage.... sau de la neuronul care nu face fata... si are nevoie sa-i sara in ochi.
as vrea sa te ajut cu un nr de dr... poate intri pe messenger si vb.

acum vad ca n-am explicat cum trebuie cum e cu situl, asa ca o mai fac o data.
avem de luat doua lucruri: o data numele sitului (la care vad ca nu se inghesuie lumea sa dea idei!!). aici avem siniste variante pe care nu le-am plati primul an de folosinta, si apoi 10$/an, sau luam direct terminatia .ro, care are pretul de 36$, dar avantajul e ca e pe viata. adica o platim acum si e a noastra. a doua oara avem de cumparat spatiul de depozitare. si spatiu nelimitat am gasit la 60$/an. si aici punem tot ce tine de noi... cantecele, albume, orice... e spatiul nostru.

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina, eu sint de acord cu majoritatea...ce hotaraste majoritatea aia vreau si eu. Nu conteaza:).

Baiii, cum adica nu mai merg pozele de pe webshots, ca eu nu am pus nica pe privat...cine mi-a facut figura fara sa ma anunte?:(

Mie mi-ar place sa stau acasa si sa am grija de copii. La cite programe educationale sint aici pentru copii, de abia ai timp sa si respiri, nu mai zic de facut mincare si curat in casa etc. Mi-ar place sa ma duc la scoala asa...din placere si nu nevoie...eventual sa invat o limba straina, fara sa ma gindesc ca e musai sa iau A. Aaaa, si mi-ar place sa calatoresc, deh, ca marii majoritati:). Nu ma omor sa ma duc la servici, dar, din pacate, va trebui sa o fac, deocamdata mai astept vreo 2-3 ani....depinde cind termin scoala. Pentru creieras, ca sa il mai pun in functiune, da...niste cursuri cum am mai spus...citit carti (ca mi-e asa un dor, de am zis ca o sa ma duc din nou la bibiloteca:)...frate, si aici, doar daca vrei, te plictisesti ca in rest ai cu ce sa iti ocupi timpul. Daca vrei, te faci voluntar in nu stiu ce organizatie si alte minuni din astea. Concluzia, mie mi-e bine acasa. Nu mai vreau nici scoala (dar trebuie), nu vreau nici servici (si asta e musai sa ma duc...deh, niste banuti in plus nu strica...dar mai incolo:).

Ehhh, saptamina viitoare imi duc balerina la dans. De abia astept. Tati vine si el cu noi, dar va sta pe margine sa ne admire...numai eu si fi-mea ne miscam funduletele.

Emmei cred ca ii ies molarii ca baleste toata ziua...nu la greu, dar e clar ca baleste. Sa i mai iasa si astia si am terminat cu dintii, in sfirsit. Vine tura a doua acusi , mai pe la sf. anului cu don'sorica cealalta:)).

Acum un sondaj: care din bebelusii vostri au avut colici si care nu...si anume, fete si baieti...ma intereseaza. Incep eu si voi dati copy si paste listuta cu completarile de rigoare.
----------------------------------------------------------------------
Nu a avut colici:

1. Emma
2. Eliza

A avut colici:

1. Andrei

----------------------------------------------------------------------

Ma intereseaza asta pentru ca sor'mea se plinge ca fi-su are niste colici groaznice si mi-a spus ca in general baieteii sint mai besinosi:))). Acu' is si eu curioasa daca sa ma astept la Diana sa aiba colici, avind in vedere ca e fetita si ca Emma nu a avut deloc, spre fericirea mea:).

poze 1,poze 2,poze 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Beii, ce ma speriaserati asa tare...la mine se vad toate albumele de pe webshots. Cum de la voi nu se vad????

poze 1,poze 2,poze 3

Mergi la inceput

Cu sondajul.... Se poate si varianta 3... cu NU PREA a avut colici? Eliza nu cred ca avut colici, da' au fost vreo 2 notpi, de a plans de ne-a omorat! Nu stiu daca de la luna plinma, colici sua alte motive. dar atat! Vreo doua nopti!

Cristina, soro, eu ma pun pe messanger, dar ori nu'stiu io sa caut, ori tu n-ai public ID de Yahoo. Nu pricep asta, la fel cum nu pricep de ce apar eu de 13 ani pe profil, desi schimba foarte des la data nasterii, si ar trebui sa pastreze salvarea, nu? Ori am 13 ani si nu m-am prins... Oricum, nu m=-am prins nici cum se face sa pui Cutare wrote, sau quote... N'am timp, domnule, sunt ocupata sa fiu contra, si nu stiu cum merge. La fel cum de un an ma chinui cu faxul ala al meu la birou,m si n-am timp sa citesc instructiunile cum se pune in memorie un numar
Cu doctorul: mi-a mai sugerat cineva sa o duc al Alexandrescu. Maine am doua lucruri de facut dimineata: unu - sa ma duc sa dau nesuferitul de test la conducere, ca altfel nu-mi dau astia dosarul de la scoala, sa ma pot inscirie la exam, si tot aman de o luna si jumate.... ca n-am timp sa citesc decretul; doi - ar terbuisa merg pe la birou, ca am lasat vraiste in seara asta si luni osa fiu capiata daca nu mai recuperez maine ceva.
Asa ca maine o sa stau cu ochii pe forum, si on line pe yahoo, ca nu va fi sefa sa ma vada! Asa ca, Cristina, daca mai ai o optiune de medic, astept cu nerabdare.
Nu vreau sa tratez fata dupa ureche, si nu vreau nici sa neglijez.
Cat despre site... bag seama ca mai ter' sa citesc o data, ca nu prea pricep. respectivele doua lucruri nu sunt la alegere, da? Nu merg decat impreuna. Deci, domeniul, care costa ocricum. Eu prefer sa fie cu .ro in coada, sa ne mai falim si noi. La nume ma mai gandesc, imi place propunerea ta. Oricum cu copii, si minunati, grozavi, superbi, ... da' de undeva sa reiasa si din ce an... ca sa fie o selectie.... Iar pentru spatiu, raman la parerea mea cu nelimitatul, macar stim o chestie. Altceva mai costa? Gazduire, administare...? Adica nu inteleg: spatiul costa 60 de dolari ca e nelimitat, sau costa ca ti-l tin astia pe un server ssi-ti mai iau administrare, sau mai stiu eu ce?

Ma duc la culcare - ati vazut cat e ceasul?
M-am mai uitat si eu pe indicatoare... Orice-ati spune, personajul Garcea nu degeaba a aparut!
Va pupesc si ne auzim maine.

Mergi la inceput