Mamici de iulie-august 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 8

Monica-Elena spune:
Monica-Elena spune:
 Bine ati venit noilor gravidute. Imi pare sincer rau ptr cele care au pierdut sarcina.
Emaaimee ce explicatie ti-au dat ptr durerea osului pubian? Pe mine ma doare de o sapt doua groaznic mai ales cand stau culcata pe spate si imi misc picioarelle. Mie mi s-a spus ca se intind ligamentele si se intind oasele bazinului, dar cateodata durerea este f mare.
Si eu astept cu interes sa miste bebita, am simtit eu parca ceva dar nu am fost sigua ca e bebita.
Cele care ati facut ecogrfia oppler sau morfologca de primul trimestru cum stati cu IR-urile in arterele uterine?(astea sunt f importante ca sa vezi cum se alimenteaza bebelusul).
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

BB23 spune:
BB23 spune:
 BUNA ZIUA BURTICUTE...Buna sa va fie inima, sufletelul si bebelul.
Mai fetelor, si eu am simtit cate ceva....pot sa spun ca si un persisor care zvacnea si un fluturas, si......or fi miscarile, zvacnirile bebelului...sper...
Eu abia astept sa merg pe 5 la eco,sa vad ca este bine. ar fi al 6-lea eco...mai ales ca va fi prima data cand va intra si sotul...
Nu imi doresc ceva anume, dar cateva persoane mi-au spus ca s-ar putea sa fie baiat, pentru ca manac sarat, muraturi, dorm mult si t ca s-a dezvoltat repede....pe 15 la ultimul eco, dadea din manute, din picioruse, si isi arcuia sira spinarii...
si eu, pe langa fapptul ca mananc, dorm, nu mai mananc dulce, de vomat niciodata......mai am..pierderi de memorie..dar totusi, nu as vrea sa imi revin cand termina ele facultatea...
v-am pupat dulce pana data viitoare...
BB 15 saptamani
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

BB23 spune:
BB23 spune:
 mesaj de la Mare Nostrum Constanta:
La lupta, Constantenii mei!!!!!!!!
>
> Daca esti din Constanta trebuie sa stii ca Primaria vrea sa distruga parcul Tabacariei. Vrea sa faca un MALL exact im mijlocul parcului. Asta nu e deloc bine, dar daca se strang 14.000 de semnaturi impotriva acestui proiect e posibil sa mai putem sa ne plimbam in voie prin SINGURUL PARC AL CONSTANTEI. Organizatia ecologista Mare Nostrum a initziat o campanie de strangere de semnaturi.
Daca vrei sa semnezi shi tu impotriva acestui proiect intra pe
>
> http://www.cier.ro/constantaverde/index.php?cId=8
pt a semna.
>
> CONSTANTA ARE NEVOIE DE CAT MAI MULTE SPATZII VERZI. SA LE PASTRAM MACAR
> PE CELE PE CARE LE AVEM DEJA ( mass )
> DA MAI DEPARTE ACEST MESAJ!
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

bebestrumfitza spune:
bebestrumfitza spune:
 Buna dimineata burtici!!! ......am cam chiulit in ultima vreme.....eu am avut o saptamana cam obositoare...taticul a facut varicela
......am cam chiulit in ultima vreme.....eu am avut o saptamana cam obositoare...taticul a facut varicela .....noroc ca eu am facut acum vreo 12 ani....dar tot am stat asa cu frica putin......in rest sunt bine.....eu de fapt nici nu am avut greturi(decat de vreo 3 ori) si nici varsaturi......
.....noroc ca eu am facut acum vreo 12 ani....dar tot am stat asa cu frica putin......in rest sunt bine.....eu de fapt nici nu am avut greturi(decat de vreo 3 ori) si nici varsaturi...... ......am mancat normal si de toate si constat ca acum la 14s+ am luat doar vreo 500g.....dar pantalonii vechi nu ma mai incap.........
......am mancat normal si de toate si constat ca acum la 14s+ am luat doar vreo 500g.....dar pantalonii vechi nu ma mai incap.........
felicitari fetelor nou-venite...si celor care si-au simtit bb-ii dansand!!!abia astept sa simt si eu! ....va pup si promit sa nu mai fiu asa lenesa la scris!
....va pup si promit sa nu mai fiu asa lenesa la scris!
anca 14s+
14s+

blackpanterro spune:
blackpanterro spune:
 Buna la toate,
Sunt noua pe site si nu stiu exact cum se proceadeaza dar ma puteti trece si pe mine pe lista?
Bebe nostru are 17 sapt in burtica  si nici eu pana acum nu am avut probleme cu greturile de dimineata si alte discomforturi de sarcina.Sper sa fie asa si in continuare.Am fost tare speriata pentru ca sunt la prima sarcina si inainte de asta auzisem tot felul de lucruri despre sarcina.
si nici eu pana acum nu am avut probleme cu greturile de dimineata si alte discomforturi de sarcina.Sper sa fie asa si in continuare.Am fost tare speriata pentru ca sunt la prima sarcina si inainte de asta auzisem tot felul de lucruri despre sarcina.
Va urez succes si nasteri usoare
UM 27 septembrie 2004
DPN 4 iulie 2005

blackpanterro spune:
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
Lory2004,
Si eu mor de curiozitate,nu stiam ca baieteii se dezv mai rapid.
Dar.. eu am o presimtire ca e baietel de mai demult.Asa simt eu.
Plus ca la eco de pe 19ian,cat ne-a tot sucit,invartit,de l-am vazut pe bb pe toate partile,mie mi s-a parut ca am vazut 2 guguloaie serioase,dar v-am zis ca aici nu imi spun.
Ca imi vine iar sa ma duc sa fac o programare pt determinarea sexuluisi pestiuc 17s
Buna emaaimee, si bebe meu are 17 sapt dar nu stiu daca l-am simtit pana acum, sincer nu stiu ce trebuie sa simt.Uneori am impresia ca il simt dar nu stiu ce sa cred.Doctorul meu mi-a spus ca la prima nastere o sa il simt pe BB prin sapt 20.Si bebe meu a fost foarte activ cand mi-au facut eco vaginal.La fel a fost si cand i-am ascultat inimioara - lovea tot timpul doar ca eu nu simteam.Crezi ca daca ii asa de activ e baietel?Intreb pt ca imi doresc tare mult un baietel
 :)
 :)O sa va tin la curent ca in 18 am al doilea eco sa mi se spuna sexul.
Abia astept :)
Adriana

Katink spune:
Katink spune:
 Si mie mi-a zis mama ca baietii se dezvolta mai repede ca fetitele....
Si dupa ce am citit mesajul postat de Irdra ca la eco de 10 sapt + 5 zile bebeul ei masura cam 2.8cm, m-am gandit poate ea are fetita si eu baiat, avand in vedere ca eu la 10 sapt + 6 zile masura 3.82cm (fara picioruse, ca erau adunate, nu intinse...)...
Oricum sanatosi sa fie, asta e cel mai important 
O zi buna la burtici,
Katink  13 sapt.
 13 sapt.

emaaimee spune:
emaaimee spune:
 Multumesc tuturor fetelor care m-au felicitat ca a miscat pestiucu' si felicit si eu la randu-mi pe cele care si-au simtit minunile!

si ma scuzati ca nu va mentionez pe toate suntem multe si ma bucur de acest fapt si ma simt extraodinar alaturi de voi!
 si ma scuzati ca nu va mentionez pe toate suntem multe si ma bucur de acest fapt si ma simt extraodinar alaturi de voi!
Bun venit noilor mamici!
Monica_Elena,am citit despre durerea oaselor pubiene-disfunctia symphysis pubis:toate femeile gravide produc un hormon(relaxina) care inmoaie ligamentele din jurul zonei pubiene ca osul pubian sa se departeze usor pe parcursul nasterii.Unele femei produc cantitati mai mari decat necesarul si atunci=>sindrumul symphysis pubis.Puteti simtiti zona pelvica instabila si chiar dureroasa(uneori aceste senzatii va pot face sa mergeti mai greu).Totusi,aceste simptome dispar dupa nasterea copilului,ligamentele isi revin la normal.Si cu aceste info inarmata,ma duc la doctor si intreb si imi spune ca e normal ca sa apara aceste dureri,bla,bla...Eu spun de symphys pubis,zice mirat,da,asta e-dar nu multe paciente stiu de asta si nu au timp de explicatii.
Iar de stetoscopul Doppler,da eu am arterele uterine Ok. si pestiuc de 17s
 si pestiuc de 17s

corbioana spune:
corbioana spune:
 Buna!!! Monica_Elena, eu am facut acum 2 sapt. un eco Doppler, insa nu-mi spune mie ce si cum cu dimnesuni si cifre, imi arat doar cum sta bebe si ce e bine si ce nu. Mi-a aratat inimioara si a zis a bate bine, i-a luat pulsul in codronul ombilical (era colorat acolo pe zone cand facea zoom) si a zis ca toate se afla in parametrii normali. Dar detalii nu stiu sa-ti dau. Eu am vrut sa stiu ca suntem bine, de la dureri, sangerare... si mi-a mai dat medical pana pe 1 feb. Pe 5 feb o sa merg la un control medical la Iasi am inteles ca acolo ar face si eco de morfologie fetala si atunci voi putea da mai multe detalii. Ma duc ca vreau o a doua parere la chestia asta a mea.
si mi-a mai dat medical pana pe 1 feb. Pe 5 feb o sa merg la un control medical la Iasi am inteles ca acolo ar face si eco de morfologie fetala si atunci voi putea da mai multe detalii. Ma duc ca vreau o a doua parere la chestia asta a mea.
Sanatate multa la toate!!!
Ioana

emaaimee spune:
emaaimee spune:
 BB23,felicitari pt ca se misca bb!Constanteanca, ca si mine, si noi am votat si am anuntat rude si prieteni sa semneze!
Blackpanterro,Lorry2000 mi-a zis ca baieteii se dezv mai repede si are sens pt ca la nastere,de obicei,baietii cantatesc mai mult(asta e statistica).Regula generala e ca:primiparele simt fatul intre sapt.16-20,iar cele care au mai nascut mai repede.Succes la eco!Noi vroiam fetita,dar pt ca nu e ca la camp(stii ce ai semanat spre deosebire de noi... ),nu conteaza ce o sa fie!Dar curioasa sunt!
),nu conteaza ce o sa fie!Dar curioasa sunt!
Pupici pe burici! si pestiuc de 17s
 si pestiuc de 17s