Bebelusi de martie-aprilie 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Kata, mersi de articol.Intr-adevar si noi avem problema asta, si stii care-i faza? Vlad chiar ma ia cu "bla-bla-bla" cind nu vrea sa ma asculte ce-i zic.Si la noi mai e si playstation si computer, dar lasa ca se duce el la reciclare in Romania, unde nu are nici una din astea.
In legatura cu iarna: aia e iarna? Hai la noi sa vezi -20 si -30.Brrr!

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salut fetelor! Sunteti cam puturoase azi la fel si mine
Ce zapada e la noi!! tot anunta astia la Meteo ca va fi zapada in toata tara, dar la noi nimic Eu vreau , dar nu ca si in America
Mai fetelor, voi tot imi cereti sa va pun macar o poza...N-AM, v-am spus ca le-am sters pe toate, ca nu ma fac de miru lumii singura

Kata, sa sti ca si pe mine ma mai apuca dracii pe fata mea si atunci trag o tura de aranjament exterior si am rezolvat problema...problema mea e ca ma plictisesc destul de repede de culoarea din cap De ce trebuie sa mergi la munci?? Te-au chemat sau mergi de buna voie??
Kata, nu te-ai vazut cu Lavi cand a fost la Romanica??

Rayuele, au ajuns ai tai?? Tu nu esti sanatoasa, m-ai facut sa cand am citit!! Pupicei printesei si asa cum au zis si fetele ai niste parinti frumosi! Sa-ti traiasca, abia astept sa-i cunosc si eu

Gabi, las ca nici Raul al meu nu prea vrea sa paseasca singur, de fapt nu vrea sub nici o forma, parca ii este frica...dar nici eu nu-l grabesc, cand vrea atunci va merge

Vevericoo, LA MULTI ANI!!! fericiti si sanatosi si sa va ajute D-zeu macar inca 95 de ani impreuna!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

La noi ninge asa de frumos cum nu a mai nins demult, ii fac pofta la Clau. In general bate vantul si viscoleste fulgii, e si frig si nu te poti bucura de ninsoare. Acum ninge linistit cum ningea la bunici si nu mai e asa de frig, adica nu mai sunt -25 sau -35, doar -12.
Kata, am facut supa crema de legume si mi-a papat si mie baietelul in sfarsit. Multumim si te pupam. Pana la urma i-am fiert carne de vitel cu legume si cu putin bulion. Am facut o supa crema in care am pus carnea de vitel maruntita, i-a placut si lui care e un mofturic. Mai asteptam retete de la tine ca vad ca sunt pe placul lui.
Elena, nu fi suparata mai ales daca mergi la vara in tara. Sa vezi ce repede trece timpul.
Veve, felicitari si la cati mai multi ani plini de impliniri.
Mickyy, ai fetita mare, face pasi, papa singura ce sa mai, cred ca fetitele sunt mai precoce decat baieteii.
Anca,am vazut ca intrebai de calatoria cu bb, lasa ca iti povestim noi cum este sa calatoresti cu bb, sper sa fie de bine.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Dragele mele,ati fost atit de dulci,de scumpe,de alaturi de mine,ca nici nu am cuvinte...as vrea sa va pup pe toate,dar nu pot decit virtual,dar eu sper ca la vara o sa ma intilnesc macar cu o parte din voi,si atunci sa vedeti pupaturi,ca dupa cum va spuneam ,am ramas tare lipicioasa si dragastoasa,mai ales cu oamenii la care tin,si pe voi va iubesc deja!!
Multumesc mult pentru sustinere,m-a ajutat mult sa citesc incurajarile voastre,pupici!!
Ai mei au ajuns cu bine,abia azi la 3,dupa aventuri in Praga,unde au pierdut legatura.Ai fost cazati la hotel,asa ca totul a fost OK.
Si ca sa nu va mai fac sa plingeti,ca sint o egoista si trebuia sa va intristez si pe voi,iaca ce am gasit pe pervazul geamului,mesterit de tatal meu,din betze de la inghetatza:TATAIE
P.S.-tatal meu e mai dolofan,si nu stiu unde a gasit hipopotamul ala,si imi pare rau ca pe poza nu se vede,dar pe sticla a scris.VIN!!

Elena si Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Eleno, ce mortal e tatal tau! Are maini de aur!!
Si tu hai la mama sa te pupe, ca tu inca mai esti tristuta, nu??

Codrutooo, ca-mi faci pofta cu zapada voastra

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

N' seara!
Of, va povesteam io odata de planul meu maret de a-i schimba piticului programul de somn,de la 12 noaptea ,pe la 10 asa! Nici un rezultat fetelor,2 zile m-am tinut de program(trezit la 9,culcat la 10),dar apoi...io-s vinovata,ca nu m-am tinut de el.Astfel ca piticul meu adoarme la 12 noaptea si nu oricum:doar in patul nostru si cu mine linga el(dupa care il muta mama lui la el in patut!).

ANCA, draga mea,eu i-am zis lu' fi-miu mare ca-i scot Cartoon de pe televizor...si calculatorul din priza, si sa revina cu picioarele pe pamint...si dvd-ul, ca numa' Matrix are-n cap(are un halat de-al meu pe care-l imbraca si face scheme astfel incit sa-i fluture halatul asa ca a' lu' Neo ala,mori de ris nu alta).Toata ziua(cind nu-i la gradi sta tolanit pe canapea si se uita la desenele alea (tare ciudate si timpite dupa parerea mea):Dexter, fetitele Power puf,Gemenii crumps...si toata ziua cere de mincare...si tare-i mofturos...of, fetelor stiu ca-i topic pentru bebelusi dar tre' sa ma vaicaresc si eu Ancai ,ca numa' ea ma-ntelege...

CLAU', ma-ntorc la serviciu de buna voie dar nu numai(tipa care ma-nlocuia a ramas insarcinata - la 37 ani, dupa ce i-a murit bebelusul acum 10 luni, e o poveste tare trista,nu stiu daca am spus ceva despre asta, nici nu trebuie,c-avem gravidutze printre noi).Sper sa-mi revin repede...acolo...ca stiti cum e la serviciu dupa o pauza lunga...
...si cu Lavi, nu ne-am vazut,era prea departe sa ajung la Fagaras...dar poate ajungem noi la ei intr-un concediu(atunci cind ajung si la Elena)
...si cu pozele...te-ntelegem!

CODRUTA, ce ma bucur ca i-a placut lui Tudor supica crema.Incerc sa va mai postez ce maninca Roby, poate va mai inspirati ,desi eu cred ca si voi va pricepeti f.bine,si aveti imaginatie sa le pregatiti micilor printisori si printese cele mai savuroase si pline de dragoste meniuri(ce vraja pe mine,nu!)

ELENUSH, cind vii in Ro, promit ca vin la Bucuresti sa-nentilnim,...pe bune(sau tragi o fuga pe la Focsani)!!!Si eu te pupik si pe tine, si ...pe toate(suntem prietene,nu?,chiar daca virtual,pina ne-om vedea, intr-o zi,voi nu vreti?).Si despre TATAIE:

GABI, si noi la fel, doar tinut de minute merge,atit,da' nu-mi fac nici o problema! si nici tu sa nu-ti faci,ok?

Ne ameninta intr-adevar cu zapada multa.,vom vedea daca scoatem saniutele,nu!
Noapte buna!
Ne vedem probabil miine seara!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fete dragi, apar si eu repede sa va zic doua vorbe. Ne-am luat mama(-soacra) acasa de la aeroport dar nu va mai spun ca am facut apropape 8 ore pe drum de la Chicago la Champaign, drum care in conditii normale se face in 2,5 ore! Fiind inca la aeroport a inceput sa ninga cu fulgi mari si umezi care s-au asezat imediat in strat gros. Stergatoarele incepusera sa inghete si nu mai curatau bine zapada iar circulatia incepuse sa se ingreuneze. Cred ca n-ati vazut niciodata tiruri imense mergand cu 40-50km/ora pe autostrada!! Daca te uitai la coloana de masini de pe sosea aveai impresia ca merge "in reluare"!
La un moment dat ningea atat de tare incat nu am mai vazut nimic in fata. Absolut NIMIC! Totul era alb si a trebuit sa ne uitam pe geamurile laterale si sa inaintam ca melcul, ca nu cumva sa iesim de pe sosea. Erau deja foarte multe utilaje si masini de politie dar nu prea aveau ce face atata timp cat ningea inca.

Dar sa trec si la partea frumoasa a lucrurilor. Am ajuns cu bine acasa si ne-am bucurat de sosirea mamei. A venit incarcata de cadouri pentru toti trei (nu exagerez spunand ca 80% din bagajele ei au fost daruri pentru noi) dar tot ea s-a bucurat cel mai tare sa o vada pe Lara si pe noi sanatosi si veseli.
Acum ne-am revenit dupa aventura cu drumul prin zapezi si ne-am odihnit cum se cuvine. Lara e chiar mai prietenoasa decat ma asteptam cu bunica, ceea ce pe mine ma bucura foarte mult.

Va pup pe toate! Mi-a fost tare dor de voi!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna iubitelor! Sefu e in delegatie si ne-am intins la tigara pana acum!
Ce fel e viata! Parintii Elenei au plecat acasa, ai Danielei de-abia au sosit! Coctail de tristete si bucurie pe care il impartasim cu voi fetelor.

Povesti de week end, Kata? Marius a muncit si sambata si duminica, eu am fost doar sambata vreo trei ore pe la serviciu. Sambata am dus-o pe Dari la mama dimineata, am fost la cumparaturi si am recuperat-o pe la trei. Am mancat la ai mei si apoi am fugarit-o pe Daria prin toata casa ( sau ea pe mine?) si apoi am lenevit. Pe seara am facut o baie prelungita cu BB-ul, am udat peretii pana la tavan. Duminica Marius a plecat la serviciu pe la 12, iar pana la ora aceea am facut mancare. Ciorbita de pui, ostropel de vita, varza calita cu costita de porc, si, pentru ca imi era pofta, am facut "putina "zacusca. N-am m-ai facut de mult si am uitat proportiile si mi-au iesit vreo zece borcane de 400 gr. Cine le-o manca nu stiu, asa ca am inceput sa le impart pe la soacra si mama. Iubitul sot s-a intors la cinci si dupa ce i-am hranit si adormit, am facut branzoaice. Puturosii s-au trezit ( a se intelege i-am trezit ) pe la sapte si ceva si apoi ne-am jucat pana pe la 10. Dupa cum ati observat sotulache are cioc, si de la atata pupaceala si muscaturi nici acum nu i-au trecut iritatiile Dariei de pe gat si burta.

Cu dadaca a fost simplu pentru ca o cunosteam, este mama unei colege de facultate, ii cunosteam casa, stii tu: cat de curata si de organizata este. Sta cu Daria din septembrie si nu am prea multe nemultumiri. Adica n-o pot convinge sa nu-i mai dea Dariei covrigi sa manance, dar nici pe mama n-o pot convinge.( stiti la noi e problema greutatii). Evenimente neplacute: i-a dat sa manance un fursec de la ea si s-a intoxicat copilul, o data a lasat-o in casa singura dormind si s-a dus sa-i cumpere iaurt ( e drept ca dureaza cinci minute, dar nu trebuia sa faca asa ceva, unde mai pui ca i-a cumparat Danone iar ea e alergica la el), si un cucui, care ar fi fost inevitabil si pentru mine. Una peste alta conteaza ca Daria e innebunita dupa ea, se joaca cu ea toata ziua, ii face tot felul de jucarii de jocuri, ea a invatat-o aproape tot ce stie. Avand in vedere programul nostru, cea mai mare parte a zilei cu ea si-l petrece si faptul ca nu se uita la telenovele sau coase goblen (cum facea prima dadaca) ci se joaca cu ea si o invata diverse lucruri e super.
Vine la 9 si sta pana la 5, imi calca, iar salariul este de 2.000.000 lei. Bineinteles ca mai da cu mopul, cu aspiratorul asta daca vrea si daca o lasa Daria. De obicei eu ii pregatesc mancarea Dariei, ea doar i-o incalzeste si o hraneste. Cand vin de la serviciu nu numai copilul e bine si fericit ci si in casa toate sunt la locul lor. Pentru mine conteaza, pentru ca de ex mama sau soacra-mea o iubesc pe Dari stau cu ea oricand si oricat ( mama) dar cand intri in casa iti pui mainile in cap. Iti trebuie cateva ore bune sa elimini debandada facuta de ele in timp ce se joaca cu Daria.
Cred ca cel mai important este sa ai incredere in ea si sa fie sincera. Indiferent ce se intampla daca ea iti spune se poate rezolva, daca nu stii e foarte rau si pot apare mii de consecinte neplacute.

Mama cat am scris. Sper sa fi fost coerenta. Mai vorbim!

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

A nins si-n Pitesti prima oara in iarna asta!!!!! Da` nu cine stie ce...

Katalina, Clau`, nu-mi fac griji, de fapt nici nu e timpul de mers...In plus, eu am mers la un an si trei, patru luni si sunt acum super activa, de-aia hipertiroidiana, daca intelegi. Il obosesc pe barbata-meu, zice ca ma misc prea mult si repede (de unde mi-a zis mama ca eram tare mototoala si lenesa la mers :-). Oricum, fi-mea e zvirluca de pe acum, lumea zice ca seamana cu mine(la asta, ca in rest e tac-so goala).

Gabi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI, MIA, LUCAS SI VLADUT!!!!
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi (si unii mai mancaciosi )!

Hehe, Clau, la noi a nins azi-noapte, doar cat sa se vada un pic de alb! Sa fi vazut cum se bucurau copilasii in curtea scolii de langa blocul meu, incercau sa faca bulgari si sa se joace.
Daniela - bine ca ati ajuns cu bine acasa cu iarna aia de la voi. Si eu imi astept azi soacra "in ajutor", ca sa mai am si eu putin timp de studiu.
Elena - recunosc ca desi sunt aici, in Romania, aproape de cei dragi, tot mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau. Of, greu e cu distantele astea... Spuneai la un moment dat ca se termina "concediul" platit de crestere a copilului, cum a ramas?
Mariana - din fericire, Cristina e foarte sociabila, insa nu pot sa spun ca sta intr-un loc 1 minut intreg. Noroc ca scaunul de la restaurant avea un spatar suficient de inalt ca sa stea ea bine cu burta sprijinita de el Sa nu crezi ca a stat asezata prea mult, caci avea de tinut conferinte, doar!
Veve - La multi ani pentru cei 5 ani de casnicie! Te rog sa ne mai pui si noua inca 2 dinti sus, ca mama si tata lu' Cristina nu i-au vazut decat cu intarziere (cred ca i-au iesit chiar de ziua ei, dar cine sa vada)
Kata - 8 ani! multi inainte! Ti-ai schimbat looku'? Zici ca te duci la servici - si pe mine ma tenteaza uneori. Cu cine o sa-l lasi pe Roby?
Clau - sa stergi tu pozele, auzi! Nu tu o amintire fierbinte...
Irina - hehe, stiu si eu cum se topesc tatii cand aud "tata". A mea uitase de "mama", toata ziua numai "tata, tata". La un moment dat s-a plictisit si de "tata", iar de vreo 2-3 zile si-a reamintit de "mama", asa, de 2-3 ori pe zi - si parca, parca il incerca invidia pe tati

Fug, ca s-a trezit Cristina! O zi buna tuturor!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput