Mamici de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Monica-Elena, la ecografia de 13 saptamani aveam IR-urile normale, dar nu am datele la mine. Daca te intereseaza, imi spui si ma uit acasa.

Pupici la fetitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Ma puneti pe listuta si pe mine?
Azi am fost la control, am auzit bataile inimii bebelui pe care voiam sa-l avortez si mi-au dat lacrimile. Sa dea bunul Dumnezeu sa fie bine.DPN mi-a spus ca este 22 august 2005, iar UM 15 noiembrie 2004.
Pupici la burtici si bebici.

Kulta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cezara08 spune:

Dragelor

Sunt si eu noua pe forum.
Suntem in 18 saptamani si nu am simtit nici eu inca nici o miscare sau poate nu imi dau seama. La mine se pare ca e baiat (asa mi-a zis la prima eco morfologica - oricum era prea mic sa isi dea seama cu siguranta atunci)si sunt si ff slaba. E adevarat, la prima sarcina

Credeti ca e cazul sa ma ingrijorez ca nu am simtit nimic pana acum? Am programare abia peste 10 zile la a doua eco morfologica..

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Bun venit noilor gravidutze, sa aveti parte de sarcina usoara si de frumosi si sanatosi!!

Cezara nu trebuie sa te ingrijorezi ca n-ai simtit inca miscarile lui bebe din burtica...de obicei in jur de 20 de saptamani ar trebui sa simti ....depinde de fiecare persoana in parte...oricum stai linistita.

Pupici

Lory si baietelul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cezara08 spune:

Andy,

Si eu am auzit numai lucruri bune despre Badiu pana acum. Mi-a fost recomandat de doua persoane care ambele sunt la a doua sarcina si tot la el merg. De asta l-am ales de fapt.

Si eu mergeam martea si joia in Municipal. Acum o sa merg la CMU. ce ma surprinde insa este ca pana acum nu mi-a dat sa iau nici o vitamina si nici calciu (am luat doar acid folic la inceput)

Asta apropos de mesajul postat de Moni. Deci e bine sa nu iei calciu suplimentar pana in 20 saptamani?

Cezara + BB 18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

buna fetelor!

da harnice sunteti la scris....nu ajunge omul sa citeasca cat scrieti voi
la mine totul este bine......de cateva zile este chiar bine...mi se mai face greata doar rar....
singurul lucru care ma nelinisteste este ca simt uneori niste intepaturi in burta! si nu oto in acelasi loc...asa in locuri diverse.... nu stiu ce ar putea fi. ...in unele zile mai des dar nu insuportabil de rau....alteori deloc....cand si cum...credeti ca ar trebui sa imi fac probleme sau astfel de manifestari sunt cat de cat nomale`?

va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ra_75 spune:

Hy,

Sunt si eu o viitoare mamica de august 2005. As vrea sa ma treceti si pe mine pe lista si mi-ar placea sa ne tinem la curent cu orice noutate care apare. Datele mele sunt: UM 29.10.2004, DPN 5 august 2005. Va multumesc!

Multa sanatate si bebici ffff frumosi.

ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cezara ecografia morfologica se fae odata in primul trimestru de sarcina si apoi in trim doi de sarcina si dureaza cam 40 min. Tu faci ecografie din asta la fiecare control?

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Cezara ecografia morfologica se fae odata in primul trimestru de sarcina si apoi in trim doi de sarcina si dureaza cam 40 min. Tu faci ecografie din asta la fiecare control?

Tia da valorile din arterele uterine si din cea ombilicala te rog.

Monica si bb la purtator

Monica si bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara burticilor!
S-ar putea sa aveti voi dreptate ca baietii se dezvolta mai repede.
Mie la 12 sapt. si 5 zile a putut sa-mi zica la eco ca e baietel (desi nu intrebasem, da' cred ca statea bebe intr-o pozitie prea indecenta pentru a fi ignorata).
Iar medicul mi-a zis ca e mai "gras" cu 4 zile fata de varsta sa.

Cezara, nici mie nu mi-a dat nici un fel de supliment. Initial am crezut ca voi primi dupa ce vede analizele, dar n-a fost asa.
La urmatorul control il intreb. Mi-e teama pentru dintii mei care sunt si asa foarte sensibili.

Andy si de 13 saptamani+

Mergi la inceput